Backgramond Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 29 minutami, Czechgun napsal: Teď to udělám následovně. Dnes je čas na oslavu Zítra si vše musím nechat projít hlavou a celkově to vstřebat. A pak sem vše napíšu a @Corvus corone corone ciferník bez nul bude Tak to už se těším. Takže jak si říkal,customizace nebude, ale pár drobností půjde navolit? Jako ten černý date, bez nuly apod? Dával si možnost dvou výměnných lunet. Četl jsem, že silikony nebudeš prodávat jako příslušenství, ale půjde pro nás objednatele druhé řady, objednat si za příplatek pak druhou barvu silikonu? Pořádně to oslav a budem se těšit na updaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) gratuluji k neskutečnýmu úspěchu, odmakal sis to, takže dnešní oslava bude více než zasloužená, mega tam cinkne do večera Edit: Tak a mám je Upraveno 18. února uživatelem Moty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Před hodinou, Czechgun napsal: Teď to udělám následovně. Dnes je čas na oslavu Zítra si vše musím nechat projít hlavou a celkově to vstřebat. A pak sem vše napíšu a @Corvus corone corone ciferník bez nul bude Oujeeeeeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Přátelé, mám upřímnou radost. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Cierny datumovy veniec by bol fajn, cislice 06-09 mi nevadia. Zacinam sa tesit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Tak šup šup, ještě 7 kusů s extra lunetama a je tam mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února To je ale náhodička, že zrovna dneska je i nový video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Jsem rád, že můj příspěvek právě překročil 1 000 000,- Držím ti palce.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Ahoj, včerejšek byl neskutečný. A teď co dál? Kampaň: mým cílem není na kampani vybrat maximální množství peněz takže brzo nastavím odměny jako nedostupné. Ano bylo by fajn ještě vybrat třeba další milion ale co pak? Už teď je to ohromný závazek a jsem poučen z předchozí kampaně. Co udělám s penězi? Je to absolutní změna hry. Zaprvé se můžu opravdu naplno soustředit na nový model. Budu mít i rezervu pro případ když by se něco nepodařilo takže budu moct klidně spát. Můžu oslovit napřímo výrobce strojků. Postupné budování značky: včera skončila jedna éra a začíná další. Ted začnu postupně budovat značku a už to nebude jen o mě. Jedna z prvních věcí co udělám je nový web. Dalším zásadním krokem bude že nyní budou hodinky i u prodejců. Samozřejmě že toho mám v hlavě ještě moc ale to nechám na později. Nezmění se jedna věc, i dál budu pokračovat v tomhle vlákně a provedu vás svojí cestou. Chronomag je moje srdeční záležitost vážím si toho že zde mohu ukazovat svou práci, úspěchy a neúspěchy. A třeba někoho inspiruji k rozjetí nějakého svého vysněného projektu. 7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djw Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února On 12/3/2024 at 10:08 AM, Czechgun said: Lisování ručiček pro mě bylo dost náročné. Protože si ručičky dělám sám někdy je musím sundat, upravit průměr a nebo jinak dodělat a to byla hrůza. Nový lis je neskutečný posun vpřed. Díky němu můžu hodinovou ručičku nalisovat hned napoprvé do správné výšky nad ciferník, pokud je problém dá se sundat i jedna ručička. Jako jsem fakt nadšený. Zpracování je opravdu top. Žádné vůle, povrchy na jedničku opravdu hezký kus strojařiny. Ani vlastě nevím jestli je to kopie jiné značky. Lis jsem koupil na Ali a pokud by někdo chtěl pošlu vám odkaz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ahoj, ručičky je jedno velké peklo, už raději instaluji pružinky k tlumiči setrvačky a mažu koncové kameny, fakt, že jo. prosímtě, dal bys mi odkaz? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 5 hodinami, djw napsal: ahoj, ručičky je jedno velké peklo, už raději instaluji pružinky k tlumiči setrvačky a mažu koncové kameny, fakt, že jo. prosímtě, dal bys mi odkaz? Díky moc Ahoj lis je zde : Lis na ručičky. Doporučuji objednat variantu za cca 4000 kde je vše. