KFL Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 A nebo tak.Ona to perko,co tvoji pani vyskocilo,nebude stat svet...Tak jsem mezikrouzek nasel - vypad mi, kdyz jsem hodinky cistil. Uz je opraveno .
mondeo2 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 prej ono samo to tak většinou bejvá.............hlavně, že to dobře dopadlo
VitekB Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 HP6550b... jsem pul roku mimo domov, pred sebou zkousku a casove narocnou praci pro ukonceni dalsiho predmetu a,... prijdu z Lidlu, chci ho probudit, jenze vsechno sviti a obrazovka je cerna. Ani vyndani RAM nepomohlo. Po necelych peti letech me verny ProBook opustil zrovna v nejnevhodnejsi okamzik. Ceny elektroniky v Holandsku taky nejsou zrovna vyhra. Stane se ze me Vít-knihovník.
Liqid Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Přesně stejnou situaci jsem zažil v lednu. Nejmíň vhodná doba aby se mi pokákla základní deska i s grafikou.
Bob Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Me dnes kleknul HDD, hned zitra letim do Alzy pro SSD a doufam ze to bude opravdu tim diskem ...
VitekB Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Přesně stejnou situaci jsem zažil v lednu. Nejmíň vhodná doba aby se mi pokákla základní deska i s grafikou.Ja mel problem s VGA, tak jsem fungoval pres display port a nechal si to zkouknout v servisu. Rikali, ze jestli mi to funguje, at to neresim, protoze opravu nacenili na 10320kč...bez DPH. Asi jsem vul, ze jsem si nekoupil tenkrat rovnou novej. Tipuju to taky na grafickou kartu. Stalo se mi to tu uz jednou, stacilo ho vypnout a vyndat baterku. Ted uz nepomohlo nic. Oteviraci doba je ted kolem svatku taky super, tedy v nedeli ani v LIDLu zadna, v Media marktu jsem radsi ani nekoukal. To uz se tu resilo nedavno . Co jsem nacetl v diskuzich, nejsem u tohoto modelu vyjimka. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem VitekB
KFL Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 prej ono samo Voe, luneta upadla sama . Krouzek jsem ztratil, kdyz jsem to cistil pred sestavenim . Nastesti ho tchyne nasla.
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 . Nastesti ho tchyne nasla.Hovořila o tom dlouho, významně tichým a přece důrazným hlasem?
gougy Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Hovořila o tom dlouho, významně tichým a přece důrazným hlasem?to je jak z filmu v reálu není minulých časů
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 to je jak z filmu v reálu není minulých časů Aha- tedy hovoří o tom neustále, při každé příležitosti se k tomu vrací a ještě to přibarvuje, vylepšuje a uvádí do dalších neuvěřitelných souvislostí, jejichž cílem je Tě ponížit, zesměšnit a snížit Tvou důstojnost v očích lidí na kterých Ti záleží?
gougy Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Aha- tedy hovoří o tom neustále, při každé příležitosti se k tomu vrací a ještě to přibarvuje, vylepšuje a uvádí do dalších neuvěřitelných souvislostí, jejichž cílem je Tě ponížit, zesměšnit a snížit Tvou důstojnost v očích lidí na kterých Ti záleží?Jj, tohle už je ze života
vraby Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Dostal jsem se do stadia,že bych si chtěl udělat radost hodinkama a nevím jaké. 14 dní projíždím net a nic.....kuwa
villain83 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Voe, luneta upadla sama . Krouzek jsem ztratil, kdyz jsem to cistil pred sestavenim . Nastesti ho tchyne nasla.Jenom jestli to nebyla vod tchyne sabotazni akce,aby se mohla pak blejsknout,ze celou situaci vyresila:-))))
pavel67 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 HP6550b... jsem pul roku mimo domov, pred sebou zkousku a casove narocnou praci pro ukonceni dalsiho predmetu a,... prijdu z Lidlu, chci ho probudit, jenze vsechno sviti a obrazovka je cerna. Ani vyndani RAM nepomohlo. Po necelych peti letech me verny ProBook opustil zrovna v nejnevhodnejsi okamzik. Ceny elektroniky v Holandsku taky nejsou zrovna vyhra. Stane se ze me Vít-knihovník.Já jsem v této oblasti prostým uživatelem, a nechápu, jak to ti trpaslíci vevnitř všechno dělají.Před cca 2,5rokem jsem měl na notebooku acer to samé. Protože byl taky 5let starý, tak jsem se jenom v práci přeptal, co s tím. Všichni tvrdili - vyhodit. Jeden kolega mi ale řekl, že brácha se v tom trochu rýpe, ať mu to donesu.Za týden mi to vrátil funkční, prý tam už nebyla nějaká teplovodná vazelina, či co. Vůbec jsem tomu nerozuměl, ale noťas jsem ještě 1 rok používal, než umřel definitivně.Třeba jsou v NL taky šikovní kluci.
Radek124 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Sorry pánové, ale jestli náhlé úmrtí notebooku léčíte vyrváním RAMky , pak nechci vidět v jakém stavu nosíte do servisu hodinky...
VitekB Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) pavel67: Asi se ti přehříval, no.Zkoušel jsem vyndat RAM, držet minutu zapínací tlačítko s vyndanou baterkou, přeinstalovat BIOS z USB recovery,... a vždycky naskočí větrák a kontrolky, ale displej ani neproblikne. Ještě tu chci znásilnit nějaký monitor s kabelem, ale podle mě to nepomůže. Kdyby někdo měl nějaký nápad, ocením. Večer ještě skočím za někým s notebookem a zkusím live USB Linux, protože tady nemůžu teď nic nainstalovat. To ale nepomohlo ani když řešili to nefunkční VGAčko.Radek124: bylo to v jednom návodu na řešení stejného problému přímo mého modelu, tak jsem to zkusil. Podle mě to má stejný efekt, jako držení vypínacího tlačítka, ne? A hodinky do servisu nenosím, protože jsem se na mechaniky vybodnul a nosím jen quartzky, které nechávám akorát přetěsnit při výměně baterky. Zvenku je mám v excelentním stavu, protože nejsem blb, abych v hodinkách dělal nějakou pro ně nebezpečnou manuální práci a bych celej hotovej z toho, jak to ustojí, protože to je správnej tool-watch . Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem VitekB
Radek124 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) 2VitekB: Ono ale k něčemu podobnému mohlo dojít i u tebe: Spousta plasťáků si bere vzduch klávesnicí, takže po zaklapnutí blbě chladí (pohádky o power-managementu nechme dětem - stačí Windows Update a nebo rekompilace .NET srágor), nebo mohl věkem a teplem povolit lepený spoj tam kde číňan na chladiči grafické karty ušetřil šroubek (taky už jsem podobných pár případů viděl) - a zbytek už je jenom důsledek bídného "Thermal Designu" a všudypřítomných prosychajících elektrolytických kondenzátorů. Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Radek124
Doporučené příspěvky