Frantik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Dnes zasrany Němci, co zavřeli dálnici do Drážďan a jakoze "zprisnili" kontroly. Strávil sem tam hodinu a pul v koloně :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 radej paris hilton jako mamku :-) Hele zvláštní, taky mě napadla jako nevlastní mamka. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Dnes zasrany Němci, co zavřeli dálnici do Drážďan a jakoze "zprisnili" kontroly. Strávil sem tam hodinu a pul v koloně :-( Ber to s humorem. Mně dnes trvala cesta z Černého Mostu na Karlák rovné 2 hodiny. Demonstrace na Václaváku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Dnes zasrany Němci, co zavřeli dálnici do Drážďan a jakoze "zprisnili" kontroly. Strávil sem tam hodinu a pul v koloně :-( Měli důvod aneb Nebylo to nadarmo: BREAKING NEWS: Report: An ambulance filled with explosives was found in front of the stadium in Hannover. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No aspon tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Ber to s humorem. Mně dnes trvala cesta z Černého Mostu na Karlák rovné 2 hodiny. Demonstrace na Václaváku...Máš to brát metrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Máš to brát metrem jo nebo jak rusáci po kolejích........................ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Pošta. V sobotu jsem posílal balík, v pondělí doručeno. Bohužel odesilateli, tedy mě. Dnes to zkusím znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Měli důvod aneb Nebylo to nadarmo: BREAKING NEWS: Report: An ambulance filled with explosives was found in front of the stadium in Hannover.Kolik je za šíření poplašné zprávy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Pošta. V sobotu jsem posílal balík, v pondělí doručeno. Bohužel odesilateli, tedy mě. Dnes to zkusím znovu.Tvl, to je drsne. Mozno im musis vysvetlit ktora adresa znamena co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Smutná zpráva pro všechny fandy ragby :-(((( http://www.bbc.com/sport/rugby-union/34853536 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Pošta. V sobotu jsem posílal balík, v pondělí doručeno. Bohužel odesilateli, tedy mě. Dnes to zkusím znovu.Sorry, ale mě to rozesmálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 To s balíkem se mi stalo před lety taky, ale než jsem začal na poště řvát, mrknul jsem se radši ještě na balík. A udělal jsem dobře, protože za debila jsem byl já. Povedlo se mi nějakým záhadným způsobem zaměnit adresáta a odesílatele jak na balíku, tak i na podacím lístku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Sorry, ale mě to rozesmálo Toto se nám stalo cca před měsícem a už nám pán posílal mail jakože jestli nejsme podvodníci...naštěstí pochopil schopnost české pošty.....pošleš někomu a za dva dny se ti to vrátí co bychom chtěli za 160 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tvl, to je drsne. Mozno im musis vysvetlit ktora adresa znamena co... tak já je chápu, museli si vybrat ze dvou adres, bylo to pade na pade:-) To s balíkem se mi stalo před lety taky, ale než jsem začal na poště řvát, mrknul jsem se radši ještě na balík. A udělal jsem dobře, protože za debila jsem byl já. Povedlo se mi nějakým záhadným způsobem zaměnit adresáta a odesílatele jak na balíku, tak i na podacím lístku . to byla první věc, co jsem kontroloval, u mě chyba nebyla Sorry, ale mě to rozesmálo v poho:-) ono to v podstatě úsměvný je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 ...bylo to pade na pade:-) Já jsem dnes dostal mail, že si paní ve firmě, do které jsem posílal balík s reklamací, reklamaci zaregistrovala. Po 14 dnech....je to od ní milé. No, a abych nebyl OT, tak nějak čím dál víc mi vadí, že není na nikoho spolehnutí. Z 5 dnešních domluvených schůzek 3 odpadly...jedna bez upozornění, a 2 s upozorněním těsně před...škoda, že neexistuje nějaký malý přístroj do kapsy, kterým bychom dali ostatním vědět, že to dneska neklapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Pošta. V sobotu jsem posílal balík, v pondělí doručeno. Bohužel odesilateli, tedy mě. Dnes to zkusím znovu.Ceska posta touto podpasovkou striasla svojho odvekeho rivala, Slovensku postu a len tak skoro ju nik nedobehne. Toto je K.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Máte někdo zkušenosti s řešením vrácení zboží a peněz z eBay? Dorazil mi foťák, ale blbě mu měří expozimetr, takže jsem napsal prodejci, že chci prachy zpátky a že mu to pošlo. Co dělat, když se bude cukat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Otevřeš spor a bude to celkem rychlé. Ebay v takových případech stojí na straně kupujícího. Nemusíš mít strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Smutná zpráva pro všechny fandy ragby :-(((( http://www.bbc.com/sport/rugby-union/34853536Jo,tohle me dostalo,ve 40 ti letech. Byl to player. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky