Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Scalibor je v pohodě, od té doby co ho má i ta moje holka, tak jsme bez klíšťat" Hlavně vydrží okolo 6 měsíců, takže velká úspora peněz, stojí čtyři stovky" To jsem dával každej měsíc za kapky" Nesm.dí, psa mám doma, opravdu jsme spokojený :smile_anim: haf,haf Akorát má tejden na to aby se vstřebal, takže pokud máš psíka něčím ošetřenýho, nasaď mu ho týden před vypršením účinnosti předchozího produktu"

Mimochodem,jak je starý ten tvůj psík,že má tak krásné zuby?Chodíte na laser,nebo spešl kousačky nějaké?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem,jak je starý ten tvůj psík,že má tak krásné zuby?Chodíte na laser,nebo spešl kousačky nějaké?

:D Ne ne, žádnej laser, je to fešanda od narození, ono jí jsou taky jen dva roky" Sice je má krásně bílé, ale dost obroušené, oni Dobrmani kousnou do všeho co viděj, železo, sklo, kameny a to je docela průser, takže dlouho jim moc pěkný zoubky nevydrží" Jinak máš krásný psíky, koukám taky domácí mazlíčci, nebo máš takhle vymáklej kotec? :D

Odkaz ke komentáři

:D Ne ne, žádnej laser, je to fešanda od narození, ono jí jsou taky jen dva roky" Sice je má krásně bílé, ale dost obroušené, oni Dobrmani kousnou do všeho co viděj, železo, sklo, kameny a to je docela průser, takže dlouho jim moc pěkný zoubky nevydrží" Jinak máš krásný psíky, koukám taky domácí mazlíčci, nebo máš takhle vymáklej kotec? :D

Tak lampičku bych psíkům do kotce asi neinstalovalPosted Image.Tak to ten větší jen drtí klacíky,to jediná vášeň a díky tomu má zuby taky v pohodě.Ovšem ten malý,ten má tak rok a půl zhruba a bude muset na laserMalí psíci na ty zuby dost trpí a pak s tím mají problémy,takže to je potřeba se starat.Navíc odér,z i tak malé tlamičky je hodně omamnýPosted Image.Když vidím toho psíka ve předu na sedačce,jak je to podle zákona?Prý má být psík připoutaný taky,nebo v nějakém speciálním čemsi.nevíš jak to přesně je?

Odkaz ke komentáři

pani, da sa ten scalibor skratit aj na obvod krku stenata?

Samozřejmě.Jsou 3 různé délky mám dojem a co nepotřebuješ,lehce ostřihneš a rezervu si můžeš nechat jak chceš velkou,jen né moc dlouhou,protože pak by to asi zavazelo,nebo bys to třeba jen připevnil gumičkou,to je taky možnost,protože pokud to má být velký psík,tak se bude rozměr dost měnit,tak ať nemusíš co 2-3 měsíce kupovat nový.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Tak lampičku bych psíkům do kotce asi neinstalovalPosted Image.Tak to ten větší jen drtí klacíky,to jediná vášeň a díky tomu má zuby taky v pohodě.Ovšem ten malý,ten má tak rok a půl zhruba a bude muset na laserMalí psíci na ty zuby dost trpí a pak s tím mají problémy,takže to je potřeba se starat.Navíc odér,z i tak malé tlamičky je hodně omamnýPosted Image.Když vidím toho psíka ve předu na sedačce,jak je to podle zákona?Prý má být psík připoutaný taky,nebo v nějakém speciálním čemsi.nevíš jak to přesně je?

http://www.novinky.cz/krimi/168113-nezajisteny-pes-v-aute-muze-prijit-ridice-draho-az-10-000-kc.html

Mám dojem, že se nic nezměnilo, box, mříž, síť nebo popruhy, ale je to hlavně na policajtovy" Mě párkrát stavěly, pes štěkal jak magor, já neslyšel policajta, ten neslyšel mě a pochvíli mě vždycky poslali do háje :D V osobáku mám mříž, ale tady to nejde, navíc ji vozím v dodávce jen po okolí na výlety, někam dál bych si to nedovolil, hlavně kvůli naší bezpečnosti, nikdy nevíš kdy psíkovy hrábne a rozhodne se převzít řízení :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

http://www.novinky.c...-10-000-kc.html

Mám dojem, že se nic nezměnilo, box, mříž, síť nebo popruhy, ale je to hlavně na policajtovy" Mě párkrát stavěly, pes štěkal jak magor, já neslyšel policajta, ten neslyšel mě a pochvíli mě vždycky poslali do háje :D V osobáku mám mříž, ale tady to nejde, navíc ji vozím v dodávce jen po okolí na výlety, někam dál bych si to nedovolil, hlavně kvůli naší bezpečnosti, nikdy nevíš kdy psíkovy hrábne a rozhodne se převzít řízení :smile_anim:

Tak to budu muset pořídit ty pásy,protože psíky vozíme docela často a jednou by nás určitě vzali.Oni sice leží,nebo sedí a jen hledí,ale to policajtům asi nevysvětlím,no.Ale je fakt,že i pro toho psíka je to bezpečnější,ne jen pro nás.Díky za link

Odkaz ke komentáři

...a to ještě čtvrtá ( co ji mám v avataru) byla zalezlá :)...

Množstevní sleva?

... hele nezpychl jsi od té doby co máš RLX, které sekají z plechu na konzervy jako Baťa cvičky? :P

Máš recht, co je mám jsem drzej a vůbec, nedá se to se mnou vydržet. Koupil jsem si chůdy abych se mohl na všechny dívat z vrchu (jinak mám jen 177 cm), a vůbec, však uvidíš až se jednou dostanu do toho vašeho začouzeného zapadákova. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Množstevní sleva?

Máš recht, co je mám jsem drzej a vůbec, nedá se to se mnou vydržet. Koupil jsem si chůdy abych se mohl na všechny dívat z vrchu (jinak mám jen 177 cm), a vůbec, však uvidíš až se jednou dostanu do toho vašeho začouzeného zapadákova. :smile_anim:

3 + 1 zdarma :D

jsem zvědav, zatím nám to nevyšlo :)

Odkaz ke komentáři

Sousedka má tříměsíční fenku BorderKolie....černobílou....no,užijou si. Koupila jí, protože se líbila synkovi.......a nevěděla , do čeho jde :lol: Včera jsem se s ní poňuňal....počůrala se blahem ( ne sousedka, fenka )......ještě vyfotím, až se vrátí žena z dětského tábora, s foťákem. Milé štěně.

Odkaz ke komentáři

To je nějaká rasa,nebo nějaký mixík?

Je to mix čivavy a jorkšíra. Ta starší, 11 let, má mámu čivavu, ta mladší, 1,5 let to má obráceně.

První jsme koupili náhodně, druhou jsme sháněli docela dlouho. Ale stojí to za to.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...