kuncák7 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Že sem si včera kvůli zkurvené dopravě na českých zprzněných silnicích nestihnul vyzvednout hodinky.To mě nestraš, jedu udělat totéž dnes a naplánoval jsem si jen půl hodinovou rezervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Me stve kolik protijedoucich aut mi sviti do oci, a to prosim ted ve dne... snad kazde treti nebo ctvrte auto ma jedno svetlo tak ze sviti panubohu do oken... a me do oci. Blikat na ne asi nema smysl, stejne to vetsina nepochopi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Me stve kolik protijedoucich aut mi sviti do oci, a to prosim ted ve dne... snad kazde treti nebo ctvrte auto ma jedno svetlo tak ze sviti panubohu do oken... a me do oci. Blikat na ne asi nema smysl, stejne to vetsina nepochopi... Dokud se páni policajti nezačnou věnovat těmto "triviálním" věcem, tak se nic nezmění. Systém, který jim umožní dát časově omezené upozornění a následné ověření při dalším zastavení by byl ideální.To samé motorkáři s dálkovými. Za to bych rovnou bral při opakovaném porušení papíry. Sice "jsou vidět", ale nasírají všechny řidiče kolem a ti se k nim pak podle toho i chovají. Když vidím normálního motorkáře, nemám problém se uhnout ke krajnici a pustit ho ať jede - on poděkuje, já mu bliknu a pohoda džez. Ale když se ke mě blíží debil s dálkovými, tak nasrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Lidi jsou prasata, chodit venku bez bot a dávat si cerny nohy na zidle v cekarne... bych blil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Liqid: A vysvětlil jsi mu to? Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Liquid ... a když si je tam daj v botech tak to je v pohodě ? nebo proč je zdůrazněný to bez bot ? Jinak je dokázaný, že na tvým telefonu je víc mikrobů než na nějaký zemi. Takže já bych to tak černě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Liqid to evidentne cerne videt musi - dyt pise ze ty nohy byly cerne ;-) Hnus je vubec davat si nohy v cekarne na zidle, v botach i bez nich. Ani bych nerekl ze jsem to nekdy videl, ale ja do cekaren zase tak casto nechodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Možná nejde o počet mikrobů, jako o druhy. Na ty vlastní (na mobilu, v uchu, kdekoliv) je člověk zvyklý, tělo je s nimi ve vzájemné rovnováze, nemocný z nich pravděpodobně nebudeš. Ale na takové zemi je toho mnohem víc a nejen tohle. Kdo dává hnáty na židle (lavičky,...), tak je primitiv v každém případě a zaslouží pár facek. Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Karlos... No já se tedy nechci nějak dohadovat, ale to je to samí jako by jsi řekl že je někdo primitiv že si sedne jen tak na zem, protože je špinavá ... já tedy chodím většinu léta všude bos a nemyslím si, že s hygienického hlediska by to byl problém. A nohy na lavičce bych rozhodně jako nějakou mikrobovou hrozbu neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Možná nejde o počet mikrobů, jako o druhy. Na ty vlastní (na mobilu, v uchu, kdekoliv) je člověk zvyklý, tělo je s nimi ve vzájemné rovnováze, nemocný z nich pravděpodobně nebudeš. Ale na takové zemi je toho mnohem víc a nejen tohle. Kdo dává hnáty na židle (lavičky,...), tak je primitiv v každém případě a zaslouží pár facek.lidi jenom serou na to co není jejich ...... takový polovopice no ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Karlos... No já se tedy nechci nějak dohadovat, ale to je to samí jako by jsi řekl že je někdo primitiv že si sedne jen tak na zem, protože je špinavá ... já tedy chodím většinu léta všude bos a nemyslím si, že s hygienického hlediska by to byl problém. A nohy na lavičce bych rozhodně jako nějakou mikrobovou hrozbu neviděl.Ať si každý dělá co chce, ale ať tím neobtěžuje ostatní.Na zemi je to samý plivanec, ho.na, moč, prostě úplně vše, co si lze představit, nejen nějací mikrobi. A kdo tohle úmyslně roznáší na místa, třeba kde jiní sedí, tak je prostě prase a hotovo.Podobné je to třeba s taškami. Tašku někdo válí po zemi a pak ji dá na židli, nebo si ji dá doma na stůl či kuchyňskou linku. Dobrou chuť. Ale doma ať si ji třeba olizuje, to je mi jedno. Na věřejných místech je to chování čuněte. Denně vídám lidi, co kolem sebe neustále flušou. Prasata. A všichni v tom šlapeme, roznášíme to a nosíme si to domů... Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Liqid to evidentne cerne videt musi - dyt pise ze ty nohy byly cerne ;-) Hnus je vubec davat si nohy v cekarne na zidle, v botach i bez nich. Ani bych nerekl ze jsem to nekdy videl, ale ja do cekaren zase tak casto nechodim. A bude hůř. Už před lety mě překvapilo, že např. v Německu si někteří lidé pokládají v MHD nohy na protější sedadlo. To jsem u nás zatím neviděl, ale asi se už brzy dočkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 A bude hůř. Už před lety mě překvapilo, že např. v Německu si někteří lidé pokládají v MHD nohy na protější sedadlo. To jsem u nás zatím neviděl, ale asi se už brzy dočkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 ...a ty s tím budeš konfrontován jako jeden z prvních. Upřímně ti to ani trochu nezávidím, protože s takto bezohlednými lidmi určitě není snadná řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 To je všechno slabota. Kámoš mi vyprávěl, jak mu frajer v kvádru, navoněnej, vyholenej, ohozenej nasedl na letišti do auta, jedou a kámoš najednou vidí letět něco kolem něj...frnk a zas a frnk znova. Se otočí, zrdune zastaví a ... frajer dole ponožku a stříhá si nehty na nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Číňan, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Tak to je masakr Demone chacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 ...a ty s tím budeš konfrontován jako jeden z prvních. Upřímně ti to ani trochu nezávidím, protože s takto bezohlednými lidmi určitě není snadná řeč. já se s nima nebavím ..... když vidím jak vypadá tři měsíce starej autobus vevnitř, tak to nemá moc smysl ..... polovopice ..... všechno zkurvit, urvat, pomalovat ...... zatím se mi tam ještě nikdo nevysral .... to zas né .... no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Tak aspoň něco pozitivního v té bídě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Číňan, ne?Kdepak, skopčák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky