Radimk Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 oni na dědině přece žrali vždycky všecko, co se podařilo chytit... No, nebudu to nijak komentovat, ale my, překvapivě, na dědině jíme. Prosím nepoužívej takové invektivy, a pokud Vy u Klotzmanů žerete, Vaše věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Já bych na ty čápy uspořádal sbírku z víček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Ono je to nekdy tezky - nevis, jak to tam vypadalo, kdyz prijela ta oktavka - jestli ostatni nestali jako chuji a mu nic jineho nezbyvalo...já to obvykle řeším tak že prostě zaparkuju jinde. Než abych byl za debila, radši udělám pár kroků navíc. Někdy jen v té samé mezeře, jen od druhé strany. Zrovna tuhle jsme v práci školili parkovače. Čáry tam nemáme ale některým se prostě nechce rovnat to postupně od jedné strany, zapíchnou to jak se jim to hodí a pak vyjde půlmezera uprostřed. A tak jsme ráno vylezli z auta a sledovali ostatní za vydatného pokřiku "neumí! neumí!" a druhý den už uměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jelikož jsem čuně, tak jsem zanedbal před dovolenou nohy. Teď mám hafo času, tak jsem si zašel na pedi tady. A ta mrcha mě střihla do živého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 A pokud sem někoho urazil, dobře mu tak, já to tak prostě vidím.Radimk: Z dovolením použiju jako odpověď tvá vlastní slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Radimk: Z dovolením použiju jako odpověď tvá vlastní slova.OK, člověk má vědět, s kým má tu čest.Ende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) jako pohádat se na hodinkovým fóru kvůli beztak už mrtvýmu čápovi? něco pro pobavení Upraveno 24. července 2017 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Chytnout v Asii žloutenku má své kouzlo Jelikož jsem čuně, tak jsem zanedbal před dovolenou nohy. Teď mám hafo času, tak jsem si zašel na pedi tady. A ta mrcha mě střihla do živého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 VS- nevidíme zbytek, ale jako kokot stojí ta oktávka a ne dodávka ( překvapivě ).Oktávka stojí tak, aby ten, co stál vpravo od ní mohl otevřít dveře. Tu dodávku postavil tak schválně, že i její řidič musel lézt ven dveřmí od spolujezdce.Vedle má místo že by tam zaparkoval Boeing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 VS- předpokládal jsem to, ale stejně stojí jako kokot on, pokud se tam nevejde ( z různých důvodů ), tak si má popojet na jiný místo, opravdu je problém udělat o 10-20 kroků víc? Z dodávky se většinou přes spolujezdce leze mnohem líp, takže ten moc trestanej není.Osobně bych takhle prasácky parkujícího oktávkaře poslal do hajzlíčka ( ale jel bych zaparkovat hodně daleko od něj ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Chytnout v Asii žloutenku má své kouzlo Nejsem v Asii. A na rozdíl od CZ a SK pedikérek si tato holka desinfikovala před prací všechny nástroje i ruce až po lokty a použila novou žiletku, což také není mnohdy standardem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jelikož jsem čuně, tak jsem zanedbal před dovolenou nohy. Teď mám hafo času, tak jsem si zašel na pedi tady. A ta mrcha mě střihla do živého... P_20170724_131845.jpg Do živého čeho? Do něho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jelikož jsem čuně, tak jsem zanedbal před dovolenou nohy. Teď mám hafo času, tak jsem si zašel na pedi tady. A ta mrcha mě střihla do živého... Ta noha je prakticky pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jednou jsem takhle parkoval u Shopping parku - nejbližší místo cca 100m daleko, tak jsem vjel do volného, krásně jsem tam zapadl mezi ostatní. Po hodině to už samozřejmě vypadalo úplně jinak - vlezl jsem do auta, načež vedle mě zaparkoval mladý pár a týpek při otevírání dveří dost silně nadřel do těch mých. Padlo pár ku*ev, ču*áků a prdelí a pak z něj vylezlo, že to bylo proto, ze stojím přes čáru. Myslel jsem, že se neudržím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Tichus a i VS- já vám rozumím, ale ode mě se fakt empatie za tohle nedočkáte :-)), řeším tohle každej den ( furt tu do mě někdo hučí, stěžuje si,..... ) a tak prostě kdo stojí mimo svůj " chlíveček " je dle mého vemeno a má vrátit řidičák :-)).Sorry, chápu, že si chcete jen ulevit, ale já vám bebíčko fakt foukat nebudu ( naopak přiložím ).Hádat se kvůli tomu ale snad nebudem, ne?Pojďme se vesele navážet do Jaroona a jeho bebíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Tady musím souhlasit. To, že někdo parkuje jak kretén mě neospravedlňuje chovat se stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 nikdo nechce foukat bebicko, ja jsem chtel jenom poukazat na to, ze takto stojici clovek nemusi byt vzdycky jenom bezohledny zm*d... A porad teda cekam na fotku toho Jaroonova bebicka - vzdyt tam neni nic videt...!!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Americkej - uz jsem teda chtel to tema opustit, ale chtel bych te videt, jak bys nezajel do jedineho volneho mista v cele rade blbe stojicich aut... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Tady řešíte pár pitomých centimetrů, ale nedávno jsem se z výletu vrátil k parkovišti, kde se během dne vytvořila římská bojová formace želva. Jen dílem náhody zůstalo naše auto krajním, ale chudáci lidi, co postávali kolem svých aut uprostřed útvaru. To hlava nepobere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 O2 - dnes nam cely den nejde internet. Prý výpadek. Kolem poledne už na můj dotaz na fb odpověděli, že závada odstraněna. Internet nic. Tak volám na infolinku. Tam automatická zpráva- že stále řeší výpadky ve Středních Čechách. Tak píšu znovu, proč říkají, že to všude jede. Oni, že by mělo. Poslal jsem číslo linky a bez reakce, tak znovu telefon na linku. Tam ženská: výpadek pořád trvá. Tak píšu další zprávu do toho vlákna messengeru a tentokrát odpovídá jiná O2 guru : zkusil jste restartovat modem. Na moji odpověď : to by mě v životě nenapadlo, podivejte se o zprávu výše. Ona: Pošlete mi číslo linky (to je v té stejné zprávě).... tak ženskou jsem ještě nezbil.Oni ty zaměstnance berou snad z těch co je vyhodili od městské policie, to není možné tohle Docházejí mi mobilní data, tak jdu pracovat domů. Mimochodem co někoho vede jít dělat support na O2 linku ? To už mi přijde důstojnější kouřit německé turisty u hlavního nádraží. Ti na Vás budou alespoň hodní. To není možné jaký tam maji v tom interním systému bordel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky