warann Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Jsem myslel ze ji pretrhnu. Nastesti diry jsou jen v tom limci, kterej by sel samostatne vymenit. Zbytek jen poskrabanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 U kamoša Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 V 8. 4. 2022 v 19:07, warann napsal: Dnes me psik malinko nasral. Do gajgru spadl ptacek, vona ho zrejme ucejtila a snazila se k nemu dostat. Gajgr mi sežral tenkrát celej, ale plastová palisáda, to byla dobrota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 před 23 hodinami, warann napsal: Jsem myslel ze ji pretrhnu. Nastesti diry jsou jen v tom limci, kterej by sel samostatne vymenit. Zbytek jen poskrabanej. Chtěla ho zachránit neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 před 45 minutami, DavidLC napsal: Chtěla ho zachránit neasi Tak o tom bych mohl s uspechem pochybovat . Tenhle tejden me nasrala 2x, krome tohodle jeste rozsapala muj oblibenej podsedak. Jsem ji rikal, ze jeste jeden zarez a dam inzerat a vymenim ji za ty plastovy moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 před 23 minutami, warann napsal: Tak o tom bych mohl s uspechem pochybovat . Tenhle tejden me nasrala 2x, krome tohodle jeste rozsapala muj oblibenej podsedak. Jsem ji rikal, ze jeste jeden zarez a dam inzerat a vymenim ji za ty plastovy moony. To můžeš s dětma, ne se psem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 To je fuk. Ja ji stejne jen strasil. Ve skutecnosti ty plastovy můny ani nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Ze včerejší procházky - momentky když zrovna nesněžilo.. popozítří mu bude 14 měsíců, cca 35 kilo, je radost vidět jak je nabitý energií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Naše princezna má rakovinu kostí. Prognóza je velmi špatná, týdny. Kurva, kurva, kurva. Celý den brečím. 9 let nám dělala radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Chlape cítím s tebou. Naší to diagnostikovali v dubnu 2020 na stehenní kosti, od té chvíle jsem s ní byl nonstop do 14. srpna 2020. Dostala prášky, ty 4 měsíce netrpěla. Ale jak to metastázovalo do plic, nechali jsme ji v klidu usnout. Naše bolest ze ztráty nejlepšího kamaráda výměnou za její úlevu od trápení... neboj, zvládneš to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Je to strašně agresivní, zhoršuje se to každý den. Náš první pes nám odešel s leukemií. 10 let jsme si dali pauzu, strašně nás to sebralo, nechtěli jsme to zažít znovu. Teď svádíme vnitřní boj, jestli si vzít nového psa. Chovka ze které máme současného psa, má jarní pejsany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Před hodinou, Berbatow napsal: Je to strašně agresivní, zhoršuje se to každý den. Náš první pes nám odešel s leukemií. 10 let jsme si dali pauzu, strašně nás to sebralo, nechtěli jsme to zažít znovu. Teď svádíme vnitřní boj, jestli si vzít nového psa. Chovka ze které máme současného psa, má jarní pejsany. Snad ti to trochu pomuze. U nas to byl pred dvema roky nador na zlazach a nasledne leukemie, nekolik mesicu marny a drahy boj v pomeru 50:50. I kdybychom dali vsechny penize a cas, i tak jsme dostali ultimatum, ze mozna jeste mesic, mozna rok, ale melo to rychlejsi spad. Pul roku pote uz s nama behal novy, jinak to neslo a udelali jsme dobre, pomohlo to zrejme vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 V 21. 3. 2022 v 16:26, kuncák7 napsal: V pátek ještě nevěděl, že jede v sobotu na úpravu, takže se se mnou ještě bavil. Tvl kuncaku je pravda, ze jeden musi obdivovat konstantnost Tvych fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 před 1 hodinou, Berbatow napsal: Je to strašně agresivní, zhoršuje se to každý den. Náš první pes nám odešel s leukemií. 10 let jsme si dali pauzu, strašně nás to sebralo, nechtěli jsme to zažít znovu. Teď svádíme vnitřní boj, jestli si vzít nového psa. Chovka ze které máme současného psa, má jarní pejsany. Na to je každá rada marná. Buďte princezně oporou až do konce a pak se uvidí, třeba je vám souzeno jít kus cesty životem s dalším pejskem. U nás se to vyřešilo tak nějak samo. Moje paní dalšího psa nechtěla, ale dcera nám chřadla před očima, nemohl jsem se na to dívat, tak jsem našel Kennyho - narodil se přesně 6 měsíců po rozloučení s Angie, daleko od nás, a přesto jsme se našli. I tak není dne, abych nemyslel na Angie - ale už to tolik nebolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Napsal jsem do té chovky, jestli má volnou fenku. Odpověděla mi téměř okamžitě, přijeďte se "nezávazně " podívat. Jo, to znám, nezávazně. Uvidím 6 rezavých koulí a jsem v pasti. No, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 To není past - je to nová radost. Já si bez psa, už život nedokážu představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Nechci aby přes to nějak běhal , nebo byl za kamzíka. Ale učí se na tom rovnováhu a srovnává zadní nohy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Hmm,zajímavý ... No kamzík z něho už nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 No, z @mAra_ by jeste byt mohl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 (upraveno) Neříkej hop - aby na příští fotce maxipes nevyhlížel narušitele z nové střešní pozorovatelny nad parožím (a @mAra_ pak ve vlákně "co mě naštvalo" nesháněl pokrejvače) Štěstí že podobná alotria už u našeho důchodce nehrozí… Upraveno 14. dubna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se