lucid Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 APS ? podle mne pěkná banda parchantů v bílých límečcích, specializující se na vymáhání pohledávek. Zastrašující a vyděračské praktiky bez toho aniž by si vůbec ověřili, zda pohledávka skutečně existuje. Syn se docela rozklepal, když od nich dostal výhružný dopis, v němž bez jakéhokoli vysvětlení o co se snad jedná jen bylo, ať okamžitě zacvaká, jinak si to s ním mimosoudně vyřídí. Žádný dluh neexistuje, což se i následně vysvětlilo, nicméně že by se snad dočkal omluvy...
utrejch Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Krtenek to zvládnul v pěti slovech a ještě mu navíc rozumíme :-)Akorat nema pravdu, no.
Filip.J Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 APS ? podle mne pěkná banda parchantů v bílých límečcích, specializující se na vymáhání pohledávek. Zastrašující a vyděračské praktiky bez toho aniž by si vůbec ověřili, zda pohledávka skutečně existuje. Syn se docela rozklepal, když od nich dostal výhružný dopis, v němž bez jakéhokoli vysvětlení o co se snad jedná jen bylo, ať okamžitě zacvaká, jinak si to s ním mimosoudně vyřídí. Žádný dluh neexistuje, což se i následně vysvětlilo, nicméně že by se snad dočkal omluvy... Tak jasně, chudák exekutor se musí ohánět, aby měl vůbec na chleba, na nějakou kontrolu správnosti a slušnost není čas...
lucid Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Tak jasně, chudák exekutor se musí ohánět, aby měl vůbec na chleba, na nějakou kontrolu správnosti a slušnost není čas...To ne, toto není exekutorský úřad, ale klasická vymahačská, resp. vyděračská firma. Upraveno 3. června 2016 uživatelem lucid
cali Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Tak este raz:hra sa o dve veci: 1) Fyzicky rozmer karty - mini, micro, nano-SIM - je to fakt len o rozmeroch, tzn co sa kam nacpe a kam nenacpe,... oblecne plati ze mensie do vacsieho sa nacpe cez redukciu, vacsie do mensieho sa ostrihava 2) Schopnosti toho cipu - tam je to proste zlozitejsie a vydalo by to na clanok, ale obecne su take dva milniky - opustenie 2G SIM a prechod na 3G SIM, zvanu tiez USIM - pridava to hlavne bezpecnost, doporucujem kazdemu, z hladiska fungovania sluzieb je toi minimum ak chces pouzivat 4G/LTE bavime sa o simkach starsich nez povedzme 5 rokov vacsina opov vymeni SIM zdarma na pockanie na pobocke - prechod na ISIM - k tomuto prakticky nie je iny dovod, nez snaha vyuziva najmodernejsie vychytavky typu VoLTE a VoWifi, funguje to u nas zatial len v sieti Tmob a aj to len na par typoch telefonov fyzicky rozmer nijako neurcuje schopnosti cipu (najstarsiu 2G SIM mozes v pohode ostrihat na rozmer nano, ale aj najmodernejsia ISIM moze mat v pohode klasicky rozmer mini, mimochodom uplne klasicky/povodny rozmer bez predpony je velkost kredity)
kuncák7 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Cali- jdu to prostudovat, priznam se, vubec nerozumim, co pises, ale je to mnou :-). Vic za tim nehledej.Me povedomi proste skoncilo tesne za 3310.
cali Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 No este jednoduchsie, ak Vam na telefone svieti 4G, tak mate vsetko v poriadku lebo mate 4G telefon a v nom 3G+ SIMku. Az pokial sa z nejakeho dovodu rozhodnete experimentovat s novinkami (VoLTE VoWifi) tak sa operator sam postara aby ste dostali to co treba,... SIM je v takom pripade ten mensi prolem lebo sa musi menit aj firmware telefonu.
vraby Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Ace Rimmer? Recenze,jestli tady je 4x tak trochu divné ne?
wave ceptor Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Smutná událost. https://www.sport.cz/moto/motocykly/clanek/782515-tragedie-pri-velke-cene-spanelsky-motocyklista-salom-neprezil-pad.html#hp-sez
Hasič Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 To ne, toto není exekutorský úřad, ale klasická vymahačská, resp. vyděračská firma.To muší bejt verbež! Stačí kouknout na ty stránky!