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Mám ho doma a můžu doporučit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února V jedno rozhovoru jsem slysel o trablich s "carbonem". Mozna bych zkusil jednoho pana z Kostelniho hlavna, dela cely zivot veci na auta apod. Zadny amater, vetsina vyrobku konci u zavodaku nejvyssich soutezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 20. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Kampaň na výrobu nového modelu hodinek PROVOKE předčila veškerá moje očekávání a mám z toho obrovskou radost. A co bude dál? Momentálně jsem v kampani nastavil u každé odměny poslední dostupný kus. Mým cílem bylo vybrat dostatek peněz na rozjetí výroby a případně na další věci, jako je pořádný web atd. To se povedlo, a proto už nebude možné na kampaň dále přispívat. S částkou, kterou se podařilo vybrat, mohu uskutečnit vše, co jsem plánoval. I když by bylo lákavé získat další finanční prostředky, znamenalo by to pro mě velkou komplikaci z hlediska kapacity, a tomu se chci vyhnout. Tímto chci z celého srdce poděkovat všem, kteří se na této kampani podíleli – za prostor na webu, ve facebookových skupinách, za pozvání do podcastů, za napsání článků, za recenze, sdílení, pomoc s grafickou prezentací i za jakoukoli další podporu. Za úspěchem kampaně stojí mnoho lidí, kteří mi sami nabídli pomoc, nebo které jsem oslovil s žádostí, a všichni mi ochotně vyšli vstříc. Děkuji všem, kteří přispěli na kampaň na Hithitu. Velmi si vážím vaší podpory mého projektu a důvěry, kterou jste mi dali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února S U P E R !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února To byl fičák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Nebudeš v TOP nejúspěšnějších kampaní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Už jsem koukal a bohužel nebude. Ale kdyby to neutnul kdo ví kde by skončil https://www.hithit.com/cs/search/mostSuccProjects/percent Teď už nezbývá nic, než jen čekat. Já vím, že určitě teď nechceš slibovat termíny, ale myslíš, že by se doručování mohlo točit někde kolem léta anebo až podzim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Na Hithitu již není možné objednat další hodinky z kapacitních důvodů. Mým cílem bylo získat prostředky na výrobu nového modelu a celkový posun projektu PROVOKE, což se díky vám podařilo nečekaně rychle. Tímto se omlouvám všem, kteří plánovali podpořit můj projekt během kampaně, která je nastavena na 45 dní. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se podaří vybrat tolik a tak rychle. Velmi si vážím všech, kteří chtěli kampaň podpořit později, ale další příspěvky by už ničemu neprospěly. Po rozjetí výroby budou nové hodinky PROVOKE k dispozici na mém e-shopu a u vybraných prodejců. Obdržel jsem také několik dotazů na možnost customizace hodinek z Hithitu. Customizace však nebyla a není v nabídce. Nicméně vnímám vaše připomínky, a proto do nabídky zařadím možnost ciferníku bez nul a s méně nápisy. O dostupných barevných variantách vás budu včas informovat – a věřím, že jich bude dost! Dostal jsem také velké množství zpráv, e-mailů a komentářů pod příspěvky. Nebylo v mých silách na všechny ihned odpovědět a sledovat každý komentář. Prosím tedy o trpělivost, postupně se ke všem odpovědím dostanu. Ještě jednou vám všem moc děkuji! 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února DŮLEŽITÁ AKTUALIZACE K HITHIT KAMPANI Milí podporovatelé, rád bych vás informoval o důležité změně týkající se mé kampaně na Hithitu. Jelikož jsem ukončil možnost přispívání a kampaň by jinak běžela ještě dalších 42 dní, dostal jsem od Hithitu nabídku na její předčasné ukončení. Kampaň bude ukončena v sobotu 22. února v 5:55. V této situaci je to to nejlepší možné řešení, protože mi umožní začít práce na hodinkách o 40 dní dříve – a to je opravdu velký rozdíl! Začátkem příštího týdne zašlu emailem podrobné informace všem, kteří na kampaň přispěli. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se