bobi Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Zatím má takovej nevinej mírumilovnej kukuč . Stejně,co je malý,to je hezký -yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 No on bude hezkej i velkej, ale za velkým a pevným plotem :-). Závidím ti ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Já bych měl takové pesany moc rád, jen s mým přístupem bych se bál že nezvládnu výchovu. A na sedačce a v posteli bych už nenašel pro sebe flek :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 To bude medvěd :-) už na těch prvních fotkách jsem obdivoval, jakou má krásnou postavu a zlobu v očích. Měl by z něho vyrůst krásnej mohutnej pes. Pro vás mazel, ale pro cizí to bude hrozba a zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Já bych měl takové pesany moc rád, jen s mým přístupem bych se bál že nezvládnu výchovu. A na sedačce a v posteli bych už nenašel pro sebe flek :-))Ale zvladnes. Oni si ta vychovaju, neboj sa toho :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Ale zvladnes. Oni si ta vychovaju, neboj sa toho :-DTakže jako manželství :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Já bych měl takové pesany moc rád, jen s mým přístupem bych se bál že nezvládnu výchovu. A na sedačce a v posteli bych už nenašel pro sebe flek :-))Hele, mám teď jen malého knírače a místo se hledá též špatně :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Larva Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Máte kluci recht, je to fakt osobnost už na sedmi týdnech... Smarja s ním bude práce :-)Tak tvrdohlavého a umíněného psa jsem dlouho neviděl... Ale mám co jsem chtěl.Máte kluci recht, je to fakt osobnost už na sedmi týdnech... Smarja s ním bude práce :-)Tak tvrdohlavého a umíněného psa jsem dlouho neviděl... Ale mám co jsem chtěl. Upraveno 7. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Baky Bacardi. Za 70 kč mi ho dneska udělali na placku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 to je v zivotnej velkosti, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Máte kluci recht, je to fakt osobnost už na sedmi týdnech... Smarja s ním bude práce :-)Tak tvrdohlavého a umíněného psa jsem dlouho neviděl... Ale mám co jsem chtěl. Som to trochu zreálnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Hahahahahaha :-D Celé rodině tvrdím, že to nebude tak hrozné... Ale evidentně bude :-D Díky Btw nikdy jsem neviděl dvou měsíční štěně štěkat na lidi přes plot... Teď už jo. Upraveno 7. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 to je v zivotnej velkosti, nie? tak pozor, 2,70 kg svalů a srdce bojovníka. Jednou za týden se rozhodne spáchat sebevraždu a vybírá si k tomu soupeře o 20 kg těžší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Hahahahahaha :-D Celé rodině tvrdím, že to nebude tak hrozné... Ale evidentně bude :-DDíkyBtw nikdy jsem neviděl dvou měsíční štěně štěkat na lidi přes plot... Teď už jo.Tak ty máš 15 s náskok :-).Fakt krásnej pes, už teď ho vidím jako dospelaka, respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 (upraveno) Díky, mám z něj opravdu radost. Je to tvrdohlavá palice, ale bude hodný.Musím přiznat, že jsem se toho trochu bál, ale nakonec mám fakt radost, že jsem se dokopal k tomu, pořídit psa v Rusku... Jo a přikládám foto rodičů pro lepší představu :-)Edit : zjistil jsem, že mám v telefonu víc fotek psa, než dcery. Tak se pokusím to trošku mírnit... Upraveno 8. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Ciwe když se fotr jmenuje Lucifer, tak to bude andílek :-)Ale je krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Tiez ma to pobavilo. Nakoniec, Lucifer bol tiez len anjel.. dnes by sa povedalo, ze s poruchou pozornosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Haf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Maro, jsem trochu mimo, co to je za plemeno ? Mně připadá jako Moskevský strážní pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se