Moty Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Nemáte někdo doma zbytnej komplet postroj na Canicross na labradora? Postroj, sedák a a amortizér? Něco takovýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 (upraveno) Hlídá...Šly tam srnky... Upraveno 19. dubna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Sla tam sousedka Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 naši buřtíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Člověk ví, že to jednou musí přijít. Ale připravit jsem se na to nedokázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Vcera nava clenka rodiny! Lady Barvařová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Na to se připravit nedá.... Drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 před 19 minutami, Duke650 napsal: Člověk ví, že to jednou musí přijít. Ale připravit jsem se na to nedokázal. Kolik let je mu? My jsme vzpomínali 30.4. před rokem nám odešla milovaná Jessi. Už jsme to rozchodili , ale bylo to strašný. Pořád vzpomínáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 před 23 minutami, Oliver333 napsal: Na to se připravit nedá.... Drž se Jako ta nova Barvarka, vypadal Pegy, ktera mne opustila po 15 letech. Nevydrzel jsem to a poridil znova. Lady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 12 let, 1 měsíc, 1 týden. Sarkom na stehenní kosti. Zbývají nám prý týdny, v lepším případě max měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Drž se,náš australák má 11 a taky už to začíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 To odcházení je hrozný , nikdy jsem si neuvědomoval jak těžký to bude, ale ty tři měsíce co jsem to věděl, no neumím to ani písemně vyjádřit. Držte se . Přečetl jsem si tuto knihu a bylo to lepší, líp jsem to vstřebal. Je tam napsaný , že musíš toho psa hodně mazlit. Já to dělal a mám z toho teď radost , že odešla v klidu a vyrovnaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Jsme doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 V 6. 5. 2020 v 19:52, mAra_ napsal: Jsme doma Už ty tvé fotky delší dobu s obdivem pozoruju. Tak buď je vše uměle zmenšeno (dům, plot, zahrada, věci v interiéru, lidi ...) nebo nebo jsou ti psi pekelně velcí. Ten bílo hnědý je na každé fotce tak .... přísný a škrobený až mi přijde vznešený, jako nějaký anglický šlechtic. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ U nás musela Maggie říct Garfieldovi něco hodně ošklivého ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 smečka má měsíc a máma jich má plný zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Lesní lovkyne to po 12km zalomila v hamace.. tezkej zivot! Ted co je karantena, tak si zvykla denne litat po lese, cely dopoledne je pak doma tezce vypruzena, nudi se a furt pripomina, ze uz je cas vyrazit ven.. a to ji bude v cervenci 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) před 2 hodinami, Vit napsal: Už ty tvé fotky delší dobu s obdivem pozoruju. Tak buď je vše uměle zmenšeno (dům, plot, zahrada, věci v interiéru, lidi ...) nebo nebo jsou ti psi pekelně velcí. Ten bílo hnědý je na každé fotce tak .... přísný a škrobený až mi přijde vznešený, jako nějaký anglický šlechtic. Díky , pochvala vždycky potěší, je fakt, že jsou to taková malá telata.. Jinak Kunak je z Ruska :-) ale jeho tata z Kazachstánu... A za dva dny bude mít deset měsíců! Roste to tak do dvou... Bude to macek. Byl jsem teď venku a chtěl jsem ti ho nějak pěkně vyfotit, ale buď se chtěl mazlit Nebo si pak hráli... A pak něco foť... :-) Upraveno 9. května 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 mAra: ja tve psy sleduju a obdivuji od prvnich fotek Kunaka?, nadherny, roztimily, ale na prvni pohled osobnost. A navic je parada sledovat jak roste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) Je to moc hodný kluk, ale nikdo mi to nevěří... Dost lidí se ho bojí... Vlastně asi všichni. Ale pravda, je to Pan pes.... Těžko s ním vyjít..... Ale zase deseti měsíční štěně takhle hlídat málo kdo viděl.... A je pravda že na cizí psy je tedy zlý.... Tak jsem raději opatrný. Zase ale lidi co zná = jdou k nám se mnou - je zlatý. Upraveno 9. května 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se