Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dnes zasrany Němci, co zavřeli dálnici do Drážďan a jakoze "zprisnili" kontroly. Strávil sem tam hodinu a pul v koloně :-(

Ber to s humorem. Mně dnes trvala cesta z Černého Mostu na Karlák rovné 2 hodiny. Demonstrace na Václaváku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Dnes zasrany Němci, co zavřeli dálnici do Drážďan a jakoze "zprisnili" kontroly. Strávil sem tam hodinu a pul v koloně :-(

Měli důvod aneb Nebylo to nadarmo: BREAKING NEWS: Report: An ambulance filled with explosives was found in front of the stadium in Hannover.

Odkaz ke komentáři

To s balíkem se mi stalo před lety taky, ale než jsem začal na poště řvát, mrknul jsem se radši ještě na balík. A udělal jsem dobře, protože za debila jsem byl já. Povedlo se mi nějakým záhadným způsobem zaměnit adresáta a odesílatele jak na balíku, tak i na podacím lístku :wallbash:.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale mě to rozesmálo :lol2:

Toto se nám stalo cca před měsícem a už nám pán posílal mail jakože jestli nejsme podvodníci...naštěstí pochopil schopnost české pošty.....pošleš někomu a za dva dny se ti to vrátí  :lol2: co bychom chtěli za 160 Kč :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tvl, to je drsne. Mozno im musis vysvetlit ktora adresa znamena co...

tak já je chápu, museli si vybrat ze dvou adres, bylo to pade na pade:-)

To s balíkem se mi stalo před lety taky, ale než jsem začal na poště řvát, mrknul jsem se radši ještě na balík. A udělal jsem dobře, protože za debila jsem byl já. Povedlo se mi nějakým záhadným způsobem zaměnit adresáta a odesílatele jak na balíku, tak i na podacím lístku :wallbash:.

to byla první věc, co jsem kontroloval, u mě chyba nebyla

Sorry, ale mě to rozesmálo :lol2:

v poho:-) ono to v podstatě úsměvný je...

Odkaz ke komentáři

...bylo to pade na pade:-)

:lol2:  :lol2:

Já jsem dnes dostal mail, že si paní ve firmě, do které jsem posílal balík s reklamací, reklamaci zaregistrovala. Po 14 dnech....je to od ní milé. :frusty:

No, a abych nebyl OT, tak nějak čím dál víc mi vadí, že není na nikoho spolehnutí. Z 5 dnešních domluvených schůzek 3 odpadly...jedna bez upozornění, a 2 s upozorněním těsně před...škoda, že neexistuje nějaký malý přístroj do kapsy, kterým bychom dali ostatním vědět, že to dneska neklapne. :furious:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...