mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Vysvetlil si ji,ze to bude horsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Je to biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Je to bikerOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 (upraveno) před 7 hodinami, mlsoun1 napsal: Vysvetlil si ji,ze to bude horsi? Já jí to tajím. Pak by s ní totiž nebylo k vydržení ... Upraveno 22. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Tomu rozumim,jeste ze tam mas ten les Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Nejlépe hlídaná kočka v okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Pochopil jsem, že ten velkej už není. To je mi líto. Co se mu stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 31 minutami, Hasňa napsal: Pochopil jsem, že ten velkej už není. To je mi líto. Co se mu stalo? Když umřela Bára, tak se psychicky složil a bez ní to nedal ... Celé dny byl venku (dovnitř nechtěl) vyl a byl nešťastný... lDetaily si nechám s dovolením pro sebe, nebyla to příjemná situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 To je mi líto. Něco takového jsem ještě neslyšel. Tihle pastevci jsou obecně považováni za emocionálně spíše drsnější a zachovávající si spíše odstup. No to samozřejmě musela být složitá chvíle. Tak ať nový chlupáč hojí rány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 (upraveno) před 8 hodinami, Hasňa napsal: To je mi líto. Něco takového jsem ještě neslyšel. Tihle pastevci jsou obecně považováni za emocionálně spíše drsnější a zachovávající si spíše odstup. No to samozřejmě musela být složitá chvíle. Tak ať nový chlupáč hojí rány. Díky. Není dne, abychom tu doma nebreceli.... Byl to pan pes. Hodný a náš. Ani nevíš, jak moc mi chybí.... Upraveno 24. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 To je v prdeli, oba, tvl… Cítím s váma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Ano,byl to Pan Pes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Je to fakt blbé, hoši. Ale tak to prostě občas je, že přežijeme ty co máme rádi.... My jsme to vyřešili novým štěňátkem. Snad bude líp... Takže tu ode mne můžete čekat spousta fotek malé naši psi holky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Omlouvám se za minulé ne moc optimistického příspěvky. Hele jakého si našla malá kamaráda. Jinak oslavili jsme v tomto týdnu půl roku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 (upraveno) Na pelíšku je dobře... Upraveno 2. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Já a moje holka ,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Naše Maggie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Tak vcera sa vyspal naposledy. 13r a tri mesiace, skvely pes. Bude nam chybat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 před 11 minutami, instant napsal: Tak vcera sa vyspal naposledy. 13r a tri mesiace, skvely pes. Bude nam chybat To je smutné, ale měl na velké plemeno slušný věk. Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se