KFL Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Jsem si vzpomněl, že mě v pátek totálně vytočila nová ambiciozní kolegyně, tzv. mladá krev. Řešim něco s kolegou, načež ona přijde, stoupne si mezi nás a hned začne na kolegu mluvit, ačkoli já ještě ani nedokončil větu. Tak to nechám bejt a když odchází, slušně jí říkam, že bych ocenil, kdyby příště počkala, až domluvíme NEBO aspoň řekla "Sorry, tohle je nutný." A vona se na mě usměje a řekne: "Nevim, jestli si z toho vemu ponaučení. Když se spěchá, tak se spěchá. Zvykni si." A odešla. Jeden si pak říká, že občas taková pěkně mířená facka nemůže uškodit .
Ladin Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 to panedgeto KFL to mně zas vytáči jeden blb v práci, kterej nám posílá pracovní maily v noci nebo brzo ráno...............asi bychom viděli, že on je ten nenahraditelnej, kterej pro firmu dejchá i v noci.............debil no!!!
tommas4 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 To není debil co dýchá pro firmu, to je jen vychcánek který je tou dobou dávno v posteli a má nastavený čas odeslání emailu na noc nebo brzo ráno
Tittus Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Co je to za typ/řadu? Já mám asi 5 let TX 606 a zatím vše v pohodě. TX-NR609
KFL Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 to panedge to KFL to mně zas vytáči jeden blb v práci, kterej nám posílá pracovní maily v noci nebo brzo ráno...............asi bychom viděli, že on je ten nenahraditelnej, kterej pro firmu dejchá i v noci.............debil no!!!To mně je ukradený, kdy kdo něco posílá - já to beru jako špatnej time management danýho člověka . Na druhou stranu - já vstávám v 5:15, první várku mailů vyřídím u kafe v 5:20, takže bych do tý škatule měl správně taky zapadnout .
Sphinxx Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Jsem si vzpomněl, že mě v pátek totálně vytočila nová ambiciozní kolegyně, tzv. mladá krev .... A vona se na mě usměje a řekne: "Nevim, jestli si z toho vemu ponaučení. Když se spěchá, tak se spěchá. Zvykni si." A odešla. Jeden si pak říká, že občas taková pěkně mířená facka nemůže uškodit . Hele, na to Ti napíšu jen jedno. Většina* těch mladejch fracků, především r.n. 1989+ , jsou rozmazlení, drzí hajzlíci, žíjící u rodičů a těžící z nich. Nic nezažili, umí jen machrovat. Takže s tím proplesknutím souhlasím, na tyhle "sametový debílky" nic jiného neplatí. Mj. vymáhám dluhy a když vidím, kolik těchto parchantů dluží různým firmám i fyzickým osobám, a pak mi volají rodiče a prosí mě do telefonu, abych nedělal další kroky(například exekuce), tak je mi jich líto - otročí svým dětem a vytahují je ze sraček, čímž za ně řeší problém. Většína z nich ani neví, co to je řešit problémy. A že jich je, takovejch rozmachanejch nezodpovědnejch fracků ... Mám s tím špatné zkušenosti, proto dceru vychovávám k samostatnosti, odpovědnosti a hlavně, že každá věc má svojí hodnotu a podle toho se k ní musí chovat a ne to zničit, fotr koupí další ... Je to hodně dobou. * slovo většina jsem použil proto, že ne všichni jsou takoví, ale znám nespočet takových machýrků, teda "mamánků"
KFL Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Hele, na to Ti napíšu jen jedno. Většina* těch mladejch fracků, především r.n. 1989+ , jsou rozmazlení, drzí hajzlíci, žíjící u rodičů a těžící z nich.Njn. Tadle buchta třeba není určitě hloupá, ale chybí jí (z mýho pohledu) základní návyky a vychování. A to vidím u spousty těch mladejch a nadějnejch, co k nám nastoupěj. Já když jsem přišel do firmy, byl jsem šťastnej, chodil půl roku u zdi, šoupal nohama, poslouchal, učil se a především měl respekt ke zkušenějším. A dneska takovejdle člověk přijde a za tři dny mě začne poučovat, jak mám dělat svoje věci. Já vím, že to zní jako stesk klasickýho staříka, kterej se brání změnám, ale kur*a.. Když někdo přijde s něčím dobrým, jsem rád a rád se poučim od mladšího a chytřejšího. Jenže bohužel většina (nad 80 %) takovejdlech nápadů/projektů/vizí jsou naivní/hloupý/nefunkční věci, nad kterejma se jen tráví čas a spousta energie, aby se ve finále zjistilo, že to fakt nefunguje. A když to hned na začátku řekneš, jseš za zpátečnickýho deb*la, kterej brzdí rozlet mládí. A tak pořád dokolečka .
