Radek124 Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Jo, předstírat pózu "právě jsem chcípnul" jezevčíci dovedou náramně. Náš hluchej stařík asi před měsíce drahou tak vyděsil, že s ním začla třepat a hystericky řvát že tohle jí udělat nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 V 20. 8. 2023 v 20:20, mlsoun1 napsal: Po 15-ti km je tuhej Není to na štěně až moc? Nevyvinuté chrupavky a tak. Můžete si tak zadělávat na velký problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Sedm let co zemřela naše Rita, dodnes ji nosím v srdci... byla jedním slovem super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Okno s parapety milujuFamózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 před 7 hodinami, Sergej Vasilijev napsal: Není to na štěně až moc? Nevyvinuté chrupavky a tak. Můžete si tak zadělávat na velký problém. Dle chovatele je to v pořádku.Mimoto 15 km,přes tři hoďky.Tam ho zajímá motýlek,tam veverka a nějaká ta tůňka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 (upraveno) Myslel jsem to dobře. Věř že pokud bys řekl na veterině že se štěnětem děláš 15km tak doktora vomejou, vím o čem mluvím. „Proto je důležité nepřetěžovat psy, zejména štěňata a mladé psy ve vývinu,“ Upraveno 23. srpna 2023 uživatelem Sergej Vasilijev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 před 1 hodinou, Sergej Vasilijev napsal: Myslel jsem to dobře. Věř že pokud bys řekl na veterině že se štěnětem děláš 15km tak doktora vomejou, vím o čem mluvím. „Proto je důležité nepřetěžovat psy, zejména štěňata a mladé psy ve vývinu,“ Heleď,Já jsem se neurazil.Docela jsi mne dostal,neboť Arťa když byl malý,tak jsme dávali 20 i více km denně a vše ok.Jen mne to zarazilo. Ale díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Ráno bylo super,teď v kanclu už ne,ale těch 15 roků do důchodu uteče jak voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 U pak šup do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Flat je doma a zatim nejvetsi potiz spociva ve snaze nemeckyho ovcaka mu utrhnout hlavu. Takze je separujeme a postupne seznamujeme na voditkach. Ovcak ho oslinta a pak po nem hrabne zubama. Flat nedela nic a ovcakovi se v ramci moznosti vyhejba. Je to zajimavy, pac ovcak je odmala zvyklej na partaky - mel dva. Chce to prej cas, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tak držím palce.Ale určitě si zvykne.No hold Vás miluje a Vy si pořídíte dalšího parťáka.Měl jsem to tak s Arťou stejně a to byl zvyklý na svého parťáka a když odešel do nebe,tak zůstal na tři měsíce sám a hle přišel nový prcek.To bylo šou,ale zvykl si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 To okno miluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 A teď mi říká,naval mi ten salámek a padej makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 V posledních týdnech nám pocuchal nervy. Střevní potíže, zhubnul skoro 3 kila. Ale už je zase na svých 40 kg a vychutnává si roli korunního prince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 1 hour ago, mlsoun1 said: Tak držím palce.Ale určitě si zvykne.No hold Vás miluje a Vy si pořídíte dalšího parťáka.Měl jsem to tak s Arťou stejně a to byl zvyklý na svého parťáka a když odešel do nebe,tak zůstal na tři měsíce sám a hle přišel nový prcek.To bylo šou,ale zvykl si No snad to dá. On není moc sociální, ale jak říkám, za posledních 8 let tu měl vždycky parťáka. Teď je cca 2 měsíce sám. Nejhorší je, že malýho dycky očichá, olízne a pak bez varování po něm vystartuje zubama. Prcek se ho bojí, vyhejbá se mu, takže děláme sezení společný, kdy je přibližujeme, chodíme spolu a čekám, kdy ovčák zjihne. Katastrofický scénáře v hlavě zatím potlačuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se