Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ono je to nekdy tezky - nevis, jak to tam vypadalo, kdyz prijela ta oktavka - jestli ostatni nestali jako chuji a mu nic jineho nezbyvalo...

já to obvykle řeším tak že prostě zaparkuju jinde. Než abych byl za debila, radši udělám pár kroků navíc. Někdy jen v té samé mezeře, jen od druhé strany. Zrovna tuhle jsme v práci školili parkovače. Čáry tam nemáme ale některým se prostě nechce rovnat to postupně od jedné strany, zapíchnou to jak se jim to hodí a pak vyjde půlmezera uprostřed. A tak jsme ráno vylezli z auta a sledovali ostatní za vydatného pokřiku "neumí! neumí!" a druhý den už uměli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VS- nevidíme zbytek, ale jako kokot stojí ta oktávka a ne dodávka ( překvapivě ).

Oktávka stojí tak, aby ten, co stál vpravo od ní mohl otevřít dveře. Tu dodávku postavil tak schválně, že i její řidič musel lézt ven dveřmí od spolujezdce.

Vedle má místo že by tam zaparkoval Boeing.

Odkaz ke komentáři

VS- předpokládal jsem to, ale stejně stojí jako kokot on, pokud se tam nevejde ( z různých důvodů ), tak si má popojet na jiný místo, opravdu je problém udělat o 10-20 kroků víc? Z dodávky se většinou přes spolujezdce leze mnohem líp, takže ten moc trestanej není.

Osobně bych takhle prasácky parkujícího oktávkaře poslal do hajzlíčka ( ale jel bych zaparkovat hodně daleko od něj ).

Odkaz ke komentáři

Jednou jsem takhle parkoval u Shopping parku - nejbližší místo cca 100m daleko, tak jsem vjel do volného, krásně jsem tam zapadl mezi ostatní. Po hodině to už samozřejmě vypadalo úplně jinak - vlezl jsem do auta, načež vedle mě zaparkoval mladý pár a týpek při otevírání dveří dost silně nadřel do těch mých. Padlo pár ku*ev, ču*áků a prdelí a pak z něj vylezlo, že to bylo proto, ze stojím přes čáru. Myslel jsem, že se neudržím...

Odkaz ke komentáři

Tichus a i VS- já vám rozumím, ale ode mě se fakt empatie za tohle nedočkáte :-)), řeším tohle každej den ( furt tu do mě někdo hučí, stěžuje si,..... ) a tak prostě kdo stojí mimo svůj " chlíveček " je dle mého vemeno a má vrátit řidičák :-)).

Sorry, chápu, že si chcete jen ulevit, ale já vám bebíčko fakt foukat nebudu ( naopak přiložím ).

Hádat se kvůli tomu ale snad nebudem, ne?

Pojďme se vesele navážet do Jaroona a jeho bebíčka :lol2:

Odkaz ke komentáři

O2 - dnes nam cely den nejde internet. Prý výpadek. Kolem poledne už na můj dotaz na fb odpověděli, že závada odstraněna. Internet nic. Tak volám na infolinku. Tam automatická zpráva- že stále řeší výpadky ve Středních Čechách. Tak píšu znovu, proč říkají, že to všude jede. Oni, že by mělo. Poslal jsem číslo linky a bez reakce, tak znovu telefon na linku. Tam ženská: výpadek pořád trvá. Tak píšu další zprávu do toho vlákna messengeru a tentokrát odpovídá jiná O2 guru : zkusil jste restartovat modem. Na moji odpověď : to by mě v životě nenapadlo, podivejte se o zprávu výše. Ona: Pošlete mi číslo linky (to je v té stejné zprávě).... tak ženskou jsem ještě nezbil.

Oni ty zaměstnance berou snad z těch co je vyhodili od městské policie, to není možné tohle ;)

Docházejí mi mobilní data, tak jdu pracovat domů. Mimochodem co někoho vede jít dělat support na O2 linku ? To už mi přijde důstojnější kouřit německé turisty u hlavního nádraží. Ti na Vás budou alespoň hodní. To není možné jaký tam maji v tom interním systému bordel....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...