tommas4 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ten Egypt jsem měl taky tu čest, hahaha, to byla prdel, IBM country . ..
Tittus Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Vydržel jsem to něco přes rok, ale už je to dávno, ještě před revolucí, tenkrát to tam ještě šlo a byl jsem mladej a chtivej něco zažít.
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Já na to vždycky zapomenu. Faktem je, že v Egyptě jsem taky na všechno čekal milión dní. A třeba z Rusů se teď pokoušíme vyrazit naprosto jednoduchou cenu určitého výrobku. Všechno je jasné, počet kusů, specifikace. Před šesti týdny mi řekli, že do tří dnů pošlou cenu. Včera jsem se dozvěděl totéž - do tří dnů... Nic nepomáhá, možná kdybych tam zaletěl, ale to se mi jenom kvůli cenové nabídce fakt nechce.Kolikrát jsem se přesvědčil, že i osobní intervence pomalu s kalašnikovem je stejně málo... Podoždi, minutočku, zavtra vsjo budět... Upraveno 17. února 2017 uživatelem Frostie
McStinger Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Kolikrát jsem se přesvědčil, že i osobní intervence pomalu s kalašnikovem je stejně málo... Podoždi, minutočku, zavtra vsjo budět... Alebo čakáš na kontrolnom bode na šoféra, ktorý odbehol s papiermi, po hodine sa spýtaš najbližšieho vojaka "Kde moj šafjor Váňa?", on sa o chvíľu vráti, oznámi "Váňu záňali", zapáli si a odchádza na obchôdzku. Podľa skutočnej udalosti.
Frostie Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Alebo čakáš na kontrolnom bode na šoféra, ktorý odbehol s papiermi, po hodine sa spýtaš najbližšieho vojaka "Kde moj šafjor Váňa?", on sa o chvíľu vráti, oznámi "Váňu záňali", zapáli si a odchádza na obchôdzku. Podľa skutočnej udalosti.ano, stává se...
kuncák7 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Ze nemuzu usnout- lezime u vrchu Tok, prsi tu a je minus 2. A to mne zitra ceka 25 km pesky do hospody na stafetu muzu v biatlonu. To nebude povedenej vikend, slapat v mokrym.
SCIFI Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 A teď si představ že usnout můžeš ale každou hodinu tě smradi probudí že se bojí, žízeň, teplo, zima, zvuky...
kuncák7 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 A teď si představ že usnout můžeš ale každou hodinu tě smradi probudí že se bojí, žízeň, teplo, zima, zvuky...Nastesti sve nemam a ty co jsem vychoval jsou ve veku, kdy bud uz doma nespi ( a to strachy nespim tez :-)), a nebo se domu plizi sakra potichu :-)), holky 18 a 20. Pak co je lepsi?
Návštěvník Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jak jste tady vzpominali tu roztrzitost, ja si jednou koupil drahej nanuk. Magnum. Dojdu ke kosi na ulici, rozbalim nanuk, svihnu ho do kose a cumim na druhou ruku, ve ktery drzim obal
SCIFI Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Nastesti sve nemam a ty co jsem vychoval jsou ve veku, kdy bud uz doma nespi ( a to strachy nespim tez :-)), a nebo se domu plizi sakra potichu :-)), holky 18 a 20. Pak co je lepsi?já své taky nemám a nejlepší je se vyspat. Nedávno sem romanovi tady psal jak nevěřím na adhd a autisty a teď mám jednoho doma.
kuncák7 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 já své taky nemám a nejlepší je se vyspat. Nedávno sem romanovi tady psal jak nevěřím na adhd a autisty a teď mám jednoho doma.Aha. Jasny ze je nejlepsi se vyspat, ale za ten pocit, kdyz te v puberte poslou do haj..u, bych to stejne nevymenil ( oni nemely ani jedna volbu ).Drzim palce,pevne nervy.My uz hodku slapem smer Strasice. Je tu hnusne.
little_w Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 My uz hodku slapem smer Strasice. Je tu hnusne. Jeste ze tam je dobre pokryti daty a muzes brouzdat na chronomagu, co?