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Já vím, že to zní jako stesk klasickýho staříkato není stesk, to je zkušenost - vono je to taky časem semele
Frantik Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Me to taky semlelo, byl jsem taky takovej :-)
KFL Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Me to taky semlelo, byl jsem taky takovej :-)Ty seš takovej furt :D
Frantik Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Me to taky semlelo, byl jsem taky takovej :-)Ty seš takovej furt :DNo možna :-)
Filip.J Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Já jsem taky takovej - uctivej a slušnej. Jednou mi takhle do rozhovoru se zkušenějším kolegou vpadl mladík podobný té slečně, co popisuje KFL. Řekl jsem mu "Počkej, kolega mi něco vysvětluje." - a byl klid. Zase na druhou stranu, přede dvěma týdny si na nás na telekonferenci vyšlápl jeden mladý raketově vystoupavší šéfík a můj šéf si mě po tom callu vzal bokem a požádal mě, abych byl při dalších callech "aktivnější a asertivnější" - je jasné, co tím skutečně myslel, že?
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Já jsem taky takovej - uctivej a slušnej. Jednou mi takhle do rozhovoru se zkušenějším kolegou vpadl mladík podobný té slečně, co popisuje KFL. Řekl jsem mu "Počkej, kolega mi něco vysvětluje." - a byl klid. Zase na druhou stranu, přede dvěma týdny si na nás na telekonferenci vyšlápl jeden mladý raketově vystoupavší šéfík a můj šéf si mě po tom callu vzal bokem a požádal mě, abych byl při dalších callech "aktivnější a asertivnější" - je jasné, co tím skutečně myslel, že? dyť je to jenom hra - správná nasertivnost je přímo úměrná výkonnosti
Sphinxx Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 to není stesk, to je zkušenost - vono je to taky časem semele S tim se neda nesouhlasit, jen jestli je rodicove nebudou jeste ve 40 chlacholit v detskym pokojiku...
railmaster Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Keď dnes personalisti razia teóriu, kto je drzý, ten je chytrý a najšikovnejší je totálny sociopat. Mladí sa len rýchlo prispôsobili. Nie je podstatné aby niečomu rozumeli, ale aby niečo a niekoho s veľkým humbukom riadili a sami seba odprezentovali. Tam kde sa treba dlho zo začiatku učiť a zapracovávať, je maximálna fluktuácia, väčšina mladých sa radšej zdekuje. Našťastie sa medzi nimi občas nájdu rozumní jedinci ktorí vyčnievajú z radu. Keď sa zaučia,a ak majú záujem, tak sa posunú vyššie, ale keďže prácu poznajú, je s nimi radosť pracovať.
Filip.J Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) dyť je to jenom hra - správná nasertivnost je přímo úměrná výkonnosti Když to dotyčnému okolí a šéfovstvo baští... Edit:Keď dnes personalisti razia teóriu, kto je drzý, ten je chytrý a najšikovnejší je totálny sociopat. Mladí sa len rýchlo prispôsobili. Nie je podstatné aby niečomu rozumeli, ale aby niečo a niekoho s veľkým humbukom riadili a sami seba odprezentovali. Tam kde sa treba dlho zo začiatku učiť a zapracovávať, je maximálna fluktuácia, väčšina mladých sa radšej zdekuje. Našťastie sa medzi nimi občas nájdu rozumní jedinci ktorí vyčnievajú z radu. Keď sa zaučia,a ak majú záujem, tak sa posunú vyššie, ale keďže prácu poznajú, je s nimi radosť pracovať.Přesně takhle je to u nás Přičemž "dlouho" pro plno těch mladých znamená "déle než týden" Upraveno 23. března 2014 uživatelem Filip.J
JAJA Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Na golfu mě jeden korejec málem sejmul při svém drivu.
Bert Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Na golfu mě jeden korejec málem sejmul při svém drivu. To by chtělo trochu objasnit :-) těch možností je mnoho.
JAJA Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 To by chtělo trochu objasnit :-) těch možností je mnoho.Na to, že měl chlapík asi 160cm, tak byl z týčka docela dlouhý a jeho míč spadl asi metr vedle mě.
Bert Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Aha, takže naštěstí relativně v poho. Já už čekal nějakou historku typu trefeného diváka, a nebo zbloudivšího šlajzu na jinou fervej. Ještě třeba zpytovat svědomí, jestli Tě ten malej prcek nechtěl trochu zatlačit :-) .......
Doporučené příspěvky