Berbatow Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 U zeťáka na chalupě sousedovy kozy. Mladá koukala, co jsou to za psi. Bála se jít k plotu, opice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Dnes mi psala lékařka z kliniky(nakonec musel na kapačku a tak si ho tam nechali),že máme přijet si s ním pohrát,tak možná půjde domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 (upraveno) To vypadá na dobré zprávy. Mám radost. Jinak moje sbírka odborné literatury se úspěšně rozrostla a nestálo to tisíce! A dvě že čtyř jsou i s podpisem autorky... Tyhle knížky bude jednou dcera dědit edit: asijští démoni dostali teda dost pokouřit ... Ale zase asijským démonem, tak snad je to cajk. Upraveno 7. srpna 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Kluci,moc diky.Konecne jsme doma.V utery jedeme na dalsi vcelky a papame antibiotika.Ale je zde viditelne zlepseni.Dostali jsme leky na srdicko a jeste musime upravit stravu,nebot cukrovka je rovnez potvrzena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Tak hlavně,že už je na tom lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 No super! Tak hlavně ať se to už jen lepší. Navíc polevily i ty vedra, což by mohlo taky pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 S tema vedrama to je nejhorsi,do toho nemoce.Budeme ho vice strezit a chranit.Ted je fajn,tak uz se toci kolem domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Tak ještě že už je dědula doma u svých, to dlouhodobě pomáhá víc než medicína - každopádně přeju ať si toho "all-inclusive" psího důchodu ještě chvíli užije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Poprvé spolu bez plotu ... Pes byl jen u mě a o kachnu zcela nejevil zájem... Tak uvidíme, až bude pajdat po zahradě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 No to jsem zvědav,jak tohle nakonec dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 před 35 minutami, mAra_ napsal: Poprvé spolu bez plotu ... Pes byl jen u mě a o kachnu zcela nejevil zájem... Tak uvidíme, až bude pajdat po zahradě.... Taková kachna by u nás měla velký úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 (upraveno) Novej parťák... takže vítej, Medo Upraveno 10. srpna 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 @fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 [mention=2719]fijo[/mention] Ty Joo ten pes má úžasný výraz v očích, tomu bych věřil že umí malou násobilku.Moc dobrý parťák Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Ten náš se přišel podívat co snídámOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 před 1 hodinou, Nick06 napsal: Ty Joo ten pes má úžasný výraz v očích, tomu bych věřil že umí malou násobilku.Moc dobrý parťák Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk fakt krásnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Tak kluci,uz je mi lepe a dnes jsem jel do prirody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 V 13. 8. 2022 v 17:15, mlsoun1 napsal: Tak kluci,uz je mi lepe a dnes jsem jel do prirody Díky za dobré zprávy. U nás naštěstí kachna pořád žije. Už ji pouštíme po zahradě. Bára ji jednou zmuchlala, že si chtěla hrát. Kunak naštěstí pořád bez reakce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se