Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak zdarma je u nás ten vzduch, pověšení kabátu, cukr kr kávě, olej k salátu a taky se u nás můžeš grátis vykakat....

Voda je již dnes prodejní artykl, za který se platí..

Nechapem kde je ten rozdiel. Udrziavat wc ciste nieco stoji. Cukor aj olej tiez nieco stoja. Fakt nechapem preco prave voda nie je gratis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja chapem majitelov ktorym lezu na nervy zakaznici, ktory si vypytaju dzban vody, polistuju v jedalnom listku, vypiju a idu prec. Asi su aj taki. Ale pohar vody ku kave som vzdy dostal automaticky. A ked som chcel dalsi doniesli. Gratis. Ale v par podnikoch sa mi stalo, ze k normalnemu jedlu (nie obedove menu) pre dve osoby som poprosil dzban obycajnej vody a platil som zanho. Ked idem spravit trzbu fakt ma treba este skasnut aj za tu vodu? Ako zakaznik som sa citil neprijemne, ako v pasci. fakt som sa bal ci zacvakam aj vzduch a solnicku co som pouzil. S tymto pristupom bude nasa gastronomia nadalej bieda.

To jako hodnotíš naši gastronomii podle toho, že ti nechali zaplatit vodu? To snad né?

Tu vodu majitel platí. Pak platí lidi, kteří ti tu vodu donesou a paní, která to potom umeje.

Ten džbán na tu vodu zdarma taky něco stojí.

Odkaz ke komentáři

Nechapem kde je ten rozdiel. Udrziavat wc ciste nieco stoji. Cukor aj olej tiez nieco stoja. Fakt nechapem preco prave voda nie je gratis

No protože mám v nabidce perlivou, neperlivou, jemněperlivou, stolní a minerální. No a ty chci prodat, abych z toho měl peníze.

Teď jsem si uvědomil, že jsem kecal a jednou jsem dal jedný stařence skleničku vody zdarma, aby zapila prášek.

Odkaz ke komentáři

... Tu vodu majitel platí....

No technicky máš pravdu. Ale... Ani nevím kolik to je za litr, 7 haléřů? V pizzerii ve Fukušimě, mimochodem jinak velmi dobré, chtějí za džbán 60 korun. Nevím, jestli to na mě dělá dobrý dojem. Spíše ale ne. Tady v sushi restauracích jsou džbány s vodou, ledem a citronem už připravené u vchodu. A lidi si choděj, jak potřebují a personál doplňuje, jak je nutné. Jinde to sice třeba není předpřipravené, ale vodu dostanete úplně všude a vsude zdarma! A to i v kavárnách. Jasně, že to zákazník stejně zaplatí v jídle a kávě, ale dojem to prostě zanechává lepší. Asi je prostě strategičtější zvednout ceny všech jídel o pět kaček. Tedy, nejde mi v žádném případě o ty prachy, ale o ten dojem, který placená voda z kohoutku dělá. A ten je teda žebrácký. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Kdyz mam na veceru za 30?, mam i na dzban vody. Uz nejsi student, Ivanku..

Jasne mam aj na vzduch aj na olej aj na cukor ku kave a vyšťať sa mozem aj 5x a furt mi ostane aj na tringelt, taxik, zastavku v striptizovom bare atd. Ale to vsetko mi z neznamych dovodov davaju zadarmo. Aj ked to podnik tiez nieco stoji. Tak preco sakra mam platit za tu vodu? Aj ked mi tu vodu daju gratis tak necham taky tringelt ze ju v podstate zaplatim niekolkonasobne. Ale ked ma za nu idu explicitne skasnut tak mi to pripada take...no ubohe. A radsej tam uz nepridem, je to pre mna trapne takto kasirovat hosta, nieco mi tam nestimuje.
Odkaz ke komentáři

V mém oblíbeném podniku učtuji kolem 25,- za džbán ( asi litr) a donesou každému skleničku. Je v tom nakrájený celý citrón a příjde mi to úplně v pohodě. Samo si to dám jen k jídlu protože mě coly atd. nechutnaj a většinou řídím. Když mi ale jinde někdo nutí 2dcl bonaqy nalité z flašky za půl sta tak mám chuť odejít.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...