instant Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 ste hnusne sexisticki V 4. 6. 2017 v 9:04, Murphy97 napsal: Pravidelne si prohlizime toto vlakno, ale asi s tim skoncime.Zacina se nejak opicit po instantovic lenochovi :-) ten nihilisticky vyraz.. ci oni nebudu nejaki bratranci alebo co..
cali Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Moj umelec ma za sebou dalsi utek. Tento krat to bolo ale zaujimave v tom, ze sa po cca 15min sam vratil. Keby som tak vedel ci je tak uvedomely, alebo bol iba smadny. (s jeho kozuchom v tom teple dlho behat po dedine nevydrzi)
Murphy97 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 V 4. 6. 2017 v 23:00, instant napsal: ste hnusne sexisticki ten nihilisticky vyraz.. ci oni nebudu nejaki bratranci alebo co.. To je sestrenice :-)
instant Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 aha.. no tak to by si rozumeli.. zas oni tie rodinne vazby nejak vazne neberu
Svatoslav Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 V 4. 6. 2017 v 19:58, kuncák7 napsal: Poloha rozplacnuta zaba, nas knirac se takhle chladi furt.Přesně tak žába, ještě se v této poloze plazí v před. Bulini jsou bulini.
instant Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 presne. kto by to robil takto namahavo, ked si ho dociahne olizat. no len bulterier
Hasňa Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 V 4. 6. 2017 v 10:20, Svatoslav napsal: Pohoda a klídek na procházce.Přenádherný.
Svatoslav Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 V 5. 6. 2017 v 10:47, Hasňa napsal: Přenádherný.Děkuji Hasňa, je to takový, jak mu říkáme ňuňák. Strašný mazel. U nás ve městě je v takovém probarvení jediný.
Shane001 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 No a tady mi naznačuje co si o tom focení myslí
Návštěvník km.kmk Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 (upraveno) Njn...bráchové. .. Upraveno 6. června 2017 uživatelem km.kmk
leebauer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 V 4. 6. 2017 v 10:20, Svatoslav napsal: Pohoda a klídek na procházce.2000 - 2014 jsem měl taky bulíka trikolora .Ten byl - jak říkala dcera - megamilej.Hezčí kombinaci barev si neumím představit.A když seděl na zadních - tak jak plyšák.Tak ti ho teď trochu závidím.Teď mám jinou rasu a i když ho miluju,tak radši bych si věšel bulíky na nos.
DavidLC Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 V 6. 6. 2017 v 7:11, km.kmk napsal: Njn...bráchové. ..Nádhera, naši taky takhle chrní a za chvíli už zase vrčí, když se tahají o hračku.....
Svatoslav Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 V 6. 6. 2017 v 7:48, leebauer napsal: 2000 - 2014 jsem měl taky bulíka trikolora .Ten byl - jak říkala dcera - megamilej.Hezčí kombinaci barev si neumím představit.A když seděl na zadních - tak jak plyšák.Tak ti ho teď trochu závidím.Teď mám jinou rasu a i když ho miluju,tak radši bych si věšel bulíky na nos.Je to tuleň, není vysloveně můj a já ho ani nechtěl, ale dcera si udělal po svém. Asi to tak mělo být.
carpaccio Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Pánové, mám na Vás probičku - příležitost udělat dobrý skutek:Kamarádce nedávno umřel po 18 letech její čtyřnohý parťák... Je z toho ještě pořád nějaká křísnutá, nicméně evidentně se jí po něčem čtyřnohém stýská...Bohužel je trochu nervák, tak se ne a ne odhodlat k návštěvě útulku, aby si odtamtud něco odnesla. Vymyslel jsem záludnej plán, jak ji z toho stavu vytrhnout, ovšem obnáší potřebu mít k dispozici štěně. Zkrátka se u ní potřebuju objevit se štěnětem. Na 99 % se na něj nadšeně vrhne a už ho nepustí , ale právě proto, že existuje ta 1% šance, že mě s ním pošle do háje, netroufnu si adoptovat něco z útulku a sázet na to, že mi doma nezůstane o psa víc. Takže, kdybyste někdo věděli o jakémkoli kříženci s předpokládanou váhou mezi 10 a 35 kg, kterého bych si mohl na hodinku půjčit a nejspíš rovnou umístit, dejte mi, prosím, echo. Hafanovi dáme super domov a dámě v depince zlepšíme náladu.
DavidLC Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Já bych to konzultoval s nějakým útulkem a řekl bych,že ti vyjdou vstříc. U nás (Kolín) si můžeš vzít pejska na procházku, tak proč to nezkusit,když "útulkovej" nevadí.2 mouchy jednou ranou.;-)
carpaccio Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Jo, to je krajní varianta... V Tróji s tím určitě neuspěju, to je fabrika, ale nějaký menší útulek za Prahou by mi možná vstříc vyšel... Ale samozřejmě chápu, že to může znít nestandardně až divně, takže primárně sháním po známých, pak zkusím oslovit nějaké dočaskáře... A když neuspěju, možná zkusím to, o čem mluvíš Ty.
A_J Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 V Troji nenechají útulkáče návštěvami ani venčit. Chtěla jsem udělat dobrý skutek a vytáhnout nějakého psa aspoň na procházku, ale poslali mě s tím do háje, že zájem o podobné aktivity nemají. Oproti tomu třeba takový http://www.dog-point.cz/ dost vychází vstříc, možná by se s nimi dalo domluvit i něco takhle neortodoxního - nebo vezmi kamarádku s sebou "jen na venčení" a uvidíš sám .
carpaccio Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Jj, Trója je fakt tragédie... Inu, státní organizace, no. Děkuji, jeden vážený člen mi pomohl ke kontaktu na dočaskářku, nicméně se to celý nějak zadrhlo... Takže zatím poptávku ruším - a snad to nějak rozetneme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se