sashator Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 To je mi naprosto jasný, že čím menšího vzrůstu tím větší odvahy- naši maji fenku Jacka Russella a ta si někdy až moc dovoluje na naši Sáru (takovej větší 30kilovej vořešprut- kříženkyně dobrmana a ovčáka) a paradoxně ustoupí vždy Sára. A přitom by stačilo tak málo a asi tuším kdo by vyhrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 U nás je to velmi podobné.Rozdíl velký,ale kdo šéfuje asi netřeba říkat:-).Ale větší psík je strašný dobrák a malý je takový sebevědomý drzoun,tak jak všichni malí:-).Ale na to že jsou oba z útulku a nemáme je od mala,tak jsou naprosto v pohodě a vychází spolu bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 A jinak jak jsem psal.Ikdyž je Orijen u nás asi nejlepší krmivem,které se dá dobře sehnat,není to záruka,že každému psíkovi sedne.Znám dost případů,kdy po něm měli psíci průjem,ztráceli na váze atd.Ale aspoň si můžeš říct,dal jsem mu to nej a pak je ještě docela dost kvalitních.First Mate třeba je ještě solidní,ale najde se jich víc.Royal Canin je podle složení dost špatná,podle mě horší jak Eukanuba,která ale ač má cenu docela vysokou,je složení o ničem.A pokud dávals psíkovi RC a teď mu dáš Orijen,může to být pro jeho žaludek šok,protože z RC na maso zvyklý není,spíš je to vegetariánské a v Orijenu je masa mnohem víc a jiných zajímavějších složek,takže to pro žaludek může být i šok a ze začátku to nemusí snášet dobře.Je to stejně,jak když někdo krmí granulema a pak přejde na BARF,tak dost často jsou s přechodem problémy,protože to je pro žaludek šok a než si psík zvykne,chvilku to trvá. Sibir:Pak dej vědět,jak to psíkovi sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 omlouvám se, že vám vstupuju do debaty, ano Orijen je super, ale to co popisuje Marfael je pravda, prý obsahuje poměrně vysoké obsahy tuku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 (upraveno) Nic. Omluva. Upraveno 26. června 2012 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Našeho katzhunda krmíme K-9 Maintenance na střídačku s K-9 Lite (už je to starší pán) a pár dní v týdnu dostává kapsičky Pedigree. Rozhodně si nestěžuje a kondici i po 12-ti letech života máš velice slušnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 ten moj zere maso kazdy weekend, takze je na to normalne zvyknuty. RC dopadol zatial najlepsie zo vsetkych umelych... komercnych krmiv co som skusal. Tomu co je napisane na pytli neverim, verim tomu co vidim. Kondicia ukazkova.. najnovsie si bez pytania obera jablka, takze dostal zaracha do zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 My máme dva yorkshirské teriéry. Jeden má 11 let a jmenuje se Akim Cathleen Dorman a druhému je 10 let a jmenuje se Ben (první s papíry, druhý bez). Bohužel se před nedávnem stalo, že nám Ben z ničeho nic ochrnul na zadní nožky, takže následovala operace za 18 tis. + další cca 3 tis.u jiného veterináře, ale zase člověku je to líto. Měl nějak poraněnou míchu od ploténky, takže teď rehabilitujeme, ale myslím, že zase chodit bude. Rehabilitace spočívá v mačkání zadních tlapek tak, aby se jednak revitalizovala mícha a taky , aby nedošlo k ochabnutí svalů. A přitom to byl proti tomu prvnímu takový ďáblík :-) . tak snad to dopadne dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) My máme dva yorkshirské teriéry. Jeden má 11 let a jmenuje se Akim Cathleen Dorman a druhému je 10 let a jmenuje se Ben (první s papíry, druhý bez). Bohužel se před nedávnem stalo, že nám Ben z ničeho nic ochrnul na zadní nožky, takže následovala operace za 18 tis. + další cca 3 tis.u jiného veterináře, ale zase člověku je to líto. Měl nějak poraněnou míchu od ploténky, takže teď rehabilitujeme, ale myslím, že zase chodit bude. Rehabilitace spočívá v mačkání zadních tlapek tak, aby se jednak revitalizovala mícha a taky , aby nedošlo k ochabnutí svalů. A přitom to byl proti tomu prvnímu takový ďáblík :-) . tak snad to dopadne dobře. drzim palce nech je fit. ku nam zavitala vcera vecer fenka. prebieha stadiu adaptacie edit: velkost foto Upraveno 5. července 2012 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 ..synek má nového trhače.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 ..synek má nového trhače.. tak buď to není synek, nebo nemáš vyfocenýho celýho toho trhače :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 A jinak jak jsem psal.Ikdyž je Orijen u nás asi nejlepší krmivem,které se dá dobře sehnat,není to záruka,že každému psíkovi sedne.Znám dost případů,kdy po něm měli psíci průjem,ztráceli na váze atd.Ale aspoň si můžeš říct,dal jsem mu to nej a pak je ještě docela dost kvalitních. Sibir:Pak dej vědět,jak to psíkovi sedlo. tak pesani se na orijen etablovali zrejme slusne, konzistenci stolice jsem nestudoval, lec chutna jim a dealer ma rozvoz po brne zdarma, takze mame asi vybrano este dotaz, polovicka jim kupovala calibru, bo pro eukanubu by musela do brna z toho naseho lontu a na to je lina, calibra je slusna, nebo je to shit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 ku nam zavitala vcera vecer fenka. prebieha stadiu adaptacie krásná! labrador? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) krásná! labrador? je to tak. naozajstna fesanda, a labrador je velmi prijemne plemeno edit: len vcera sme ju doniesli a uz som jej musel vytahovat trne zo sipovej ruze z nufaku. prose neobsedi Upraveno 5. července 2012 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 je to tak. naozajstna fesanda, a labrador je velmi prijemne plemeno edit: len vcera sme ju doniesli a uz som jej musel vytahovat trne zo sipovej ruze z nufaku. prose neobsedi hehe naše se po 5 letech konečně trochu uklidnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 edit: len vcera sme ju doniesli a uz som jej musel vytahovat trne zo sipovej ruze z nufaku. prose neobsedi Můj JRT na jaře zalezl za myší do šípkového keře, já na něj kříknul a on začal z keře couvat ven a jen to lupalo jak trny praskaly, pes ani nekvíkl a evidentně mu to vůbec nevadilo, vyndával jsem mu to ale ještě večer Já krmím od malička Proplanem pro malá plemena, kuřecí příchuť. Psíkovi to chutná, narozdíl od toho minulého (hlídací labrador) má kolik si vezme a funguje to perfektně, když má prázdno tak půl dne nechám a dosypu, občas dostane kost z prasete - tu mu ale už nevezmu, jedině ho odvolat, jináč ji nedá, pacholek Pes je po tom proplanu hubený ale dobře osvalený, proti jiným JRT nemá tendenci kuličkovatět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Náše bláznivá Impala z Německa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Náše bláznivá Impala z Německa Krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Jeden z mých dvou trhačů a jeho ochranka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 tak pesani se na orijen etablovali zrejme slusne, konzistenci stolice jsem nestudoval, lec chutna jim a dealer ma rozvoz po brne zdarma, takze mame asi vybrano este dotaz, polovicka jim kupovala calibru, bo pro eukanubu by musela do brna z toho naseho lontu a na to je lina, calibra je slusna, nebo je to shit? Shit s minimem masa,rozhodně nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se