Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kua člověka vyrazí z ovy do práglu, kde má domluvenou prohlídku auta a někde za Brnem telefonát od dealera, že to auto tam vlastně ještě není a bude zítra... Jasně není problém nemám nic lepšího na práci než jezdit jak kkt po D1 tam a zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Harmonogram stavby. Koplo se na začátku března a už je firma skoro 3 týdny ve skluzu. Teď je otázka, kde je chyba? podle všeho v harmonogramu, jenže ten je nedílnou součástí smlouvy, takže si na sebe zřejmě soudruzi ušili slušný bič. Na druhou stranu, honit je, aby se mi tam všechno sralo, se mi taky nechce. Projekt za všechny prachy...doslova...za všechny prachy... :(

Suchý stavařský humor: "Stihne se to za 14 dní?". "ANO STIHNE, ALE BUDE TO TRVAT TŘI MĚSÍCE".

Odkaz ke komentáři

no, mne stavitel ujistoval : dneska je jina doba, za rok se to stihne.. sou jiny materialy, vsechno je skvely a uzasny.. nic nemusi zrat, vysychat

.. pravda je, ze za rok postavili..

dreveny podlahy se pokladaly na posledni chvili na jen tak tak vyschlej beton.. slovy stavitele : "jeste nikdy jsme nepredavali dum po terminu"

.. s vlhkem se potykam 3. rok a az posledni dobou se zda, ze se hodnoty rel. vlhkosti dostavaji do prijatelnych cisel..

resume : priste, radeji nez na klic za rok, bych stavel pomalu, s jednotlivyma profesema, klidne 4 roky..

Odkaz ke komentáři

Naštvalo chování dlužníka (teda ženského rodu). To, že jsem již několik "přátel" odepsal, protože poučení bylo zaplaceno, mě posunulo dál, ale že budu podávat žalobu na matku samoživitelku, to mě kapku sejří. Před rokem byla v krizi a já  vyměknul.

Jenomže když si nyní vozí prdel v autě, chodí na degustační večeře a létá na dovolenou, tak nejede vlak, jednou jí to musí docvaknout...  :bangin:

Odkaz ke komentáři

Zrušily mě další pokus na seskok padákem :frusty: z důvodu špatného počasí" Zítra se přesunuji do Aucklandu, kde má být o víkendu pěkně a v sobotu nebo v neděli mám poslední šanci, shit" Bohužel už to nebudu dělat ani přes kamaráda, takže budu muset hrábnout hluboko do kešeni :huh:

The highest tandem skydive in New Zealand?s North Island. Jump from a massive 16,500 feet. Skydiving with no limits. You?ll be skydiving 5029.2 metres with an insane 75 seconds of freefall. It?s the Ultimate Rush.

Odkaz ke komentáři

The highest tandem skydive in New Zealand?s North Island. Jump from a massive 16,500 feet. Skydiving with no limits. You?ll be skydiving 5029.2 metres with an insane 75 seconds of freefall. It?s the Ultimate Rush.

To bude dost dlouhých 75 vteřin  :cheers:  tak ať Ti to vyjde ;)

Odkaz ke komentáři

ja se uz poucil.. penize nepujcuji. za zadnych okolnosti. nikomu.

vsichni slibuji jak vrati a jak to strasne potrebuji, ale pak nejak zaponeou, ze si pujcili a vystrida to pocit, ze vzdyt ty mas prachu dost, tobe chybet nebudou, tak proc bych se tim mel trapit..

Naštvalo chování dlužníka (teda ženského rodu). To, že jsem již několik "přátel" odepsal, protože poučení bylo zaplaceno, mě posunulo dál, ale že budu podávat žalobu na matku samoživitelku, to mě kapku sejří. Před rokem byla v krizi a já  vyměknul.

Jenomže když si nyní vozí p...l v autě, chodí na degustační večeře a létá na dovolenou, tak nejede vlak, jednou jí to musí docvaknout...  :bangin:

Odkaz ke komentáři

Uzavírka silnice kterou jezdím do práce. Teda ta uzavírka jen trochu, silnice je v bídném stavu takže jednou to opravit musí a tu objížď ku po celé léto nějak přežijem. Ale naštval mě způsob uzavírky. Uzavřeli to tam včera v 8 hodin ráno ale do dnešního rána se tam nepohnula ani žížala. Místní lidi samozřejmě věděli že se tam nic neděje a tak tam normálně jezdili přes zákaz. A samozřejmě to tam odpoledne přijeli střežit policajti. Nejde mi o tu jednu jízdu z práce kterou jsem mohl mít trošku kratší. Jde mi o to že takovým postupem klesá autorita dopravního značení a policie samozejmě taky. Kdyby ty značky včera nastavěli ksichtem ke zdi a dnes by je jen otočili do funkční polohy tak by to bylo OK. Ale oni to prostě postaví a řidiči trhni si. A ještě tam přijedou prudit policajti. Pak se všichni diví že řidiči kašlou na značky a policie nemá respekt. A že je objížďka značená blbě, takže řidič meznalý místních poměrů nebude vědět kudy dál, o tom netřeba vůbec vyprávět. Tady jaksi obecně ta údržba silnic má své kvality. Poslední výživný kousek proběhl před pár týdny když výmoly "opravili" volně nasypanou drtí ze starého asfaltu. Prostě hromádky a brázdy, člověk by se nedivil kdyby v tom zůstala zapíchnutá krtečkova lopatička. Ani lopatou to neuplácali. Jedno pozitivum to ale má, dá se na tom snadno driftovat, jenže to jaksi každý neocení.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...