Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi taky nebudu vyjíždět.Dnes město zaskládané autama,chytl jsem místo a za 10 minut si mě za prdel auta,postaví jakýsi dement svoje auto,tak abych to natřikrát či čtyřikrát musel vycouvávat.Samozřejmě z vedlejší ulice mi za prdelí jezdily auta jak o život.

Odesláno

Mě jako dostávají dementi, kteří bez rozhlédnutí skáčou do přechodu pro chodce. Sem dnes vyjížděl v pět ráno, mokro, takže to žralo světla, vidět bylo prd a spočítal jsem okolo deseti sebevrahů :-( Jedna holčina to měla tedy jen tak tak, maník přede mnou dobrzdil pár cm před ní. Ani nemrkla a utíkala dál, idioti....

Odesláno

Mě jako dostávají dementi, kteří bez rozhlédnutí skáčou do přechodu pro chodce. Sem dnes vyjížděl v pět ráno, mokro, takže to žralo světla, vidět bylo prd a spočítal jsem okolo deseti sebevrahů :-( Jedna holčina to měla tedy jen tak tak, maník přede mnou dobrzdil pár cm před ní. Ani nemrkla a utíkala dál, idioti....

Protože jim pořad někdo tvrdí, ze mají přednost a někdy dokonce absolutní. Ale proste 70 kg nemůže mít přednost před 2t, to ví každý dítě :-)
Odesláno

Protože jim pořad někdo tvrdí, ze mají přednost a někdy dokonce absolutní. Ale proste 70 kg nemůže mít přednost před 2t, to ví každý dítě :-)

A chodec ma taky brzdnou drahu asi jen 60 cm :-).

Odesláno

Nosej aspoň ty povinný pásky?

To je jen mimo obec...

Maju prednost a koniec. Keby Ta na prechode auto hoci zabilo, pred sudom to vyhras Ty! :D

Moderni priklad Pyrrhova vittezstvi :-)

Odesláno

A chodec ma taky brzdnou drahu asi jen 60 cm :-).

no jak kdy. Já jednou frčel z kopce asi 20 metrů v pozici "obzvláště vyděšený skokan na lyžích-začátečník", pak jsem se chytil sloupu, kdyby mě někdo vyfotil tak by to vypadalo že s ním chci závodit v hodu jak ti Skoti kládou. A když jsem se odvážil dál málem ta jízda pokračovala přeletem silnice.

Ale k tématu, oni ti chodci většinou nemyslí na okolí. Já i jako chodec uvažuju jako řidič, jak se kde vyhnu, komu dám přednost a tak. Chodci většinou ne, oni si prostě jdou. Taky znám pár lidí kteří jsou v autě normální a jak sednou na kolo, asi zapomenou mozek doma.

Odesláno

To je jen mimo obec...

Moderni priklad Pyrrhova vittezstvi :-)

Spousta lidi je nosi na baglech a kabelach. Je to fakt videt, akorat by to mohli nosit preventivne a ne kvuli narizeni.

Odesláno

Já když jdu na přechod, mrknu do leva a když jsi sem 100% jistý že auto mě registruje, zastavuje tak vyrážím a zrovna si začínám kontrolovat druhou stranu jestli to tam probíhá stejně. To samé buším do svých děcek, přednost nepřesnost. Jako doufat v to, že mám přednost, že mě něco nepřejede, no to je jako dobrý adrenalin :-) Dneska jsem upřímně žasnul....

Odesláno

Já když jdu na přechod, mrknu do leva a když jsi sem 100% jistý že auto mě registruje, zastavuje tak vyrážím a zrovna si začínám kontrolovat druhou stranu jestli to tam probíhá stejně. To samé buším do svých děcek, přednost nepřesnost. Jako doufat v to, že mám přednost, že mě něco nepřejede, no to je jako dobrý adrenalin :-) Dneska jsem upřímně žasnul....

Jj, on ten Darwin nebyl uplne mimo :)

Odesláno

A nejvíc miluju důchodkyně co skoro nemůžou chodit. Jak vidí že se k přechodu blíží auto tak posledních 20 metrů vezmou svižným během až sprintem (nekecám!), přinutí auto (auta) zastavit téměř smykem, první krok do přechodu - a už se zase jen plííííížíííííí co noha nohu mine, aby ukázaly jaké jsou to polámané nemožné chudinky. :lol2:  :lol2:  :lol2:

No neříkejte že tohle taky nezažíváte?

Odesláno

Presne toto zažívam pomerne často. Nie však s dôchodkyňami ale so stredoškoláčkami. Práve kvôli tomu som si do auta hodil klaksón z lokomotívy. Zrýchlia raketovým tempom.

K dôchodcom mám tak nejak úctu nakoľko si pomyslím, že v ich veku už možno cez cestu ani neprejdem.

Odesláno

Já mám ofocené toto http://www.ibesip.cz/cz/chodec/bezpecny-pohyb/prechazeni-vozovky a čekám kdy to někomu nacpu do krku, obzvlášť těm co v zaujetí nových informací z ksichtoknihy vlezou do silnice a mačkaj a mačkaj a nečuměj, stejně tak sluchátka, skoro jsem nabral dceru kamaráda, který naštěstí má rozum a holku pak vyjezdil, protože mě chápal. Naprosto pomateně se sluchátky mi to ohnula, pravda, na přechod,ale aniž by se rozhlédla. Bohužel u nás je přechod cca 2-3 metry od kruháku,naprosto nepřehledné a chaotické.

Odesláno

brumko, středoškolačky by mi možná v létě ani nevadily, hlavně ty z maturitního ročníku, na ty bych možná i počkal :lol2: úctu k důchodcům ztrácím přesně v okamžiku kdy se po tom dvacetimetrovém sprintu začnou šourat po přechodu a u toho umírat - to ukazuje na jasné simulantství. Podle mě je to normálně přesně naopak - člověk dojde normální chůzí k přechodu, rozhlédne se, a pak při přecházení zrychlí. Já to tak dělám, a ještě stačím pokývnutím poděkovat těm co kvůli mě zastavili. Ale zase na druhé straně, já jsem divný, takže tohle možná není vůbec normální.

Jo a mimochodem, kde se koupí takový klakson z lokomotivy?

Odesláno

Klaksón mám od svokra / bývalý rušňovodič / k tomu 12V kompresor a malý vzdušník.

Odesláno

Klaksón by bol ale ten zvyšok si už musíš nejak poriešiť. A pozor, tá trúba má tak pol metra a potrebuje cca 8-10 atmosfér so vzdušníka.

Odesláno

Pár už jich odešlo do hněda vypečených a jedna se odebrala do křemíkového pekla s pyrotechnickýma efektama. Zfajrovala jak Žanek Husa v Pakostnici.

Pepo, to me zajima, nepodelil by ses prosimte o detaily? Typ, umisteni, stari, atd.? Diky moc.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...