Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mě naštvalo jak tělo málo vydrží. Povlékám postel a při zastrkování prostěradla se mi ohne poslední článek prstu do prvého uhlu. Žádná bolest,jen nejde narovnat. Mažu si to na chirurgii a dostávám zprávu že jsem si přetrhl šlachu (natahovač prstu). Doslat jsem na 3 týdny dlahu a informaci že mám tak 50% šanci na uzdraveni. Šlacha může při srůstání sklouznout a prst zůstane ohnutý napořád. No padesát procent není zrovna moc a  že bych chtěl mít nefunkční prostředníček .......  :wallbash:

Nevím jak to tam funguje teď, ale před necelými 30 lety sešili přeřízlou šlachu na palci levé ruky jedné mé známé ve Vysokém nad Jizerou.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Polovrak m.dnul do naleštěného BMWKIA terénní tvé ženy, která bez kolejí neumí na parkovišti Supermarketu zaparkovat mezi dvě bílé čáry vymezující prostor pro jedno auto :-) Nemohlo to být takhle? :-)

Odesláno z mého Rome pomocí Tapatalk

Já měl teda tři dny banána za dva čuráky a jednu píču ale i tak si myslím, že u mě autocenzura funguje líp než u tebe.

Odesláno

Moje pani ma fobii (nezamenovat s Fabii) z nevzhledneho parkovani, proto parkuje vzdy naprosto vzorne mezi lajny. Pije mne tim krev, protoze nevaha polohu do dokonalosti ladit treba 2 minuty

Neresim standardni provozni oderky. Kazdemu se asi stalo, ze blbe odhadnul mezeru nebo mu s pootevrenim dveri "pomohl" vitr. Das ist normal a zily mi to netrha.

Kdybyste tu diru videli, pochopili byste proc jsem vytoceny. Ta nemohla vzniknout jinak nez naschval, z ciste zlomyslnosti

Odesláno

Jakoze mu hajzlovi rozflakala dvere, aby se priste trefil presne? Zuviel ne?

Ne,rekl jsem mu k tomu svoje ja. Mamka se nehada.

Odesláno

Hoši v ste kikoti. Někdo mu ponici auto a vy hned máte teorii ze si za to může sám.

Mozna jsem kikot,ale vadej me reci o tom,ze je nekdo zamindrakovanej z lepsiho auta. A vlastni zkusenost z cca pred dvema hodinama me dava za pravdu.

Duke- jak jsem psal,nebyl jsem u toho,proto jen domnenka. Pokud to je tak jak pises,tak vedle parkoval wul,ale za to si nic nekoupis a tak chapu tve nastvani.

Odesláno

Jen pro dokresleni: zena nejezdi velkym SUV, ale malou Hondou

a na inkriminovanem miste je rezavy otisk dveri souseda, tak jsem si hned zive predstavil to auto - takovy ja jsem Colombo, hec

Odesláno

tyhle mrdance vozí manželka od supermarketů taky, zezačátku jsem každý nechával opravovat, teď počkám až toho je víc. 90% ran je od zadních dveří, obvykle je to od děcek na zadních sedadlech.

Odesláno

Jen pro dokresleni: zena nejezdi velkym SUV, ale malou Hondou

a na inkriminovanem miste je rezavy otisk dveri souseda, tak jsem si hned zive predstavil to auto - takovy ja jsem Colombo, hec

Ja ti rozumim. Tohle si zena privezla z parkoviste ve Vysocanech 8 dnu pote, co jsme si auto privezli z autosalonu. Blby je, ze je to presne na hrane blatniku, takze oprava na pikacu. Musela to byt prda jako hrom... No co, jsou to jen auta, hlavne, ze jsme zdravi...

post-8128-0-52188600-1460486365_thumb.jpg

Odesláno

I kdyby mela bentley a parkovala tak blbe, ze zabere tri mista a jeste zablokuje sousednim autum vlez, tak to v nejmensim neni duvod resit to odrenim dveri... Ja si obvykle zanadavam, pomyslim neco o debilovi, co neumi parkovat a pak se opatrne nasoukam dovnitr s rukou mezi svyma dverma a kapotou souseda, abych to pri tom soukani neodrel.

