bobi Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Killer dog, pěkně jsi ho pojmenoval a docela to sedí. Podobného má soused a toho se normálně bojím, ještě jsem si ho nepohladil Naše Blackie také jede, moc k sobě lidi nepouští a proč taky že jo ....Hlavní úkol zní: Ohlídat dům a rodinu "Killer dog" má v papírech ofic. jméno Sebastian ,ale říkáme mu Basty (Bastík) .Budou mu 3 měsíce. Koukal jsem jak Blackie krásně stojí ušiska - super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Náš trhač do desíti řádil venku,tak zase odpočívá . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Žena přišla s tím, že by chtěla psa, spíše fenku rhodéského ridgebacka. Máte s tímto plemenem někdo zkušenosti? Bydlíme v bytě, ve městě, oba chodíme do práce a dcerka má 6 let. Je to pes vhodný do bytu, neštěká moc, vydrží 8 hodin sám,....? Pokud se týká pohybu, jsme celkem aktivní. Díky za info R.
JaRooN Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Vzduch: Zažil jsem jako soused 3x tohoto psa v bytě a musím říct, že jsem sousedy 3x proklel. Byl to miláček, když byli pánové doma. Klidný a nekonfliktní. Ve chvíli, kdy za nimi zaklapli vchodové dveře, tak pes začal dělat hlasitý koncert a nepřestal v podstatě do té doby, dokud neslyšel auto, kterým přijížděli domů...
African Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 (upraveno) Žena přišla s tím, že by chtěla psa, spíše fenku rhodéského ridgebacka. Máte s tímto plemenem někdo zkušenosti? Bydlíme v bytě, ve městě, oba chodíme do práce a dcerka má 6 let. Je to pes vhodný do bytu, neštěká moc, vydrží 8 hodin sám,....? Pokud se týká pohybu, jsme celkem aktivní. Díky za info R.To je strašně individuální, rasa tě někam nasměruje, ale stejně můžeš chytit magora a ten ti tam bude štěkat od nevidím do nevidím a dělat bordel. Osobně bych do podmínek tebou výše uvedených pejska nebral... Ale moc mě neposlouchej, protože já jsem všeobecně proti psům chovaných v panelákách. První rok, dva je ok, pak nadšení opadne a drtivá většina psů tam je jak ve vězení od rána do večera zavřený. Hodně jich i končí v klecích jak papagájové, protože kvartýr demolujou. Když psa, tak pořádnou zahradu, to si prostě myslím já, ale každého věc... Upraveno 7. května 2017 uživatelem African
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Se vyválela v hovně takže první letošní koupel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Naše devítiletá fena zlaťáka. Hodná, chytrá (někdy až příliš), miluje děti, zbožňuje paničku, toleruje páníčka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Zrzka roste a zvyká si. Parťáka následuje naprosto všude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2017 uživatelem gunman
kuncák7 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Žena přišla s tím, že by chtěla psa, spíše fenku rhodéského ridgebacka. Máte s tímto plemenem někdo zkušenosti? Bydlíme v bytě, ve městě, oba chodíme do práce a dcerka má 6 let. Je to pes vhodný do bytu, neštěká moc, vydrží 8 hodin sám,....? Pokud se týká pohybu, jsme celkem aktivní. Díky za info R. Vseobecne - velky plemeno se do panelaku moc nehodi, vikendy to nevyzehlej. Doporucil bych neco o dost mensiho.
Prorok Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Známí mají už druhého ridgebacka a my jim je hládáme, když jedou na dovolenou. Je to klidný pes, ale velký a potřebuje se denně hodně prolítat = asi 5 až 6 km. Pokud má blbou povahu a štěká, tak je slyšet opravdu hodně. Také silně vyje když se mu stýská.Osobně bych si jej do bytu nikdy nevzal.
instant Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Žena přišla s tím, že by chtěla psa, spíše fenku rhodéského ridgebacka. Máte s tímto plemenem někdo zkušenosti? Bydlíme v bytě, ve městě, oba chodíme do práce a dcerka má 6 let. Je to pes vhodný do bytu, neštěká moc, vydrží 8 hodin sám,....? Pokud se týká pohybu, jsme celkem aktivní. Díky za info R. je čas na druhé dieťa..
vzduch Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 je čas na druhé dieťa..Chlapci, díky za reakce, které předložím ženě. Ta poslední je mimo realitu neb je nás doma již celkem dost (ta 6ti letá holčička má dva dospělé bráchy a jednu kočku) Jinak Dobré ráno všem R.
5etter Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Přečti si Zmizíkův příspěvěk. Co budeš v paneláku dělat se psem, kterej se vyválel v hovně a následně vykoupal v hnijící vodě zatuchlého rybníka, načež na mokrou srst nachytal kilo prachu a písku?My jsme třeba kvůli tomu udělali dveře ze dvora rovnou do koupelny s bezbariérovým přístupem do sprcháku, kde každé tři týdny čistím sifon plnej chlupů a písku.Co se týče rhodeských ridgebacků, tak máme v okolí sídliště s novýma bytovýma domama. Bydlí tam mladý páry bez dětí nebo s malejma capartama. Je tam nejméně deset ridgebacků, protože je to teď moderní. Nikdo z nich svého psa nezvládá, je to o strach je potkat (máme borderu a labradorčíka, jsou na volno, když se blíží někdo se psem, sami přijdou k noze a čekají na povel "volno", až je minem). Ten ridgeback většinou váží víc jak panička, která ho nedokáže udržet a bezmocně za ním vlaje. Samozřejmě pes, kterej celej den leží v bytě a čeká, až přijdou z práce a vezmou ho vysrat (dál většinou nedojdou) je jak utrženej z řetězu.Takže asi tak. Nebrat!
ivan_989 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Nase liska a paradni pocasi vcera... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Včera jsem poprvé letos sekal trávu. Vzhledem k pokročilému datu byl trávník celkem velmi vzrostlý.A kvůli vysoké trávě jsem neviděl několik "klacíků" a tenisáků rozprostřených po celé zahradě.Nůž v sekačce na výměnu a ta potvora ještě chodila nasraně, že ji beru hračky, které si důmyslně rozložila po celé zahradě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 no já si před sekáním zahradu vžd preventivně projdu, protože ten náš pes byl v minulosti asi dřevorubec..............furt něco někam tahá, je schopnej mi čórnout i polínka na táhorák a roztahat je po celý zahradě
kupko Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Tak novej prirustek do rodiny otec si poridil tuhle krasavici :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se