kuncák7 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Je tu se mnou když jsou slečny po zmrzlinach a kafickach. Jako když tu byl poprvé před 8 lety jako 3 měsíční štěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Nastup treskute zimy nepoznate na teplomeru, ale na psech :-)Fešáci :-) Při pohledu na tu majestátnost si vzpomínám jak jsme šli kdysi na Šumavě cestou pro pěší do Německa. Před budkou seděl taky takový pesan a když jsme se přiblížili jen kouknul a hned jsme pochopili že máme počkat na příchod pohraničníka :-)) Fakt beze slov :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Davide, můžeš mi věřit, že bych radši potkal ty Murphyho oba bez panička než toho pohranicnickyho :-)). To je jiná liga :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 No respekt jsem měl, že by pozadí střihlo drát :-)) Ovčáci jsou krásný... babča měla fenku, byla zlatá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 No respekt jsem měl, že by pozadí střihlo drát :-)) Ovčáci jsou krásný... babča měla fenku, byla zlatá...Sloužil jsem na Grabstejne, kde se tyhle miláčci cvicej a zadkem jsem stríhal drát i já (to jsem se tomu věnoval v civilu a posledního svého NO jsem pochoval 12/2017). Tohle byl fakt většinou "vykvet".Ale ty Murphyho okukuju též, mám pro tohle plemeno slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 To jsou takovi jelimanci ti nasi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Sloužil jsem na Grabstejne, kde se tyhle miláčci cvicej a zadkem jsem stríhal drát i já (to jsem se tomu věnoval v civilu a posledního svého NO jsem pochoval 12/2017). Tohle byl fakt většinou "vykvet".Ale ty Murphyho okukuju též, mám pro tohle plemeno slabost.Aha,tak to chápeš. Já obecně strach ze psů nemám (samozřejmostí je respekt a rozum), ale tohle byl fakt pan pes a stáli jsme tam se ženou před ním jako školáci :-)) To musí být víc jak 20 let a vidím ho jako dneska, byl to frajer :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Roste to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 To je paráda. A je vidět, že se vyloženě rád fotí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 krásnej, ten kukuč je neuvěřitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) Rád mi ničí majetek. Jakýkoliv. Dřevo naskládané na baráku... Měsíc se s tím štípu, víkend to skládáme a pak pes mi to zboří a roztahá po zahradě. Dětské hračky (dceři jsou dva měsíce) , jámy na zahradě..jl Jop , je to radost :-D Upraveno 18. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Je tu se mnou když jsou slečny po zmrzlinach a kafickach. Jako když tu byl poprvé před 8 lety jako 3 měsíční štěně.Jsi v Hrvatsku? Jsem tu teď na chvíli na letním bytě a s podobným kníračem tu chodí na pláž taková vysportovaná slečna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 No nasa podnajomnicka ma psika. Samojed. Boli sme dnes riesit veci . Vsimal si ma viac ako bolo potrebne. Ked nebudem v strese spravim krasnu roztrasenu fotecku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) Nestihl jsem nahrát vše co jsem chtěl..Tu je zbytek: Upraveno 18. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) To mAra: Nadherní sú! Upraveno 18. září 2019 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Jsi v Hrvatsku? Jsem tu teď na chvíli na letním bytě a s podobným kníračem tu chodí na pláž taková vysportovaná slečna.Jelsa, Hvar. Holky s ním občas chodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) A poslední... Upraveno 18. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Možná jsem to přehlédl - máš psy venku v kotcích nebo doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 (upraveno) Přes den venku , na noc je dávám dovnitř do chodby. Upraveno 19. září 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Myslim, ze tady na foru neni zadnej pes venkovni :-) Pratele,drzte palce, mame velke trapeni s Gastonem, rapidne se zhorsil jeho stav, zitra by mely byt vysledky z histologie.Ma necim zasazeny krk, mandle, uzliny a rentgen ukazal nejaky utvar mezi plicemi u prudusnice. Kasle, blbe dejcha...Kdyz bude nejhur, trapit ho nenecham, na druhou stranu, do posledni mozne chvili to nevzdam, slibil jsem mu dva roky zpatky, ze mu tu posledni cast zivota udelame u nas paradni. Myslim, ze jsme slovo dodrzeli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se