Badys Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února My dnes podél Tiché Orlice, ale ty krtince prostě musí projít Neeliho kontrolou a že jich bylo, no a následně odpočinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Nemoc pryč a putujeme zase po lesích a lukách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Prý jsem pomalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Já dole a on po kopcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Už by potřeboval trimovací nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Jsem domluven se sestřičkou na veterině na příští čtvrtek.Sice jsem to zkusil, ale dělá mi problém morda, pořád se mne snaží olizovat a uhýbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Ja ani nevim jestli to psat do toho vlakna, ale muze mi nekdo poradit, jak postupovat s jednim idiotem, ktery neustale venci svoji smecku bez voditek, bez kosu a uz s nim bylo nekolik konfliktu? Ptam se proto, ze tech protiakci uz bylo tolik, ale nic nezabralo. Vcera to byla posledni kapka a nechybelo moc a doslo i k fyzickemu nasili nejen mezi psy. Ten clovek je zrejme nenormalni. Nastesti jsem se k tomu nasili nesnizil, protoze s hlouposti se bojovat neda. Tohle uz musi skoncit. Nehodlam si nechat rozkousat psa. Jen doplnim, ze v minulosti uz to resil mestak, taky okresni urad a nevim kdo jeste, ale je to marne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února No, spíš než na měšťáka to je na státní, předpokládám, že když se to opakuje, že nejsi jediny, a máš i nějakou dokumentaci, nejen foto, ale i třeba ošetření na veterině, nejsem právním, ale je jich tu dost, aby někdo poradil, jak postupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února před 59 minutami, Moty napsal: No, spíš než na měšťáka to je na státní, předpokládám, že když se to opakuje, že nejsi jediny, a máš i nějakou dokumentaci, nejen foto, ale i třeba ošetření na veterině, nejsem právním, ale je jich tu dost, aby někdo poradil, jak postupovat Policie, to je asi to jedinné co mě napadlo. Jinak takové důkazy nemám, mám jen svědka a jinak máš pravdu, netýká se to nás, ale problémy měl už i s ostatními. Ale pár historických zápisů už na úřadě je. Jen tentokrát mě to opravdu vytočilo, protože ten dotyčný měl sluchátka v uších mobil v ruce a absolutně neragoval na situaci co se děje. Psy neodvolal, vlastně u toho prvních 30 sekund ani nebyl, vylezl kdesi ze křoví. Prostě ta arogance a lhostejnost, to ve mě fakt bouchly saze a když spustil něco ve smyslu, že si za to můžeme sami, tak už jsem šel do útoku... naštěstí jsem se probral z toho blikance zavčas a raději odešel pryč. Akorát si pamatuju, že jsem měl skvělý argument, že pokud mu dám jen tak do držky, bezdůvodně, tak je to stejný jako s tou jeho smečkou a může si za to sám. Jen o tom píšu tak už mi stoupá tlak. Takovej kretén! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Mohu Ti napsat, že i zde jsme měli podobný případ.Ale pán psa pustil(také mu věčně utíkal) a ten byl jak neřízená střela.Pokousal několik psů, dokonce i našich.Bišona kousl do zadku a Beníka dosti potrhal.Vždy to bylo rychlé a šel zezadu.Byla s nimi žena a ta si na ně lehla, tak ji pokousal rovněž a dost.Byla i v nemocnici.Taky jsem to řešil přes PČR a radnici.Dostal pokuty, ale nijak si z toho nic nedělal.A podrž se, starostka a lidé na radnici se ho ještě zastali.Pán velký místní sportovec(jeho otec rovněž).Prý toho tolik udělali pro město a Já jsem na něj takový.Než pokousal psa i jejímu tchánovi.Tož jsem šel dál na okres.Řešila se vše na přestupkové komisi, takže se nedostavil,ani na podruhé, na potřetí,tak dostal nejvyšší pokutu.Týden na to, napadl dalšího psa.A měsíc na to zase Beňu. Podal jsem tedy trestní oznámení(samozřejmě, že se nikdo nepřidal, dalo se to čekat i když napadených psů bylo mnoho),podal vysvětlení.Že mu utíká, nedokázal jsem mu že ho pouští.Jeho sousedka vše viděla a řekla mi to, ale vzápětí dodala, že nikde vypovídat nebude.On se omluvil a řekl, že dá psa pryč.No nedal, že ano.Byl jsem za ním, tak se mi vysmál do ksichtu.Tož mi nedal jinou šanci a obrátil jsem se na bratrance, neboť je novinář a má spolužáky u bulvárních novin.Tož to jsem měl udělat hned, to známou osobnost dostalo na kolena.Tož když se to toho začali obouvat a objevili se zde a ptali se lidí, tak utekl i z Jednoty.Psa dal okamžitě pryč a dokonce po čase prodal dům a odstěhoval se odtud.Ale i kdybych neměl bratrance novináře, měl jsem se na bulvár obrátit sám a hned.To i mocným klepe v hlavě.Jen se nesmíš bát. Jo a drž se, pokud by jsi mu rozbil hubu, tak on by mohl klidně jít marodit a nedoplatíš se.A taky to není řešení.A ještě k tomuto Ty víš, jestli by ho hafani nebránili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Takze je to podobny pribeh jako u nas. My tam mame takove exoty dva, jeden s tou smeckou a druhy s rotweilerem na el.obojku. Jen to teda nejsou zadni vazeni obcane. Tech pokut a vseho dalsiho uz bylo dost... a jak jsi psal, taky se nic nezmenilo. Proto nas to uz nebavi... nebavi nas porad nekde chodit podavat svedectvi, sepisovat lejstra, starat se o to... delali jsme to doted a vysledkem je dalsi napadeni. Po drzce mu nedam, vyhrozovat mi nebudu a psi za to nemuzou. Asi je budu muset priste nakopnout. To jsem jedno u jednoho pripadu udelal a efekt tam byl okamzity. Chudak zvire. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února @Zdenek1307 Pokud máte zřízenou Městskou policii, je to primárně jejich věc k řešení. Já na vycházky pro tyhle případy nosím i pepřák. Vím, že zvíře za to sice nemůže, ale rozhodně si kvůli tomu nenechám potrhat svého psa… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února před 10 minutami, Fester napsal: @Zdenek1307 Pokud máte zřízenou Městskou policii, je to primárně jejich věc k řešení. Já na vycházky pro tyhle případy nosím i pepřák. Vím, že zvíře za to sice nemůže, ale rozhodně si kvůli tomu nenechám potrhat svého psa… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Ano,za vše může majitel, nikoliv pes.Ale když to nejde jinak, tak pepřák je výtečná ochrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Když už pepřák, tak rovnou na medvěda , ale pak to radějí odcouvejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se