Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Sergej Vasilijev napsal:

Není to na štěně až moc? Nevyvinuté chrupavky a tak. Můžete si tak zadělávat na velký problém.

Dle chovatele je to v pořádku.Mimoto 15 km,přes tři hoďky.Tam ho zajímá motýlek,tam veverka a nějaká ta tůňka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem to dobře. 

Věř že pokud bys řekl na veterině že se štěnětem děláš 15km tak doktora vomejou, vím o čem mluvím.

„Proto je důležité nepřetěžovat psy, zejména štěňata a mladé psy ve vývinu,“

Upraveno uživatelem Sergej Vasilijev
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Sergej Vasilijev napsal:

Myslel jsem to dobře. 

Věř že pokud bys řekl na veterině že se štěnětem děláš 15km tak doktora vomejou, vím o čem mluvím.

„Proto je důležité nepřetěžovat psy, zejména štěňata a mladé psy ve vývinu,“

Heleď,Já jsem se neurazil.Docela jsi mne dostal,neboť Arťa když byl malý,tak jsme dávali 20 i více km denně a vše ok.Jen mne to zarazilo.

Ale díky za info😉

Odkaz ke komentáři

Flat je doma a zatim nejvetsi potiz spociva ve snaze nemeckyho ovcaka mu utrhnout hlavu. Takze je separujeme a postupne seznamujeme na voditkach. Ovcak ho oslinta a pak po nem hrabne zubama. Flat nedela nic a ovcakovi se v ramci moznosti vyhejba. Je to zajimavy, pac ovcak je odmala zvyklej na partaky - mel dva. Chce to prej cas, tak uvidime.

7fc099f3c870a3945058bf3d0e7b248f.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak držím palce.Ale určitě si zvykne.No hold Vás miluje a Vy si pořídíte dalšího parťáka.Měl jsem to tak s Arťou stejně a to byl zvyklý na svého parťáka a když odešel do nebe,tak zůstal na tři měsíce sám a hle přišel nový prcek.To bylo šou,ale zvykl si🙂

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, mlsoun1 said:

Tak držím palce.Ale určitě si zvykne.No hold Vás miluje a Vy si pořídíte dalšího parťáka.Měl jsem to tak s Arťou stejně a to byl zvyklý na svého parťáka a když odešel do nebe,tak zůstal na tři měsíce sám a hle přišel nový prcek.To bylo šou,ale zvykl si🙂

No snad to dá. On není moc sociální, ale jak říkám, za posledních 8 let tu měl vždycky parťáka. Teď je cca 2 měsíce sám. Nejhorší je, že malýho dycky očichá, olízne a pak bez varování po něm vystartuje zubama. Prcek se ho bojí, vyhejbá se mu, takže děláme sezení společný, kdy je přibližujeme, chodíme spolu a čekám, kdy ovčák zjihne. Katastrofický scénáře v hlavě zatím potlačuju.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...