Me2d Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Jo a já mám Hesinku.... angl. Bullterier a nejraději jezdí hadrákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Schvalne jestli to nekdo uhodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Schvalne jestli to nekdo uhodne... že by Boxer???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 (upraveno) boxer?... ne filo-boxer Upraveno 7. listopadu 2008 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Český fousek - originál národní plemeno. Dokonce jsem po složení zkoušek dostal dotaci od ministerstva zemědělství, za podporu národních plemen, či co... Zdravím,bylo by prosím foto?Tohle plemeno a ohaři vůbec mně doslova imponují a fousek běžně vidět moc není,pokud tedy člověk není v mysliveckém sdružení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Schvalne jestli to nekdo uhodne... to sem zvedav. strelim vod boku sarpej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 to sem zvedav. strelim vod boku sarpej Jak jiz nekteri z vas spravne tipovali BOXER je spravna odpoved, Filo, 2 3/4 roku. A nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 vypada vyborne taky sme meli boxerka. barunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Čau všem. Tento víkend bude v Pardubicích po oba dny výstava koček. Tak přijďte. Budu všem koukat na ruce JO a pejsky nechte doma. Ne pokaždé potěší čerstvě natrhané kočičky http://schk-pardubice.pc.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Wifina (ona je to teda Vikina, ale nejak se vzilo to "wifina ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 no ale lentilkama ji necpi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 no ale lentilkama ji necpi! To bylo prazdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 já vidím ten soustředěnej výraz, mlsně vyplazenej jazyk a naučený pohyb packou -jasná lentilková závislačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 takhle dopadl náš bígl ... byl jsem s ním na vodítku deset metrů od baráku, kde se potuloval samotný pitbul bez pána, chytnul psa za nohu a nechtěl pustit, tak jsem na něj kleknul a řezal ho pěstma do čenichu, bez reakce, pak mě napadlo trefit bitbula do oka, zaječel, pustil nohu a postavil se, okamžitě jsem jej kopnul vší fotbalovou silou do žeber, něco křuplo, hned jsem zmetka chytnul, hodil za plot a se psem utekl do domu, já pokousaná ruka, pes po operaci, sešitý sval, na noze 8 stehů jedna rána a 3 stehy druhá, mít u sebe zbraň, tak neváhám, venčit jej žena nebo dítě, tak nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) já to znám a máš i se psem moji plnou morální podporu ... ale co je zajímavý - jak se ti psi úžasně rychle hojej, ten náš skoromrtvej po tejdnu běhal jako vítr - tak abych nepřeháněl, ploužil se, ale stejnak! tak ať je to bez komplikací Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 takhle dopadl náš bígl ... byl jsem s ním na vodítku deset metrů od baráku, kde se potuloval samotný pitbul bez pána, chytnul psa za nohu a nechtěl pustit, tak jsem na něj kleknul a řezal ho pěstma do čenichu, bez reakce, pak mě napadlo trefit bitbula do oka, zaječel, pustil nohu a postavil se, okamžitě jsem jej kopnul vší fotbalovou silou do žeber, něco křuplo, hned jsem zmetka chytnul, hodil za plot a se psem utekl do domu, já pokousaná ruka, pes po operaci, sešitý sval, na noze 8 stehů jedna rána a 3 stehy druhá, mít u sebe zbraň, tak neváhám, venčit jej žena nebo dítě, tak nevím ... Kamarad takhle zabil nejakymu zm*dovi rotvajlera (myslim), nevim, jestli jsem to tu uz nepsal - sel vencit dcerky yorkeeho a vrhnul se na nej rotvajler bez voditka... Kamarad se ho snazil odehnat, nepomohlo, tak ho chytil, pak ho nejak zalehnul a zlomil mu vaz. Ten kreten majitel ma nejaky kamose na policajtech a snazil se soudit - rotvajler byl papirovej a mel nejaky ceny, takze si spocital uslej zisk z kryti asi na 300K... Drzim palce! Musim rict, ze kdyby se mi nejaky zvire bez voditka vrhlo na vifinu, tak, pokud by neslo odehnat, nevaham a snazim se ho zabit. Mam sice rad psy, ale nejvic toho svyho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Kamarad takhle zabil nejakymu zm*dovi rotvajlera (myslim), nevim, jestli jsem to tu uz nepsal - sel vencit dcerky yorkeeho a vrhnul se na nej rotvajler bez voditka... Kamarad se ho snazil odehnat, nepomohlo, tak ho chytil, pak ho nejak zalehnul a zlomil mu vaz. Ten kreten majitel ma nejaky kamose na policajtech a snazil se soudit - rotvajler byl papirovej a mel nejaky ceny, takze si spocital uslej zisk z kryti asi na 300K... Drzim palce! Musim rict, ze kdyby se mi nejaky zvire bez voditka vrhlo na vifinu, tak, pokud by neslo odehnat, nevaham a snazim se ho zabit. Mam sice rad psy, ale nejvic toho svyho! tak teda pevně doufám, že při tom psím vrhání seš před zabitím vrhače schopen a ochoten zhodnotit důvod vrhání - agrese totální, zvladatelná, neagrese - hra!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 mám fenku Akita Inu, zrovna má 5 týdenní štěňata - viz. www.pes-akitainu.estranky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) tak teda pevně doufám, že při tom psím vrhání seš před zabitím vrhače schopen a ochoten zhodnotit důvod vrhání - agrese totální, zvladatelná, neagrese - hra!!! Ale no tak Nestalo se mi to, doufam, ze nikdy nestane, ale kdyby ano, tak precijen tak nejak vim, jak jednat se psem, jak poznat naladu a rozpolozeni, ... Ono pokud z Tvyho psa tece krev, tak si myslim, ze je dost jasno, ze to nebude jen hra. A vzhledem k tomu, ze toho yorksira davali dohromady asi za 10K, vzhledem k tomu, jak vypada ta vyse postnnuta fotka - to asi nebyly pripady hry. Vifina si s jinejma coklikama hraje bezne - bez ohledu na velikost a "tvrdost" rasy - od yorksiru pres pitbulku az po bernsky salsnicky psy. Fakt nejsem blbej a, znovu pisu, psy mam rad. Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 co je to za kecy, jaká hra, v případě, že ke mě přiběhne pitbul bez pána, košíku, obojku a okamžitě chytne mého psa za nohu a trhá, tak mít zbraň okamžitě střílím, je třaba si uvědomit, že bojové plemeno má svá specifika a nemá takhle na ulici co dělat, být tam třeba Tvoje dítě, tak zcela jistě mluvíš jinak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se