cz4r Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Zdravím, máte nějaký tip pro začátečníka, které hodinky vybrat otci k 50tinám? Rozpočet mám cca 15-20.000 Kč. Chtěl bych, aby hodinky vydržely, možná automaty (nevím, jestli se s rozpočtem vejdu) a ideálně aby se na ně dalo vyrýt přání. Děkuji moc
cz4r Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Zatím se dívám na osvědčené "masové" značky - Tissot, Tag Heuer... To je dobrá volba?
MíraMíra Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Chtělo by to vědět víc informací. Cca velikost, styl...Co třeba Tissot Gentleman Powermati?Víc info zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/132741-tissot-gentleman-powermatic/
martiste91 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Já bych šel do parádních Orient Star https://www.helveti.cz/orient-star-sdk05001w https://orotime.cz/luxusni/3052-orient-star-retrograde-sde00003b0.html?search_query=Orient+star&results=286 Anebo Orient sport automatu. https://orotime.cz/sportovni/3056-orient-automatik-sports-ra-el0003b00b.html?search_query=Orient+star&results=286 Dle stylu a vkusu oslavence. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 V 50 by mohl nosit i něco sportovnějšiho - seiko, steinhart, davosa.
AdaMoss Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Tag Heuer nebrat, je to předražený fashion brand. Mé doporučení je držet se v tomto případě mainstreamuSwiss: Tissot, Certina, Mido, Hamilton, možná LonginesNěmecko: Stowa, LacoJaponsko: Seiko, Orient
Biggles Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Já tátovi koupil ke kulatinám (pravda k šedesátce) kdysi Stowy. Dodnes je rád nosí...
sodekcz Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 cz4r - bude se chtít s automaty crcat? To by chtělo předem nějak oťuknout, aby nepřišlo zklamání.
skalis Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 (upraveno) Hlavne bych vybiral podle vkusu a stylu obdarovaneho. My jsme tatovi kupovali pred lety k padesatinam (no jo, letos mu bude uz 59) Stowa Antea 39 - hodinky/automaty chtel, sam by se do takhle "drahych" nepustil (ja vim, nejsou zas tak drahe), ale je to jeho salek kavy stran designu a nosi je porad. Pri kazde navsteve u nasich si rikam, jak jsme to dobre vymysleli. Upraveno 27. února 2020 uživatelem skalis
tombas Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Ten styl je nejdůležitější, pohon a značka se potom vybere podle možností, ale dostat potápky místo oblekovek je fakt průšvih .
Blues Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Nejprve si zjisti, zda automat nebo quartz. Kupříkladu kdybych kupoval svému otci hodinky, vím, že by to musel být quartz. A taky vím, že na nějakém swiss made by mu nezáleželo. Hlavní by byl u něho styl - tedy oblekovky.
smidak Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Seiko, případně oblekovky od Hamilton
ondra_v Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Zjistit zda by preferoval ruční nátah korunkou nebo automatický nátah.
pavel23 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Já dostal k 50 tinám Mido Ocean star a jsem moc spokojený. Je , ale pravda, že jsem si je vybral sám.
Atewa Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Mám za to, že by to chtělo více informací k tomu co chce, jakože řemen či tah, styl apod. Jinak je to jen lovení v hodně velkém rybníku jen s údajem cena, věk a pohon.
Datel Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Pánové, s nadhledem osoby padesátku již překročivší: Pokud pán hodinky moc neprožívá, tak je to skoro jedno, s trochou soudnosti asi neuděláš chybu.Ale pokud ho to jen trochu zajímá, je tu nebezpečí, že hrábneš vedle. A může zůstat červík "ale mohl jsem mít raději tamty..."(známé "že já si nevzala Pištu Hufnágla") Někdo by třeba uvítal i to dobrodružství výběru jako dárek. Dát mu voucher na patnáct litrů a sebe sama jako průvodce výběrem. A termín, jasně... Ale to jen tak posílám červíka, chytej ;o)
ondra_v Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Já jsem dal taťkovi Antea Klassik 41 s černým ciferníkem, ruční nátah.Rád je nosí, ikdyž má více hodinek. Automaty, která má nosí asi nejméně. Jinak ještě dost nosí Suunto Essential Carbon, říká, že dobře vidí na číslice. Upraveno 26. března 2020 uživatelem ondra_v
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se