Hasňa Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 A teď si představ že usnout můžeš ale každou hodinu tě smradi probudí že se bojí, žízeň, teplo, zima, zvuky...
SCIFI Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 mě napadlo je vzít na výlet do Norska a na ulici jim dát na zadek.
Hasňa Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Pak jim můžeš dát do ruky uzlík s buchtama a počkat pár minut, než si je vyzvedne Barnevern. Místní uvědomělí občané by neváhali ani minutu a ihned správná místa informovali. Upraveno 18. února 2017 uživatelem Hasňa
mondeo2 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 zvolil jsem malej pekáč na pečení kuřecích stehýnek a mám zadýmenou kuchyň a obývák, jak ta štáva vytekla do trouby...........no nic budu muset koupit větší nádobí..............
kuncák7 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Jeste ze tam je dobre pokryti daty a muzes brouzdat na chronomagu, co? Signal tu je docela slusnej, prave slapem pres misto, kde se konaj kazdorocne cviceni pro verejnost Bahna a ac jsem tu kazdorocne a nasi maji odsud kousek chatu, ted to tu moc nepoznavam. Za chvili hospoda a biatlon.
Radimk Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Ve Strachau city je vždycky hnusně... nemám to tam rád. Ale Brdy brázdit Gvozdikem, to bylo žůžo. Někdy se tam musím ještě vytočit. Díky Googlu se kouknu do kasína, klidně i na "můj" barák, ale nadechnout se na buzeráku má své kouzlo. Už sem byl v Brezně, ve Vysočanech u Boru u Tachova.
Marfael Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Neuvěřitelné, co se mi stalo na bazénu...Minulou návštěvu už takhle na konci si suším hlavu u sušáků a přijde vedle starší chlapík na vedlejší sušák, suším suším a najednou ten chlápek, jakože nenápadně, i když já viděl, jak se na to připravoval, mi rukou zavadil ...víte o co...Říkám si, co dělá kur...ale nechal jsem to být, že to třeba byla náhoda, i když já fakt věděl, že ne. Dnes zase takhle u sušáků, sundávám si ručník a zase se objevil on, sundává si taky ručník a zase mi rukou naprosto přesně zavadil o... To už jsem se neudržel, žduchl do něj, a říkám, co děláš kur..., nešahej na mě...dělal blbého...co co, co se děje, o co jde...Tím to skončilo a já čekal u pokladen, až vyleze, že mu ještě něco řeknu, ale nevylezl...Co to kur... bylo zač, že si to dovolí...? A taky mi vrtalo hlavou, jestli ho nemám nahlásit, protože tam normálně chodí i děti samozřejmě a kdo ví, co dělá, když se tam s nima potká sám...Chlápek tak 55-60 bych řekl. Měl jsem úplně zatměné a nevím teda, co bych udělal, stát se to ještě jednou...Nechutná situace.
utrejch Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Neuvěřitelné, co se mi stalo na bazénu...Minulou návštěvu už takhle na konci si suším hlavu u sušáků a přijde vedle starší chlapík na vedlejší sušák, suším suším a najednou ten chlápek, jakože nenápadně, i když já viděl, jak se na to připravoval, mi rukou zavadil ...víte o co...Říkám si, co dělá kur...ale nechal jsem to být, že to třeba byla náhoda, i když já fakt věděl, že ne. Dnes zase takhle u sušáků, sundávám si ručník a zase se objevil on, sundává si taky ručník a zase mi rukou naprosto přesně zavadil o... To už jsem se neudržel, žduchl do něj, a říkám, co děláš kur..., nešahej na mě...dělal blbého...co co, co se děje, o co jde...Tím to skončilo a já čekal u pokladen, až vyleze, že mu ještě něco řeknu, ale nevylezl...Co to kur... bylo zač, že si to dovolí...? A taky mi vrtalo hlavou, jestli ho nemám nahlásit, protože tam normálně chodí i děti samozřejmě a kdo ví, co dělá, když se tam s nima potká sám...Chlápek tak 55-60 bych řekl. Měl jsem úplně zatměné a nevím teda, co bych udělal, stát se to ještě jednou...Nechutná situace.O coze ti to zavadil?
Doporučené příspěvky