Odesláno

I kdyby mela bentley a parkovala tak blbe, ze zabere tri mista a jeste zablokuje sousednim autum vlez, tak to v nejmensim neni duvod resit to odrenim dveri... Ja si obvykle zanadavam, pomyslim neco o debilovi, co neumi parkovat a pak se opatrne nasoukam dovnitr s rukou mezi svyma dverma a kapotou souseda, abych to pri tom soukani neodrel.

+1

Odesláno

Já měl teda tři dny banána za dva čuráky a jednu p..u ale i tak si myslím, že u mě autocenzura funguje líp než u tebe.

Bud vopatrnej, ja ho dostal taky, ze jsem ti prizvukoval! Zdejsi slechta nespi a sleduje nas! Big chrono brother te vidii!

Odesláno

Dnes mě naštvalo jak tělo málo vydrží. Povlékám postel a při zastrkování prostěradla se mi ohne poslední článek prstu do prvého uhlu. Žádná bolest,jen nejde narovnat. Mažu si to na chirurgii a dostávám zprávu že jsem si přetrhl šlachu (natahovač prstu). Doslat jsem na 3 týdny dlahu a informaci že mám tak 50% šanci na uzdraveni. Šlacha může při srůstání sklouznout a prst zůstane ohnutý napořád. No padesát procent není zrovna moc a  že bych chtěl mít nefunkční prostředníček .......  :wallbash:

Pro ten katastrofický připad doporučuji Ustav plastické chirurgie ruky ve Vysokém nad Jizerou. Fakt machři, vlastní zkušenost.

http://www.ruka-kosmetika.cz/

Odesláno

brácha takhle schytal ránu do blatníku od auta vedle přímo před očima. Sedíme v autě, vedle zaparkuje nějaká Fabie s důchodcema. Babka honem leze z auta, dědek zháší motor ale nevyřadí. A jak pustí spojku, dobíhající motor cukne s autem. A babka jak se tak drží otevřených dveří chytne vrávor a je to. Rána jak do bubnu, blatník promáčklej a nejhorší je že dělají jakoby nic. Mě zas jednou dědek nacouval na předek a klidně by odjel ani by se nepodíval co udělal. Když jsem na něj vyběh, tvrdil že se nic nestalo a že když začal couvat tak za ním žádný auto nestálo. No ale může být člověk svině? Prostě ho vydusit a nechat to zaplatit? Dyť by byl čtvrt roku bez důchodu, seklo by to s ním a já bych byl přinejmenším největší hajzl v historkách o tom jak je ten svět zkaženej. Tak jsem ho aspoň seřval na téma "milej pane, jednou se takhle nepodíváte a někomu přelámete nohy nebo kočárek s dítětem a budete mít do smrti vystaráno".

Odesláno

Stve me, ze po dnesnim padu na kole mam ted pocit jako kdyby me srazil autobus a to aspon nejaky double decker... A to jsem zil v blahove predstave, ze pujdu rano behat. Zatim to vypada, ze budu rad, pokud se dobelham do prace.

Odesláno (upraveno)

Ja ti rozumim. Tohle si zena privezla z parkoviste ve Vysocanech 8 dnu pote, co jsme si auto privezli z autosalonu. Blby je, ze je to presne na hrane blatniku, takze oprava na pikacu. Musela to byt prda jako hrom... No co, jsou to jen auta, hlavne, ze jsme zdravi...

Jen když jsme zdrávi, r.1965, francouzský film, režie  Etaix,  

viz čas 8:14 atd., to je pro tyhle případy s automobilismem, to se musí vidět ..... :photo:  :photo:  :lol2:

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

co me nastvalo ? mno..to je jednoduche.. rozchod, ztrata jistot etc... clovek se zamiluje a najednou zjisti ze je druhej... a ze prvni je pan ktereho bere za pritele..panove prosím, kde mam vzít sílu k tomu být slušný a nemstivý, já to ejak nechápu... a to jí přes to přezevšechno miluji... přiznám se že by se hodila rada od zkušenejších...

Odesláno

Zní to drsně, ale buď rád, že to takhle dopadlo. Máš jasno teď, nemusel jsi to zjistit až po svatbě a nedejbože, že by ste měli děti. Kamarád se taky pěkně odkopal... Takže to sice byla bolestivá lekce, ale k nezaplacení. A hlavně bab je, najde se jiná lepší:-)

Bud slušný, ale nekompromisní, vypakuj je oba ze svýho života.

Drž se!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...