Trojan Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Tak jsem koukal na mall i jinam a nikde nic. Buď to je takovej levnej hnus nebo to má kapucu a v ní chlupy (ty chlupy by se psovi líbily ). Ale díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 není někdo zdejší chovatelem Welsch Corgi Cardigana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Tak jsem koukal na mall i jinam a nikde nic. Buď to je takovej levnej hnus nebo to má kapucu a v ní chlupy (ty chlupy by se psovi líbily ). Ale díky za radu. Tak jsem to schvalne nasel: je to znacka EzyDog. Na vrchu neco jako GoreTex, uvnitr fleece. Mame v tom za sebou prechod jizerek i prochazky v parku v -20 a na pohodu! Ale mozna uz se to nedela, je to prece jen par let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 (upraveno) No našel jsem jen tohle: Sice to není přesně to, co jsem chtěl ale aspoň je to kvalitní. Spíš mě ale zaujala tahle vesta, můj Jack moc velkej plavčík není a už jsem pro něj musel i do vody, protože se pokoušel vylovit kamen a nalokal se... Edit: a moc ti děkuju za snahu Upraveno 8. října 2012 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 To prvni je presne ono. Za sebe doporucuju! A pro Jacka to staci, on se stejne zahreje behanim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Tak od 22.9. máme beaglici Ajký, malá pohroma do bytu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Tak od 22.9. máme beaglici Ajký, malá pohroma do bytu :-)Jezismarja, to je fakt roztomilost sama... Nemit doma mimino, tak se roztecu okamzite. Bigly mam moc rad:) Ale protoze jsem kvuli maly uz roztomilosti trochu odolnej, tak jen popreju pevne nervy:) Asi je budesw potrebovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Bígla mám Albínu, už je u mámy v "domově důchodců", je jí 15 let. Roztomilejší plemeno není a roztomilost a vzhled štěněte vydrží do vyššího věku. Tím výčet pozitivních vlastností končí, ale já ji stejně miluju:-). Při důsledném výcviku se dá hodně dokázat, Albína běhala na procházkách navolno, což není úplně běžné, ve volné přírodě jsem ji musel hlídat, jak chytí stopu (a čich má bígl excelentní), bez zaváhání vyráží s ječivým štěkotem po stopě a to se dá odvolat jen v začátku - jak je z ní nízko letící střela mizící v dáli, nezbývá než čekat. Jsou tací, kteří čekali 4 hodiny i 3 dny... Pokud nezachytí stopu, reaguje na povely v pohodě, i když někdy jsem se musel opakovat:-). Bígl má sílu a výdrž, Albína mne tahala na kole kilometry a nesnesla když nás někdo předjel nebo byl před námi - běžně jsme s radostným štěkotem předjížděli traktory nebo cyklisty turisty, ba i sportovce, kteří to zvlášť nelibě nesli:-). Říká se že bígl je blbej, asi to nebude úplná pravda, on jen odmítá zaměstnat mozek něčím jiným než čenicháním a stopováním. Trochu mne zklamaly psí IQ testy, kdy bígl skončil na ocase a neuměl si např. sundat ani hadr z misky aby se nažral, popř. s ručníkem přehozeným přes hlavu nešťastně stál a nevěděl co s tím, to mi přišlo až potupné a mockrát jsem Albínu povzbuzoval "To dáš, zavrť hlavou", ale nedala... Teď mám borderkolii (viz.výše), snad abych zkusil něco z opačného konce inteligenčního spektra. Skoty není roztomilý jako Albína, ale je radost mít takového psa - nadšeně se učí, neutíká, s přítelkyní si po něm posíláme věci, pokud je skupina větší, stačí mu lidi představit a on už věc odnese správnému člověku. Rozpoznává barvy a přinese míček žlutý nebo hnědý atd. atd. Většinu věcí se učí chvilku, někdy se musí ještě trochu pilovat. IQ testy zvládl s přehledem a bylo vidět, že ho tím trochu urážím. A hlavně se s ním dá mluvit jako s kterýmkoliv jiným člověkem...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Helejte, nemáte tip na nějakou značku psích hadrů co nedělá nějaký růžovoučký svetříky a podobně ale spíš nějakej maskáč/khaki voblečení? Potřebuju pro JRT v zimě do lesa. Jinak si to snad budu muset nechat ušít nebo co... Drahá polovička na zimu pro naší dámu pořídila nějakej hadřík značky Hurtta, prej je to něco echt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Dnes jsme s malou trochu zařádily, ta čím je starší, tím je živější, asi budu brzy šedivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Parádní plácek na výběh:-).u nás se teď v lese objevil medvěd,přesně v místech,kam chodíme,dokonce zavítal i k baráku 3 ulice nad nanama,tak jsme dnes les vynechali,protože ti ďáblové by šli po něm:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Parádní plácek na výběh:-).u nás se teď v lese objevil medvěd,přesně v místech,kam chodíme,dokonce zavítal i k baráku 3 ulice nad nanama,tak jsme dnes les vynechali,protože ti ďáblové by šli po něm:-). Jako fákt, kde se tam vzal? Nebyl u Vás náhodou cirkus, oni prej občas někde nějáké zvířátko zapomenou, naposledy to byl myslím krokouš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Jako fákt, kde se tam vzal? Nebyl u Vás náhodou cirkus, oni prej občas někde nějáké zvířátko zapomenou, naposledy to byl myslím krokouš Ne ne,je pry nekde ze slovenska a miri do karpat.dnes o tom bylo psano na idnes.nabral si jablka u kohosi v zahradce a sel:-).Kvuli hodinkam se nestavil,takze hleda asi opravdu potravu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Odpolední blbnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 hafan pekny, ale co ta brada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 ten bigl je jako stene boozi pak z toho vyroste tohle ( 8 let ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 hafan pekny, ale co ta brada? Brada? Moje, nebo psí? A co je s ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 gas: ale pořád je to krásný miláček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Brada? Moje, nebo psí? A co je s ní? nesedi mi k roladam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Tak muj pejsek Etien Snehobila Vlocka odesel minulou sobotu v peknych sedumnacti letech a bez zadneho velkeho trapeni ... Nejhezci a nejodvaznejsi westik co kdy chodil po svete mimochodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se