Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Nastup treskute zimy nepoznate na teplomeru, ale na psech :-)

Fešáci :-) Při pohledu na tu majestátnost si vzpomínám jak jsme šli kdysi na Šumavě cestou pro pěší do Německa. Před budkou seděl taky takový pesan a když jsme se přiblížili jen kouknul a hned jsme pochopili že máme počkat na příchod pohraničníka :-)) Fakt beze slov :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No respekt jsem měl, že by pozadí střihlo drát :-)) Ovčáci jsou krásný... babča měla fenku, byla zlatá...

Sloužil jsem na Grabstejne, kde se tyhle miláčci cvicej a zadkem jsem stríhal drát i já (to jsem se tomu věnoval v civilu a posledního svého NO jsem pochoval 12/2017). Tohle byl fakt většinou "vykvet".

Ale ty Murphyho okukuju též, mám pro tohle plemeno slabost.

Odkaz ke komentáři

Sloužil jsem na Grabstejne, kde se tyhle miláčci cvicej a zadkem jsem stríhal drát i já (to jsem se tomu věnoval v civilu a posledního svého NO jsem pochoval 12/2017). Tohle byl fakt většinou "vykvet".

Ale ty Murphyho okukuju též, mám pro tohle plemeno slabost.

Aha,tak to chápeš. Já obecně strach ze psů nemám (samozřejmostí je respekt a rozum), ale tohle byl fakt pan pes a stáli jsme tam se ženou před ním jako školáci :-))

To musí být víc jak 20 let a vidím ho jako dneska, byl to frajer :-))

Odkaz ke komentáři

Rád mi ničí majetek. Jakýkoliv. Dřevo naskládané na baráku... Měsíc se s tím štípu, víkend to skládáme a pak pes mi to zboří a roztahá po zahradě. Dětské hračky (dceři jsou dva měsíce) , jámy na zahradě..jl

Jop , je to radost :-D

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Je tu se mnou když jsou slečny po zmrzlinach a kafickach. Jako když tu byl poprvé před 8 lety jako 3 měsíční štěně.

Jsi v Hrvatsku? Jsem tu teď na chvíli na letním bytě a s podobným kníračem tu chodí na pláž taková vysportovaná slečna.

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze tady na foru neni zadnej pes venkovni :-)

Pratele,

drzte palce, mame velke trapeni s Gastonem, rapidne se zhorsil jeho stav, zitra by mely byt vysledky z histologie.

Ma necim zasazeny krk, mandle, uzliny a rentgen ukazal nejaky utvar mezi plicemi u prudusnice. Kasle, blbe dejcha...

Kdyz bude nejhur, trapit ho nenecham, na druhou stranu, do posledni mozne chvili to nevzdam, slibil jsem mu dva roky zpatky, ze mu tu posledni cast zivota udelame u nas paradni. Myslim, ze jsme slovo dodrzeli....

post-8128-0-08255300-1568872810_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...