JR_2010 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Berte, já být Tebou, tak uvažuju nad malým museem, třeba někde blízko synagogy, kde to je hodinkově výživný, (potenciál už to má), tam bych najal nějakýho zapálenýho důchodce, koupil mu noťas a dal mu úkol. Jo a my "pražáci" bychom se nemuseli vláčet do NMnM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 dobrý job.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ha, Berte, odkopal ses :-) teď všichni víme, o čem sníš, když náhodou spíš !! Těším se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No pánové! A to chtěl Bert jenom vyplnit tabulku v excelu :-)Každopádně držím palce, myslím, že s tou sbírkou se může podařit minimálně parádní katalog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Já to vidím na krásný systém - počítačová síť s webovým serverem a propracovaným rozhraním, umožňující třídit, filtrovat, vyhledávat, zobrazovat ...Přístup přes WiFi, na mobilu appka skenující čárový kód z hodinek (to bych vřele doporučil) a obratem sdělujícíinformace o každém kousku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No pánové! A to chtěl Bert jenom vyplnit tabulku v excelu :-)Každopádně držím palce, myslím, že s tou sbírkou se může podařit minimálně parádní katalog. Já to vidím na krásný systém - počítačová síť s webovým serverem a propracovaným rozhraním, umožňující třídit, filtrovat, vyhledávat, zobrazovat ...Přístup přes WiFi, na mobilu appka skenující čárový kód z hodinek (to bych vřele doporučil) a obratem sdělujícíinformace o každém kousku... Pánové, Vy si tady ze mně tak trochu utahujete, ale uvědomte si, že jsem dostal 2 soukromé zprávy s nabídkou na obsazení místa nočního hlídače v budoucím muzeu .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Tzn. že flek denního hlídače je volnej . . . beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 To je ale náhoda, právě jsem vytvořil pro denního hlídače popis pracovní činnosti: 07:00 - Denní hlídač přichází a připravuje snídani pro majitele sbírky10:00 - Nevím, co denní hlídač dělal až doteď, ale právě servíruje majiteli sbírky skvělou svačinku12:30 - Majiteli sbírky je podáván výborný oběd, co se dělo před tím ho nezajímá (s výjimkou krádeže, nebo poškození sbírky)15:00 - Čas na svačinku, a předání informací, co dobrého má noční hlídač vyndat z ledničky a v 18:00 ohřát .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Počkej, počkej. To je snad svačinář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Jsem chudý žid. Pracovní místa svačináře a hlídače byla sloučena. Dotyčný vykonává 2 práce a dostává poloviční mzdu. Matematicky je to naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Chudý žid, to je asi jako žid - havíř. Už jsem to slyšel mnohokrát, ale ještě sem neměl tu čest .BTW a jak bude probíhat katalogizace? To jako koupíš bečku a pozveš pár magorů - chronomagorů na měsíc a 16h denně budete katalogizovat?Jako byl sem při tom, když jsme zakládali muzeum v Králíkách a pár let trvalo, než se to podařilo dát trochu do fazony... Žil jsem dva roky na 6m čtverečních, kuchyň, koupelnu a WC sem měl společnou a jediné okno v místnosti mělo rozměr 30 x 50 cm. Měl sem postel vz.10 s matracemi ze slámy, žral sem celou dobu z ešusu, vstával v 5:00 a chodil spát ve 23:00. A jednou za týden jsem šel do města pro jídlo....S tím Tvým seznamem to máš práci na tři stáří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ja ti nejak nevim.. naprosto chapu vsechny pripominky typu Acces a dalsi databaze.. ale nejak mi to k tomu muzeu a starym primkam moc nesedí.. Co takhle.. ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 HM, hm, ... tak Xenomorfus zkušenosti a výdrž má, postavy je statné, teď už jenom sehnat pár dalších magorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Dotyčný vykonává 2 práce a dostává poloviční mzdu. Matematicky je to naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 HM, hm, ... tak Xenomorfus zkušenosti a výdrž má, postavy je statné, teď už jenom sehnat pár dalších magorů Díky, že si můj pupek obrátil ve statnou postavu .Vhodnosti na katalogizaci hodinek si nejsem jist, ale můžu vám vařit jídlo, nosit svačiny, čepovat pííívo a opravit tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Bert má tank ? Vlastně se nedivím, vlastně mi to dává smysl... předpokládám že parkuje na dostřel od sbírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Pošlu ti do sz seznam vybavení kuchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Já jen doufám, že každej sbírkovej kus bude mít na YT svoje krátký 360° video (první fáze) a později svou pětiminutovou videorecenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Tak Berte, to pravé křídlo ve druhém patře Národního muzea je opravdu volné, jen tu kostru plejtváka nechtějí sundat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Který hlídač bude hodinky natahovat? Aby to vše stihnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se