mlsoun1 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Ta mala mrcha mi zdrhla a sup sipku do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Vydra parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 (upraveno) @mlsoun1Jestli je náš hlaskosrstej přísera stran vody a koupání geneticky spřízněnej s kočkou, tak tipuju že ten Váš drsnosrstej vodomil musel někde cestou potkat nutrii PS: jsem moc rád že už máš i Artíka zpátky - minimálně na fotkách mi teď přijde poloviční, tak snad už to zas bude lepší. Upraveno 12. června 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Asi to tak bude,urcite nutrie.Mame jich tam dost.Psal jsem chovateli a neveril.Nechal si z vrhu fenku,tak to sel zkusit a nemohl ji dostat z vody.Pry nejaky divny vrh Taky jsem rad,moc mi chybel.Jak v sobotu odpoledne brnkli,ze uz dela bugr,tak se jelo.5 kg ma dole behem tri tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Toz rano dostava varenou stravu,aby antibiotika lepe stravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 (upraveno) Zase my Upraveno 14. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Super fotka.Holkam to slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 V 11. 6. 2023 v 21:12, ThomasB napsal: Ahoj, vy co se psy i nějak víc cestujete nebo je převážíte v autě, tak co používáte na přepravu? Máme už druhou labradorku a vždycky jezděj v kufru, když jedeme na delší čas, tak i v létě beru rakev, aby měl vzadu dost místa, nikdy žádný problém a to jsme měli i 3 kočky, pak jeli v kufru všichni spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 U nás zlaťačka na zadním sedáku, vedle dcery. Je to tam, jak v dobytčáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 U nás pes v kufru, ale hlavu má vždycky vystrčenou na zadní sedačky a olizuje dítě Je to tam jak v dobytčáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Tak ja cekal nejaky tipy na prepravky a podobny vychytavky a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 (upraveno) Upraveno 16. června 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 V 14. 6. 2023 v 20:20, mAra_ napsal: Zase my Krásný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 (upraveno) před 5 hodinami, bobi napsal: Krásný fotky Díky Upraveno 17. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 A dál mě nedostanete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 C a i r o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 V 4. 6. 2023 v 20:57, vojt napsal: Kluci, prosím o radu. Rám Ringa na starost, žena (jeho hlavní panička) je s dětma v lázních. Po ranním žraní to asi za pět minut vyblil. Takže moje domněnky: Včera dostal přeočkování, může to s tim souviset? Nebo někde něco blbýho volíznul, dost s nim chodim povenku. Nebo třeba to sežral moc rychle? JInak je v poho, chová se v normálu, kadí v poho. Tak mu mam dát asi dietku a dneska už nekrmit? Nebo jen trochu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Klidně to může být tím přeočkováním. Naši psi jsou také den, dva mimo. Nám se osvědčilo v případě nevolnosti/průjmu: https://alfadogcz.cz/entero-zoo-detoxikacni-gel-100g/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se