FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Ten náš má v očích asi toto….. sundejte kurva někdo tu kočku, nebo se neznám co si člověk neudělá sám , to nemá….. 1 2
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Poptával jsem u doktora, jestli nemaj nějakou vakcínu proti žebrání ( žmundrání ) Tak prej né …. Takže ať je to co je to , je to prostě na talíři a tudíž je to k jídlu…. 1
Petr.S Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna V 11. 1. 2025 v 9:56, FantasticFabio napsal: No voni ty Kavalíři mají rádi svůj klid Rozšířit Tak je jí šest a půl, tak už je zvyklá na svůj klid. A když jí do toho skočí takovej plašan, tak se jí to moc nelíbí. 2
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna V 11. 1. 2025 v 17:23, Petr.S napsal: Tak je jí šest a půl, tak už je zvyklá na svůj klid. A když jí do toho skočí takovej plašan, tak se jí to moc nelíbí. Rozšířit Fešanda!!!! Ta by se mu lííííbila….. letos mu bude 8….. jenže už je rock a půl vykastrovanej…. No stejně není uchovněnej ač má rodokmen delší než já
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Letos mu panička pořídila novej oblek….loveckej
Petr.S Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna V 11. 1. 2025 v 17:35, FantasticFabio napsal: Fešanda!!!! Ta by se mu lííííbila….. letos mu bude 8….. jenže už je rock a půl vykastrovanej…. No stejně není uchovněnej ač má rodokmen delší než já Rozšířit Ta naše je už asi tři roky vykastrovaná. Chytla silný zánět a jinak to nešlo. Škoda no, když jsme si jí brali, tak jsme jí slíbili alespoň jedny štěňata. Co se dá dělat. Dnes pro změnu provokuje velká malou. received_1323019341915375.mp4
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna V 11. 1. 2025 v 17:49, Petr.S napsal: Ta naše je už asi tři roky vykastrovaná. Chytla silný zánět a jinak to nešlo. Škoda no, když jsme si jí brali, tak jsme jí slíbili alespoň jedny štěňata. Co se dá dělat. Dnes pro změnu provokuje velká malou. received_1323019341915375.mp4Načítání informací Rozšířit Je sqělá
Fester Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna My měli kdysi taky dvě. Jsem zvědavý, jestli si někdo něčeho všimne 2 1
Vit Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna V 11. 1. 2025 v 18:14, Fester napsal: My měli kdysi taky dvě. Jsem zvědavý, jestli si někdo něčeho všimne Rozšířit Myslíš kotěte? 1
WEIDER Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 11. 1. 2025 v 10:22, FantasticFabio napsal: Poptával jsem u doktora, jestli nemaj nějakou vakcínu proti žebrání ( žmundrání ) Tak prej né …. Takže ať je to co je to , je to prostě na talíři a tudíž je to k jídlu…. Rozšířit 5
FantasticFabio Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Voni to snad vyučujou v psí škole , jak správně požívat psí voči při žebrání
Nick06 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 12. 1. 2025 v 10:35, FantasticFabio napsal: Voni to snad vyučujou v psí škole , jak správně požívat psí voči při žebráníTrénink ( už asi 15-30 t let) dělá mistry.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1
gunman Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna (upraveno) V neděli s na ní jedeme podívat, výlet přes 300km tam a 300 zpátky, pokud to dopadne na začátku února je doma. Upraveno 15. ledna uživatelem gunman 1 6
Irma Bunt Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Manželka by ráda bernského salašnického, ale asi je to moc velké plemeno k nám do domku, tak hledáme alternativy. Líbí se jí bernedoodle, ale v ČR jsem jich moc nenašel (žádné). Nevěděl by někdo, kde by se dal sehnat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se