Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U nás v kraji byla móda, že chodili  policajti pěšky nabo dojížděli na kole a pak stavěli auta a kontrolovali, s takovýma kabelkama. No tak to je pravda, že jsem nikdy nezsatavil a dělal jsem, že se koukám na druhou stranu :blush02: Pak mě kámoš zprdnul, že chtěl se mnou pokecat jenom a já sprostě ujel, tak jsem mu řekl, jak mám asi vědět že si chceš jenom povídat vole?

:lol2:  :lol2:  :lol2: U nás takhle vysazovali po okolí nováčky, aby si trénovali kontroly....blinkr, a slušně jsem je objel... :lol2:

Odesláno

Ja se priznam :( ja lekarnicku nemam v aute a vestu take ne. Jsem to ale lajdak :( .

Odesláno

Jo, až to bude aktuální, tak po natankování vezmu na pumpě druhou vestu a hodím ji do přístrojovky... další problém století vyřešen.

Odesláno

Těším se, až mě na tom budou topit, jako štěně. Nějak nechápu, proč se do mě všichni navážíte. Já k PČR nejsem arogantní, ani namachrovanej, ani je neposílám někam. To, že se s nima nevybavuju, je snat moje nezadatelné právo, ne? A to, že na šikanózní požadavek, za který kontrolu lékárničky považuju, reaguju tak, že poskytuju součinnost v míře, jakou uznám za vhodné a jsem připraven nést následky, když se to policajtovi bude zdát málo, je snad fér, nebo není? Jestli chce policajt najednou zahrát kartu s hledanou osobou, tak není to naopak on, kdo v tu chvíli začíná prudit a lhát? A neměli byste vy všichni zastánci práva a spravedlnosti být právem rozhořčeni, že si něco takového (byť teoreticky) může/chce dovolit?

Já s Tebou absolutně souhlasím, chovám se stejně. Pokud udělám něco špatně nemám problém to uznat a případně i přijít o body nebo zaplatit. Ale to, že se nějaký policatj nudí, nebo chce mermomocí něco najít. V minulosti se mi to parkrát stalo, protože jim vadilo, že jsem mladý a sedím v drahém autě např....

Sphinxi: to že jsi blízko policie má vypovídající hodnotu nula, nevím proč to do toho taháš...

Odesláno

To uz je moc!!!!

Odesláno

Kdo se přizpůsobí, vyhraje :-)

A víš že máš pravdu. Se furt nervuji, no nic, jdu manželce do sklepa pro pytel od brambor a sobě jdu objednat korán :-) Vyřešeno...

Odesláno

Si vzpomínám na jeden díl Simpsonů "z budoucnosti", ve kterým se chudák plešatící Milhaus na dovolené v Michiganu (v té době už tam platilo právo Šaría) musel potit v Burce, aby snad někoho z místních nepohoršil...  :lol2:

Chtěl bych vidět ten řev a jatka, kdyby si Vatikán místo vykalkulovaných pravdoláskových PR keců na férovku zadal komerční reklamu do saudskoarabských a pakistánských busů, ve stylu "Ježíš vás spasí!!!"  :death:

Odesláno

Dneska jsem si byl koupit kondenzátor do motorky. Fronta a výsledek, že vesty jsou vyprodaný, další várka pozítří. Takže ten uvedený scénář zjevně funguje a někdo si mastí kapsu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...