Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 My sme se jednou účastnili nějakýho veletrhu v Londýně a pani mně poradila, ať tam vemem suda s Plzněj, že budeme nalejvat zájemce. Po naražení to nějak sáklo a kus piva se vylil na koberec. Pak začalo nějak probíjet chlazení a já jak stál v tom pivě a měl kožený podrážky, tak vždycky jak sem se přiblížil k pípě, začly mě strašně brnět nohy.
Boudy Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 123 , napočítám to radši znovu ... 123, je to už víc jak měsíc. Není to na projekt a jde o průraz zdí a cca 3-4 metry od sebe venkovní jednotka a split. Já do toho bolševika netahal, tak ho nech zdechlího i ty ... Dokonce jsem myslím i psal, že kdyby řekli, že nic, tak jedu dál ...
tommas4 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Ta moje prohlásila že léta přibývají a tím pádem by se práce měla zjednodušovat a že uděláme na chalupě bezúdržbovou zahradu.Po 3 letech snažení a lopotění mohu prohlásit že bezúdržbová zahrada je stejná pitomost a nedosažitelný cíl jako definitivní hodinkyTak to moc děkuji za sebrání iluzí o bezúdržbové okrasné části, rozšířím betonový plac na dvojnásobek
tommas4 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Dneska je základní odpověď "není problém"to je po telefonu a emailu, na místě pak následuje druhá část základní odpovědi: už to vidím, to bude problém
123 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 123 , napočítám to radši znovu ... 123, je to už víc jak měsíc. Není to na projekt a jde o průraz zdí a cca 3-4 metry od sebe venkovní jednotka a split. Já do toho bolševika netahal, tak ho nech zdechlího i ty ... Dokonce jsem myslím i psal, že kdyby řekli, že nic, tak jedu dál ...oukejměsíc sem měsíc tam Když mi ji montovali koncem ledna tak mi maníci řekli že maj práce do září tak nenech se rušit a počítej dál
Klotzman Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 to je po telefonu a emailu,na místě pak následuje druhá část základní odpovědi: už to vidím, to bude problém Ne ne, mýlíš se. Druhá část základní odpovědi - pokračování na místě samém - je "kdo vám to dělal" se starostlivým pohledem a kroucením hlavou. Až potom přijdou "problémy"
Boudy Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 123 - radši nic ... stejně jsi na jiné vlně ...
123 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 (upraveno) ..ale.nic to bude tím horkem.. Upraveno 8. června 2016 uživatelem 123
Boudy Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Jo, ja nepochopil, ze se zmrzlina ma kupovat hlavne v zime, kdy o to nikdo moc nestoji ... Tak naposled - mi neva, kdyz reknou, ze to delat nebudou, mi vadi, ze slibuji co nesplni ... 123, mas klimu tak si ju pust...
Conrad Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Mě by stačila zahrada, na které bych nemusel sekat trávu. I když tu už vlastně mám, páč to mám skoro samej plevel a trávy sem tam stýblo...Nobelovu cenu může dostat kde kdo i ten hajzlik Jasir Arafat já bych ji dal tomu kdo vypestuje trávu která nepreroste cca 5cm prostě taková travní bonsai
Zlý Jabko Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 To zni jako prace pro GMO prumysl, poptam se v nasi iluminatsky farmaceuticky sekci
Marfael Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Proč jsou lidi takoví zmrdi... V pátek mi borec slíbí, že mi v pondělí pošle co inzeruje. Je středa, balík nikde, borec nebere tel., nereaguje na sms. Je mi jasný, že to prodal někomu jinému, kde to nemusel třeba posílat, ale, to je, kurva, takový problém napsat, sorry, ozval se zájemce z okolí a já to prodal jemu...Pochopil bych to, taky poštu nevyhledávám a 1000 km se mi kvůli tomu jet opravdu nechtělo (hodnota 3000), takže bych to pochopil. Prostě tohle nepochopím nikdy takové jednání.
guzmic Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Njn, to poznám a ještě je dobrý vyptat 10e na účet jako že fakt tu dobírku zaplatím a pak nic....
sibirnaya Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Proč jsou lidi takoví zmrdi... V pátek mi borec slíbí, že mi v pondělí pošle co inzeruje. Je středa, balík nikde, borec nebere tel., nereaguje na sms. Je mi jasný, že to prodal někomu jinému, kde to nemusel třeba posílat, ale, to je, kurva, takový problém napsat, sorry, ozval se zájemce z okolí a já to prodal jemu...Pochopil bych to, taky poštu nevyhledávám a 1000 km se mi kvůli tomu jet opravdu nechtělo (hodnota 3000), takže bych to pochopil. Prostě tohle nepochopím nikdy takové jednání. a tys mu to zaplatil?
Zlý Jabko Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Kolega si zmršil kotník a teď se po laborce belhá o berlích. Sapr, hádám, že s tímhle do sterilních prostor asi nepůjde...
Klotzman Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Jak jsem tu ondyno skuhral nad tím šupákem z Ebaye, tak jsem dneska dostal další ťafku. Pro vysvětlení, jednalo se o raritní vinyl. Dneska jsem kontaktoval nějaké prodejce, od kterých jsem nakoupil a zjistil jsem, že jsem od toho šupáka koupil ještě jednu desku v mezidobí než jsem zjistil, že je problém. Samozřejmě stejná situace v bleděmodrým - zaplaceno, žádná pošta nepřišla, 14 dní v háji, přičemž běžné je doručení do týdne. To se mi zas jednou neco povedlo.
kuncák7 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Dnesni nakup batohu, vyzvednuti i obsluha paradni, az moc- zakecal jsem se tam, zasnil a zakoukal a ted telefon, ze jsem tam zapomel zarucak, sakra a ten me urco bude davat ten druhej prodavac :-(.
Návštěvník tolja Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Sorry, Karlos, ale už sis sám namontoval splitovou klimatizaci, navíc, abys měl záruku? To nejde ani u těch levných potvor z marketů ... ona to je taky pěkná blbost, realizovat klimatizaci v červnu, kdy mají všechny firmy přetlak zakázek my jsme klimu poptávali na podzim, realizace byla v lednu a cajk, připadali jsme si jako VIP klienti, když jsem se technika ptal, jaký to mají v létě, tak prý ani neberou telefony a lítají jako hadr na holi
Boudy Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Toljo, jsi chytry kluk. Tak pochop , ze jde o to, jen rict sorry, mam toho moc ...
Doporučené příspěvky