bohus76 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Asi taky nebudu vyjíždět.Dnes město zaskládané autama,chytl jsem místo a za 10 minut si mě za prdel auta,postaví jakýsi dement svoje auto,tak abych to natřikrát či čtyřikrát musel vycouvávat.Samozřejmě z vedlejší ulice mi za prdelí jezdily auta jak o život.
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Mě jako dostávají dementi, kteří bez rozhlédnutí skáčou do přechodu pro chodce. Sem dnes vyjížděl v pět ráno, mokro, takže to žralo světla, vidět bylo prd a spočítal jsem okolo deseti sebevrahů :-( Jedna holčina to měla tedy jen tak tak, maník přede mnou dobrzdil pár cm před ní. Ani nemrkla a utíkala dál, idioti....
Frantik Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Mě jako dostávají dementi, kteří bez rozhlédnutí skáčou do přechodu pro chodce. Sem dnes vyjížděl v pět ráno, mokro, takže to žralo světla, vidět bylo prd a spočítal jsem okolo deseti sebevrahů :-( Jedna holčina to měla tedy jen tak tak, maník přede mnou dobrzdil pár cm před ní. Ani nemrkla a utíkala dál, idioti....Protože jim pořad někdo tvrdí, ze mají přednost a někdy dokonce absolutní. Ale proste 70 kg nemůže mít přednost před 2t, to ví každý dítě :-)
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Protože jim pořad někdo tvrdí, ze mají přednost a někdy dokonce absolutní. Ale proste 70 kg nemůže mít přednost před 2t, to ví každý dítě :-)A chodec ma taky brzdnou drahu asi jen 60 cm :-).
Rudykopalsson Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Protože neřídí. Kdyby věděli, jak jsou z auta kolikrát špatně vidět, nebo jak se brzdí na mokru nebo námraze oni by si to dobře rozmysleli někam skákat:-)
cali Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Maju prednost a koniec. Keby Ta na prechode auto hoci zabilo, pred sudom to vyhras Ty!
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Nosej aspoň ty povinný pásky?To je jen mimo obec... Maju prednost a koniec. Keby Ta na prechode auto hoci zabilo, pred sudom to vyhras Ty! Moderni priklad Pyrrhova vittezstvi :-)
PepaSFI Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 A chodec ma taky brzdnou drahu asi jen 60 cm :-).no jak kdy. Já jednou frčel z kopce asi 20 metrů v pozici "obzvláště vyděšený skokan na lyžích-začátečník", pak jsem se chytil sloupu, kdyby mě někdo vyfotil tak by to vypadalo že s ním chci závodit v hodu jak ti Skoti kládou. A když jsem se odvážil dál málem ta jízda pokračovala přeletem silnice.Ale k tématu, oni ti chodci většinou nemyslí na okolí. Já i jako chodec uvažuju jako řidič, jak se kde vyhnu, komu dám přednost a tak. Chodci většinou ne, oni si prostě jdou. Taky znám pár lidí kteří jsou v autě normální a jak sednou na kolo, asi zapomenou mozek doma.
Avenger Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To je jen mimo obec... Moderni priklad Pyrrhova vittezstvi :-)Spousta lidi je nosi na baglech a kabelach. Je to fakt videt, akorat by to mohli nosit preventivne a ne kvuli narizeni.
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Já když jdu na přechod, mrknu do leva a když jsi sem 100% jistý že auto mě registruje, zastavuje tak vyrážím a zrovna si začínám kontrolovat druhou stranu jestli to tam probíhá stejně. To samé buším do svých děcek, přednost nepřesnost. Jako doufat v to, že mám přednost, že mě něco nepřejede, no to je jako dobrý adrenalin :-) Dneska jsem upřímně žasnul....
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Já když jdu na přechod, mrknu do leva a když jsi sem 100% jistý že auto mě registruje, zastavuje tak vyrážím a zrovna si začínám kontrolovat druhou stranu jestli to tam probíhá stejně. To samé buším do svých děcek, přednost nepřesnost. Jako doufat v to, že mám přednost, že mě něco nepřejede, no to je jako dobrý adrenalin :-) Dneska jsem upřímně žasnul....Jj, on ten Darwin nebyl uplne mimo
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) :-) Rutinéři... Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem African
MadButcher Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 A nejvíc miluju důchodkyně co skoro nemůžou chodit. Jak vidí že se k přechodu blíží auto tak posledních 20 metrů vezmou svižným během až sprintem (nekecám!), přinutí auto (auta) zastavit téměř smykem, první krok do přechodu - a už se zase jen plííííížíííííí co noha nohu mine, aby ukázaly jaké jsou to polámané nemožné chudinky. No neříkejte že tohle taky nezažíváte?
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Presne toto zažívam pomerne často. Nie však s dôchodkyňami ale so stredoškoláčkami. Práve kvôli tomu som si do auta hodil klaksón z lokomotívy. Zrýchlia raketovým tempom.K dôchodcom mám tak nejak úctu nakoľko si pomyslím, že v ich veku už možno cez cestu ani neprejdem.
DavidLC Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Já mám ofocené toto http://www.ibesip.cz/cz/chodec/bezpecny-pohyb/prechazeni-vozovky a čekám kdy to někomu nacpu do krku, obzvlášť těm co v zaujetí nových informací z ksichtoknihy vlezou do silnice a mačkaj a mačkaj a nečuměj, stejně tak sluchátka, skoro jsem nabral dceru kamaráda, který naštěstí má rozum a holku pak vyjezdil, protože mě chápal. Naprosto pomateně se sluchátky mi to ohnula, pravda, na přechod,ale aniž by se rozhlédla. Bohužel u nás je přechod cca 2-3 metry od kruháku,naprosto nepřehledné a chaotické.
MadButcher Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 brumko, středoškolačky by mi možná v létě ani nevadily, hlavně ty z maturitního ročníku, na ty bych možná i počkal úctu k důchodcům ztrácím přesně v okamžiku kdy se po tom dvacetimetrovém sprintu začnou šourat po přechodu a u toho umírat - to ukazuje na jasné simulantství. Podle mě je to normálně přesně naopak - člověk dojde normální chůzí k přechodu, rozhlédne se, a pak při přecházení zrychlí. Já to tak dělám, a ještě stačím pokývnutím poděkovat těm co kvůli mě zastavili. Ale zase na druhé straně, já jsem divný, takže tohle možná není vůbec normální. Jo a mimochodem, kde se koupí takový klakson z lokomotivy?
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Klaksón mám od svokra / bývalý rušňovodič / k tomu 12V kompresor a malý vzdušník.
MadButcher Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 No a nemá svokor někde schovaný ještě jeden? Když budou ty Vánoce... já bych si ho nadělil...
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Klaksón by bol ale ten zvyšok si už musíš nejak poriešiť. A pozor, tá trúba má tak pol metra a potrebuje cca 8-10 atmosfér so vzdušníka.
nividic Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Pár už jich odešlo do hněda vypečených a jedna se odebrala do křemíkového pekla s pyrotechnickýma efektama. Zfajrovala jak Žanek Husa v Pakostnici.Pepo, to me zajima, nepodelil by ses prosimte o detaily? Typ, umisteni, stari, atd.? Diky moc.
Doporučené příspěvky