African Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Kluci, zavidim vam.DnesBady- Coran z Valovy zahrady 7.1.2004- 25.12.2017Aj, blbá zpráva :-( Drž se chlapíku....jako abstinent to máš ještě o něco těžší, já si vždycky v blbých situacích vyleju kedlubnu a jak každý na ten chlast strašně nadává, tak mě čas od času pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Sedum kousků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Sedum kousků...tak to je uroda :-))))krasni jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 u nas začína hledaní psího kamarada asi se koukneme po utulcich uz jsme mely u paní dva a pokazdedobry naposled vlcak s vlkodavem :-) tak snad brzo se budu moci take pochlubit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Tak konečně nějaké foto našich slečen. Malina už ale vyrostla v malého koníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Chlapi, má tady někdo zkušenost se středoasijským pasteveckým psem (SAO)? Potřeboval bych poradit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 My jsme doma stredoasiata měli. Pak nasi podhalanske ovcaky(uz mají třetí generaci) , já mám mladého kavkazaka. Ke všem těmto psům by měl být teoreticky stejný přístup. Takže nějaké zkušenosti bych měl mít. Jestli to nechceš psát sem, klidně pošli sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 ... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Smecka na silvestrovske prochazce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Taky jsme byli dneska na dlouhé procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Jeeee, to je snih, to jsem naposledy o vanocich zazil v roce 78, kdyz mi bylo sest :-) Edit: a pesan je fakt paradni Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Hele u nás vůbec neslezl... V Liberci není, ale na mém pozemku, kam se psem vždy jezdím, o pár km dál a výš se to pořád drží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jeeee, to je snih, to jsem naposledy o vanocich zazil v roce 78, kdyz mi bylo sest :-)Edit: a pesan je fakt paradniTy tvy jsou bozi. Jak me se stejska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 U nas tiez trocha snehu. Nasa kocka to ma rada tak som jej rano doprial silvestrovsku vychadzku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Ty tvy jsou bozi. Jak me se stejska....To chapu. Jdi do toho znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Voříšek roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Voříšek rostetaky nám to roste - 7 kg / 9 měs a po povelu "lehni!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Já zase na silvestra měl na cestě na Pustevny na starost tuhle potvoru od kamaráda. Je obrovský, potkat ho na volno v lese, tak se poseru. Lidi si ho normálně fotí, ale bojí se k němu přiblížit. Po cestě zpět mě začal trochu prudit, tak jsem ho chtěl přitlačit k zemi. No a trochu na mě zavrčel a já si jen řekl: "tak to jsem v prdeli", nakonec jsem si říkal přece se nenechám a poddal se Tady ještě fotka přežraného čuvače o svátcích A ještě fotka toho čvčka z FB, kde je patrná ta velikost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Tak ten je opravdu krasnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Je to fakt úplně jiný pes, mnohem více do vlka. Třeba vůbec neštěká a když je s ním majitel. Tak nereaguje ani na agresivní lidi. Protože ho bere jako alfu a čeká, co udělá on, když s ním není, tak naopak začne vrčet a naježí se a chrání lidi kolem.. atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se