Rifik Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Naštvala mě bezohlednost nějakého hajzla. Sent from my iPhone using Tapatalk
Zlý Jabko Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Chovancova brilantní argumentace, proč švestka může vlízt někomu do baráku a bez příkazu mu sebrat kvér.Labůžo.
Návštěvník Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Chovancova brilantní argumentace, proč švestka může vlízt někomu do baráku a bez příkazu mu sebrat kvér.Labůžo.Jo taky mě to naštvalo. Nejen, že ti vleze do baráku nemůžeš s tím nic dělat a nemáš se jak bránit, ale ještě navíc Tě to nutně bude stát 10k, protože v téhle situaci se neudrží nikdo. Upraveno 6. května 2016 uživatelem vojta1
straspol Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Jo taky mě to naštvalo. Nejen, že ti vleze do baráku nemůžeš s tím nic dělat a nemáš se jak bránit, ale ještě navíc Tě to nutně bude stát 10k, protože v téhle situaci se neudrží nikdo. Myslím že tohle nemůže projít senátem. Chovanec by zasloužil buď vychovat a nebo chov v ústraní nějakého ústavu. Upraveno 6. května 2016 uživatelem straspol
utrejch Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Myslím že tohle nemůže projít senátem. Chovanec by zasloužil buď vychovat a nebo chov v ústraní nějakého ústavu.To je sice mozne, ale oni to pak schvali jeste jednou a hotovo. Dneska je povedej den, schvalujou toho vic a i horsiho ...
Zlý Jabko Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Z úředníků jsou šmahem Lepší lidé. Z policajtů jsou pak Lepší lidé se bouchačkou a už prakticky neomezenejma pravomocema. Hele, já fakt nečekal, že se V for Vendetta odehraje nejdřív tady...
utrejch Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Z úředníků jsou šmahem Lepší lidé. Z policajtů jsou pak Lepší lidé se bouchačkou a už prakticky neomezenejma pravomocema. Hele, já fakt nečekal, že se V for Vendetta odehraje nejdřív tady...Ja bych jen upozornil, ze mame svobodne volby a ti co to tam schvaluji, tam byli zvoleni. Takze si neni nikoho jineho mozne stezovat, nez sami na sebe.
Zlý Jabko Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Nevím jak ty, ale já ani pro jednoho z těch, kdo tam teď sedí, nehlasoval. Tak jakýpak sebeobviňování.
pebe Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Navíc před volbama jen těžko odhadovat budoucí vývoj ve světě a reakce volených
Návštěvník Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Ja bych jen upozornil, ze mame svobodne volby a ti co to tam schvaluji, tam byli zvoleni. Takze si neni nikoho jineho mozne stezovat, nez sami na sebe.Vzasade s Tebou souhlasim, to me tady v cesku sere, ze je vsem vsechno burt. Uz jen kdyz se clovek podiva kolik maji clenu jednotlive strany. Pak se tam nahoru dostane totalni luza, protoze Ti staci pritahnout padesat kamaradu a jsi jednicka kandidatky. Dokud tu bylo hlavni medialni tema vondrackova, tak to bylo jeste v klidu, to Te aspon nikdo neomezoval na svobode.
straspol Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Navíc před volbama jen těžko odhadovat budoucí vývoj ve světě a reakce volenýchTo je pravda, ale je důležité si všímat co dělají lidé, kteří budou časem obhajovat mandát, a pak s nimi vyrazit dveře při příštích volbách.
Sphinxx Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Ja bych jen upozornil, ze mame svobodne volby a ti co to tam schvaluji, tam byli zvoleni. Takze si neni nikoho jineho mozne stezovat, nez sami na sebe.Jak s Tebou takřka v ničem nesouhlasím, tak tohle jsi napsal ukázkově. Bohužel je to pravda. Což o to, zbraně a jejich zabavení neřeším, pokud jsem normální a nejsem debil, jako ten šmejd a grázl v Brodě, případně jemu podobní, ale to "omezování projevu" (třídy, ouředníci, imigranti a podobně) mě začíná malinko sejřit, malinko více ... nečekal bych, že v roce 2016 budou lidem zavírat hubu zákony.
utrejch Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Dekuji Ti, nacelniku, ze se me zastal! Jak s Tebou takřka v ničem nesouhlasím, tak tohle jsi napsal ukázkově. Bohužel je to pravda.
Sphinxx Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Utrejch: Jednou měls pravdu noo Upraveno 6. května 2016 uživatelem Sphinxx
Marfael Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Kokoti, kteří lezou na squash s botama na ven a zaserou celou podlahu! Tam drhneme podlahu jak idioti a pak tam doleze nějaký buran a veškerá práce vniveč. Bohužel to tam nikdo nekontroluje.Tohle prostě nepochopím.
kuncák7 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Jojo,uz se tesim,az me zase napisete,ze jsem h.. zl,to bude vybranejch desetitisicu :-).Vadi me to samozrejme taky,je to nesmysl .
Bert Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Kikot ve Velorexu. Myslim, ze by mel mit trochu soudnosti a nevyjizdet s tim kusem hadru na patecni D1. Ve zuzeni z nej meli vsichni opravdovou radost.
Klotzman Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Naštval mě Ebay, potažmo prodejce, co jsem na něj skuhral před týdnem. I když měl u předmětu lživý popis, vynucuje si abych to zaplatil, otevřel unpaid item case atd. Jsem měl za to, že jsme se domluvili, když jsem mu napsal že "se spletl". Trvalo mi skoro hodinu, než jsem se proklikal těma Ebajíma automatickýma odpověďma, který všechny vedou do prdele. Nakonec se mi podařilo napsat na customer service, což mi dalo pěkně zabrat, s mou znalostí angličtiny. A stejně myslím, že to nějakej Ind v kanclu v Díllí shodí ze stolu.
Doporučené příspěvky