Tondaa73 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 U nás v kraji byla móda, že chodili policajti pěšky nabo dojížděli na kole a pak stavěli auta a kontrolovali, s takovýma kabelkama. No tak to je pravda, že jsem nikdy nezsatavil a dělal jsem, že se koukám na druhou stranu Pak mě kámoš zprdnul, že chtěl se mnou pokecat jenom a já sprostě ujel, tak jsem mu řekl, jak mám asi vědět že si chceš jenom povídat vole? U nás takhle vysazovali po okolí nováčky, aby si trénovali kontroly....blinkr, a slušně jsem je objel...
tano Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Ja se priznam ja lekarnicku nemam v aute a vestu take ne. Jsem to ale lajdak .
azeppelin Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Jo, až to bude aktuální, tak po natankování vezmu na pumpě druhou vestu a hodím ji do přístrojovky... další problém století vyřešen.
Conrad Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/392979/londyn-po-zvoleni-muslimskeho-starosty-slava-allahovi-budou-hlasat-autobusy.html?utm_source=eurozpravy.cz&utm_medium=traffic-exchange
Návštěvník Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Těším se, až mě na tom budou topit, jako štěně. Nějak nechápu, proč se do mě všichni navážíte. Já k PČR nejsem arogantní, ani namachrovanej, ani je neposílám někam. To, že se s nima nevybavuju, je snat moje nezadatelné právo, ne? A to, že na šikanózní požadavek, za který kontrolu lékárničky považuju, reaguju tak, že poskytuju součinnost v míře, jakou uznám za vhodné a jsem připraven nést následky, když se to policajtovi bude zdát málo, je snad fér, nebo není? Jestli chce policajt najednou zahrát kartu s hledanou osobou, tak není to naopak on, kdo v tu chvíli začíná prudit a lhát? A neměli byste vy všichni zastánci práva a spravedlnosti být právem rozhořčeni, že si něco takového (byť teoreticky) může/chce dovolit?Já s Tebou absolutně souhlasím, chovám se stejně. Pokud udělám něco špatně nemám problém to uznat a případně i přijít o body nebo zaplatit. Ale to, že se nějaký policatj nudí, nebo chce mermomocí něco najít. V minulosti se mi to parkrát stalo, protože jim vadilo, že jsem mladý a sedím v drahém autě např.... Sphinxi: to že jsi blízko policie má vypovídající hodnotu nula, nevím proč to do toho taháš...
Frantik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/392979/londyn-po-zvoleni-muslimskeho-starosty-slava-allahovi-budou-hlasat-autobusy.html?utm_source=eurozpravy.cz&utm_medium=traffic-exchangeCo chteli, to maj
Conrad Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 To fakt bere někdo vážně plesk?http://echo24.cz/a/iReR6/slava-allahovi-charita-behem-ramadanu-vyzdobi-londynske-autobusyhttp://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/154593-slava-allahovi-zni-reklama-na-britskych-autobsech/y
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Co chteli, to maj Však nás brzy humor přejde taky ...
Frantik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Však nás brzy humor přejde taky ...Mě ne. Allah akbar
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Mě ne. Allah akbar No tvl, vůbec si ze mě nedělej srandu, že jsi sešel z cesty bratře :-(
MJ. Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/392979/londyn-po-zvoleni-muslimskeho-starosty-slava-allahovi-budou-hlasat-autobusy.html?utm_source=eurozpravy.cz&utm_medium=traffic-exchange Co chteli, to maj ten novej starosta s tim asi moc společnýho nemá si myslim
Zlý Jabko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Vzhledem k tomu, že je to level přání veselejch Velikonoc se zase jenom hysterčí.
Jeremy Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Peroutka taky začínal nevinným článkem a pak z toho byla světová válka. Já bych to nepodceňoval!
Frantik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 No tvl, vůbec si ze mě nedělej srandu, že jsi sešel z cesty bratře :-(Kdo se přizpůsobí, vyhraje :-)
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Kdo se přizpůsobí, vyhraje :-)A víš že máš pravdu. Se furt nervuji, no nic, jdu manželce do sklepa pro pytel od brambor a sobě jdu objednat korán :-) Vyřešeno...
Radek124 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Si vzpomínám na jeden díl Simpsonů "z budoucnosti", ve kterým se chudák plešatící Milhaus na dovolené v Michiganu (v té době už tam platilo právo Šaría) musel potit v Burce, aby snad někoho z místních nepohoršil... Chtěl bych vidět ten řev a jatka, kdyby si Vatikán místo vykalkulovaných pravdoláskových PR keců na férovku zadal komerční reklamu do saudskoarabských a pakistánských busů, ve stylu "Ježíš vás spasí!!!"
Rudykopalsson Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 To by bylo ohořelých autobusů.
Wanderer Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Dneska jsem si byl koupit kondenzátor do motorky. Fronta a výsledek, že vesty jsou vyprodaný, další várka pozítří. Takže ten uvedený scénář zjevně funguje a někdo si mastí kapsu.
Doporučené příspěvky