Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

Vrabi, tohle mě potkalo letos v červenci, když jsem byl s rodinou na dovolené. Vím, jak ti asi je. Upřímnou soustrast a hodně sil, abys to zvládnul.

každý to musí zvládnout, i já musel, ale bylo to peklo

upřímnou soustrast

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam mě pravidelně nasírá, že stojim na těch příletech, čekám na nějakýho joudu, ten přijde, já chci v hale v automatu zaplatit a vono to po mně nic nechce, že je to jako do těch čtvrt hodiny. Naložim joudu, dojedu k závoře a hle! Čtvrthodina o minutu uběhla a najednou nemám zaplaceno. Takže jsem za debila.

EDIT: Nebo dvacet minut, co já vim.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Tam mě pravidelně nasírá, že stojim na těch příletech, čekám na nějakýho joudu, ten přijde, já chci v hale v automatu zaplatit a vono to po mně nic nechce, že je to jako do těch čtvrt hodiny. Naložim joudu, dojedu k závoře a hle! Čtvrthodina o minutu uběhla a najednou nemám zaplaceno. Takže jsem za debila.

To znam :D A nejlepší je, když je za tebou dalších deset aut...   Jak si ty lidi ťukaj na čelo, co je to zase za blba... Mě se přesně tohle stalo o víkendu u nákupáku, kde je hodina free.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já bych přísahal, že sem tam čet dokonce 20 minut.

Teď jsem koukal, že sem stál asi na "Parkoviště Europort", v podstatě přímo před terminálem 2/přílety a tam chtěj 50,-Kč/hod. a nic zadarmo. Takže se asi rozčiluju zbytečně ale stejně to sou děvky, nejaký někde kecy vo zadarmo sem tam čet.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Evergreen Česká Pošta. Zásilka odeslána ze zahraničí 24.8. Odesílatel na ebay deklaruje standard int. shipping, bez sledovacího čísla a doručení do měsíce. Volám na poštu, protože doručovatelé se pro obyčejné zásilky neobtěžují nechat ve schránce oznámení a není to jak dohledat na webu. Na čtvrtý pokus po 15 minutách to někdo zvedá, paní hledá zásilku podle jména a země. "Jó to tu bylo, doručeno jako cenný balík s trackingem na poštu 30.8. Poslali jsme to 15.9. zpátky". Na můj komentář, že jsem neměl ve schránce žádné oznámení, že si mám zásilku vyzvednout, jejich klasické alibi: "To my nic, doručovatelé jsou jiná firma, to si vyřiďte s nimi". Jak mám, do prkvančic vědět, že to bylo na poště? Přitom jsem tam kolem 10.9. byl pro něco jiného a ptal jsem se na ostatní zásilky a nebylo tam prý nic :frusty:  

Odkaz ke komentáři

EDIT: Nebo dvacet minut, co já vim.

Já potom vždycky dám na tom automatu volat obsluze ve dvou větách mu vynadam a on mi tu bránu zvedne. Navíc už se mi dvakrát stalo, že mi nefungoval ten lístek...
Odkaz ke komentáři

Teď jsem koukal, že sem stál asi na "Parkoviště Europort", v podstatě přímo před terminálem 2/přílety a tam chtěj 50,-Kč/hod. a nic zadarmo. Takže se asi rozčiluju zbytečně ale stejně to sou děvky, nejaký někde kecy vo zadarmo sem tam čet.

Já do tohohle parkoviště vjel onehda omylem, když jsem trochu bloudil a potřeboval se někde otočit a nepřekážet na těch silničkách tam; a pospíchal jsem. To mam za to; než jsem došel k parkomatu, zacvakal a vrátil se, tak jsem vychlad. Naštěstí jsem ale dal auto na stranu než za mě přijelo další. Ale myslel jsem, že se vzteky poseru. Příště na to seru a otáčim se v tom rozjezdu, ať se autobusák třeba posere (promiň YPO).

Odkaz ke komentáři

Kurva já to nechápu, jak se někdo vůbec může dotknout cizí věci a přivlastnit si ji. A ještě přímo pod kamerou, dement.

Já mám vod posledni hospody doma tvoje cigara i zapalovač. Takže jsem taky skončil?

Odkaz ke komentáři

Zase se me jedna svine sousedska zenska blba slepa negramotna pokusila nabourat. Silnicka mezi radovkami, dostatecne prehledna, prednost zprava, jedu rovne ona odbocuje doleva na cestu po ktere jedu ja. Navic za tmy, takze je i krasne videt podle svetel ze nekdo jede. Zastavila mi tak dva centimetry od ridicovych dveri. Myslite ze se aspon omluvila? :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...