JanNovakJan Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Nekomunikovat, nekomunikovat a zase jenom nekomunikovat. A k soudu to tyhle partičky málokdy dávají, obvykle podojí věřitele za služby a tím to končí.
Boudy Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 JaneJane, zase nam k tomu mas co rict?
lucid Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Nekomunikovat, nekomunikovat a zase jenom nekomunikovat. A k soudu to tyhle partičky málokdy dávají, obvykle podojí věřitele za služby a tím to končí.Většinou vymáhají promlčené pohledávky, a kdyby to dali k soudu, byli by jen za idioty, i proto synkovi hned nabízeli, že si to s ním vyřídí jinak. Nicméně v jeho případě dluh vůbec nevznikl, takže z jejich strany to byl pokus získat neoprávněný majetkový prospěch.
Návštěvník tolja Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Nevím jestli hrdina, to těžko , ale určitě mám navíc než střílet po ptácích vzduchovkou :-) Klid zbraní, každý máme jenom jiný vztah k přírodě, to se stává... nikde jsem nepsal, že po nich střílím ze vzduchovky, sice ji mám, ale bez diabolek, a stejně bych se asi netrefil.. napsal jsem to jako možné řešení u nás taky ptáci řvou jako krávy, a mně to kupodivu nevadí, ani večer, ani ráno, ale moji paní to ráno ruší, takže jí zavírám ventilačku a lodžiovky(vstávám brzy) Mě ten pták nevadí, aby bylo jasno. a proto o uřvanejch ptácích píšeš do "co mě právě naštvalo" před pár lety náš starosta dostal k narozeninám pávy. Ty bestie si hned ráno vylítly na střechu a řvaly jak zkušebna klaksonů. Naštěstí už nejsou. Soused zas má nějaké papouchy ale ti naštěstí ráno ani v noci neřvou. Zato přes den to je něco. Nejdřív to jen tak vřískalo, pak se naučili hvízdat a poslední číslo znělo asi jako když vržou vrátka nebo kolečko od trakaře nebo něco na kliku. Kamarád měl kdysi andulku, ta vyzváněla jak telefon a vypadalo to že to dělá naschvál a poťouchle sleduje kdo se nachytá. Asi taky začnu po něčem střílet, nevím čím, ze vzduchovky asi ne. Po mouchách. Nevím kde se berou, lítá nějak moc masařek, veliký jsou jak helikoptéta, kravál dělají taky tak a nedají se plácnout. Jsou tak rychlý že by člověk musel mít reflexy jak ninja. po mouchách střílel pan Čepek ve filmu Jára Cimrman, ležící, spící "..hni sebou dobytku!" "protři si zrak, hovado žíhaný!" K těm ptakům. Von není pták jako pták. Svině chránění krkavci si zbudovali satelit na naší ulici. K.urvy řvou, zeserou všechny chodníky. Dřív aspoň odtáhli na zimu do hajzlu, teď tam jsou celej rok. Prej na podzim nalitavaji nejaky z Ruska nebo co. Radnice se tvari, jakoby se jich to netykalo. A znama veterinarka mi tvrdi, ze je to nejinteligentnejsi ptak a jake mame stesti. K.urva to stesti mam vecer, kdy neni slyset vlastniho slova a rano tak mezi ctvrtou a patou. Jak ja jw nenavidim. Kdyz slysim zpivat kosa nebo sykorku, bulim dojetim Krkavce měl magor Přáda na tenisovejch kurtech u "pieťáku" v Kobylisích, ten hajzl (rozuměj pták) normálně terorizoval blízké okolí, bombardoval chodce exkrementy, dělal na ně nálety a útočil na psy Ty kurwy krkavci jsou prej tak mazaný, že když napadnou ovci, tak jí nejdřív vyklovají oči, aby se tolik nenadřeli
Hasič Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Na to je dobrá brokovnice baikal raze 12! A rumburak uz nic.....
Filip.J Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 To ne, toto není exekutorský úřad, ale klasická vymahačská, resp. vyděračská firma.Ach tak, díky za ujasnění. Takže těchhle chudáků se ani paní Fučíková nezastane. To se pak nelze divit, že se zkoušejí chystat stébla.
Doporučené příspěvky