Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A proč to děláš? My radši koukli na Vetřelce a pak šli spokojeně spát :)

Já ti fakt nevím. Asi nějaký způsob sebetryzny nebo co...

Odesláno

Maxeli já přepínám a přepínám a přepínám, ale tyhle nějak rychleji...?? Mě by stacila "hrající si koťata"

Mňau TV jsi nezkoušel? :)

Odesláno

Ze uz 24 hodin mam strevni chripku, nebo co to je. Litam na wc kazdou chvilku :( .

Tano, vitej v klubu. Ja tolik nelitam, ale mam k tomu horecky a je mi pekne zle. Je to o to horsi, ze ma dnes dojet kamarad a zustava u me do patku. Na tenhle typ nemoci by mel clovek radsi soukromi.

No a navic jsem na zitra naplanoval navstevu ceske hodpody. Nalakal brazilce, amiky a dalsi zname. Tak jsem zvedavej, jak tohle dopadne...

Odesláno (upraveno)

Tano, vitej v klubu. Ja tolik nelitam, ale mam k tomu horecky a je mi pekne zle. Je to o to horsi, ze ma dnes dojet kamarad a zustava u me do patku. Na tenhle typ nemoci by mel clovek radsi soukromi.

No a navic jsem na zitra naplanoval navstevu ceske hodpody. Nalakal brazilce, amiky a dalsi zname. Tak jsem zvedavej, jak tohle dopadne...

Ja byl jen u nas v Lidlu pro kockolit a mel jsem toho plne zuby, presneji malem plne kratasy :) .Pritelkyne je na tom stejne. Celou noc jsem nespal a horecky mam taky + silene bolesti kloubu :( . Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Mňau TV jsi nezkoušel? :)

?? Já zjistil že něco takovýho je až včera ve špitále (doma máme jen nějakej základ co je zadarmo,aby bylo na Seika ??) tak si to objednám a možná lepší relax než ten zbytek.

K té nemocnici nakonec další plus,přinesli mi jídlo, žádný "nevotravuj a vem si něco v lednici" ??

K těm střevům (myslím nemoc) držte se

Odesláno

?? Já zjistil že něco takovýho je až včera ve špitále (doma máme jen nějakej základ co je zadarmo,aby bylo na Seika ??) tak si to objednám a možná lepší relax než ten zbytek.

K té nemocnici nakonec další plus,přinesli mi jídlo, žádný "nevotravuj a vem si něco v lednici" ??

K těm střevům (myslím nemoc) držte se

Take drzim palce ;) .

Odesláno

Dálkové ovládání se tomu řiká - nelíbí, tak to prostě přepnu, no ne? Jakej problém... :)

to nefunguje! Oni ti reklamní experti taky nejsou hloupí a mají to vyladěný. Někdy dokonce do té míry že na dvou, možná i více programech běží současně nejen reklamní blok ale i stejná reklama.

A jak tady někdo psal o reklamách s dětičkama, k tomu se bezvýhradně připojuju, to by se mělo fyzicky trestat.

Odesláno

Jj,je nějaká na optiku a nějakej šišlavej spratek říká "máme hodně burýlý" Herodes se musí v hrobě obracet,že ji nestihl....

Odesláno

tano : ty máš věci takhle při sobotě  :( je mi tě líto a když si představím ,že mate jeden záchod ,tak nic moc  :wacko: chlape drž se

Odesláno

Diky Jiri, zaplat za ten wc :) . Jo kockolit je kocoura a ten si ho hlida, jak oko v hlave :) .

Odesláno

Ja byl jen u nas v Lidlu pro kockolit a mel jsem toho plne zuby, presneji malem plne kratasy :) .Pritelkyne je na tom stejne. Celou noc jsem nespal a horecky mam taky + silene bolesti kloubu :( .

A ještě ke všemu chováš kočky!

Odesláno

Ze uz 24 hodin mam strevni chripku, nebo co to je. Litam na wc kazdou chvilku :( .

Kdo jste to kuwa zavlekl na forum,dostanete do držky :-) Jsem předevčírem povečeřel rozlučkové prasátko na dovolené a od čtyřech hodin ráno objímám porcelánového boha /rozuměj WC/ a letí to ze mě všemi směry :-(  Utahaný su jak kotě.nevydržím pomalu ani u chronomagu a spát nemůžu.Skvělý konec dovolené a zítra do rachoty ./Dnes je to už lepší,ale chuť na nic a únava jak sfiňa/.

Odesláno

Bohus76: ja uz jsem v poho, bylo to hodne narocne :) . Dnes uz jsem mel uzene s br. kasi a pivecko. Drz se ;) .

Odesláno

@Bohus76

Kamráde, tak to ti nezávidím. Prošel jsem si tím letos na jaře a byl jsem schopný normálně fungovat až 4. den. Zachránil mě Endiaron. Člen AndyAaron si vybral luxusní nick :) 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...