Hardslimer Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Nejsem si jisty, ale u rychlostnich meraku by mela byt 5% tolerance!?Tzn. 5% na tachosu a 5% na kamere, coz dela ve vysledku 5 km/h.Takze minimum je 55 km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 I ten semafor není úplně koser. Nainstalovali to v Klimkovicich do místa kde se jede z kopce z obou stran a už se tam stala nejedna smrtelná nehoda poté, co tam někomu skočila červená. Tohle je ale dalsi level blosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Jj. V Klimkovicich to znam.Ja jel OK, ale za mnou se vyritil frajer a jeste me skocila cervena.Kdybych ji neprojel na cervenou, tak by to do me typek napalil.A ted otazka: Mel jsem to zaslapnout nebo ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshkuba Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Právě stojím na emisích s manzelcinym autem. Po cestě jsem ztratil SPZ na myčce, což jsem zjistil az tady. Ted cekam 15 minut mezi focenim celého vozu a napichnutim diagnostiky... Na STK samozřejmě nemůžu bez SPZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 V 19. 1. 2018 v 7:38, Hardslimer napsal: Jj. V Klimkovicich to znam.Ja jel OK, ale za mnou se vyritil frajer a jeste me skocila cervena.Kdybych ji neprojel na cervenou, tak by to do me typek napalil.A ted otazka: Mel jsem to zaslapnout nebo ne???Z logiky projet, dle vykladu zaslapnout a pak dve hodiny cekat na pcr, ktera by to asi vyhodnotila na nedodrzeni bezpecne vzdalenosti, coz by ti bylo prd platny.A ty zpomalovaci semafory? Nevim jak Klimkovice, ale ve str.kraji jsou taky, na mistech nelogickejch a bez kamer. Mistni to vedi a tak to vesele projizdej ( myslim za Dobris ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 V 19. 1. 2018 v 7:09, Hardslimer napsal: Nejsem si jisty, ale u rychlostnich meraku by mela byt 5% tolerance!?Tzn. 5% na tachosu a 5% na kamere, coz dela ve vysledku 5 km/h.Takze minimum je 55 km/h.Tachometer vzdy ukazuje viac, takze tam sa moc o tolerancii niet co bavit.Na laserove merace je tolerancia 3km/h (nie 3%). Takze ak odmeraju 54, vodic uz prekrocil 50ku. Ale je to uplne sialenstvo, takato drasticka metoda mala nastupit po prekroceni o 10, 15 kmh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 V 19. 1. 2018 v 9:00, eskimak napsal: ... takato drasticka metoda mala nastupit po prekroceni o 10, 15 kmh...Souhlasim! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 (upraveno) Ja vetsinou koukam, jestli me zpoza auta nevbehne do silnice dite nebo pes. A ne na tachometr, jestli jedu 50 nebo 55. Upraveno 19. ledna 2018 uživatelem Veneria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 (upraveno) V 19. 1. 2018 v 8:00, freshkuba napsal: Právě stojím na emisích s manzelcinym autem. Po cestě jsem ztratil SPZ na myčce, což jsem zjistil az tady. Ted cekam 15 minut mezi focenim celého vozu a napichnutim diagnostiky... Na STK samozřejmě nemůžu bez SPZ.Vozidlo bez (nebo s cizí) SPZZa spáchání dopravního přestupku "Vozidlo bez (nebo s cizí) SPZ" nejsou v rámci bodového hodnocení řidičů přičítány žádné body.Tento přestupek nelze řešit na místě udělením příkazu na místě (dříve bloková pokuta), ale po spáchání přestupku je s řidičem zahájeno správní řízení. Ve správním řízení pak hrozí sankce 5.000 ? 10.000. Za spáchání tohoto přestupku se udělí i zákaz činnosti (řízení motorových vozidel), konkrétně na 6 měs. - 1 rok.Definice přestupku "Vozidlo bez (nebo s cizí) SPZ", včetně sankcí a počtu bodů pro bodové hodnocení, je uvedena v následující tabulce:Přestupek (zkrácené znění) Vozidlo bez (nebo s cizí) SPZ Přestupek řízení vozidla, na němž v rozporu s jiným právním předpisem není umístěna registrační značka nebo je umístěna tabulka registrační značky, která nebyla vozidlu přidělena Počet bodů v bodovém systému 0 Příkaz na místě (dříve bloková pokuta) --- Ne .Pokuta ve správním řízení nebo trest v trestním řízení 5.000 ? 10.000 Zákaz činnosti 6 měs. - 1 rok Paragraf § 125c / 1a) 1. Upraveno 19. ledna 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshkuba Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Toho zákazu jsem si byl vědom. Kolega takhle o ridicak přišel. Je to absurdnost... Zvažoval jsem možnost odtáhnout to auto na vrakac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Já teda nejsem právník, ale pro postih ve správním řízení musí být prokázáno konkrétní zavinění. Pokud je držák zjevně poškozen, nebo je tam jiné zjevné pošškození, ze kterého vyplývá, že přední tabulka mohla odpadnout během jízdy bez zavinění majitele/řidiče, neměl by tento být trestán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Stratil jen jednu,ne? To neni vozidlo bez spz, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Auto v klidu odstavit (zadní značku máš a stojícímu flastr nedají), zavolat na myčku (telefon bývá na účtence) a značku zkusit najít... a pokud se nenajde, nechat si vystavit papírovou převozní a pak na DI pro novou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 ta debilní červená lavička a její cena....................zdroj je sice z blesku ale to nevadí tak na kraviny prachy jsou a na naše děti aby se zbíraly víčka.............. http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/519202/praha-6-poridila-umeleckou-lavicku-za-850-tisic-da-se-na-ni-sedet-vysvetluje.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 V 19. 1. 2018 v 15:29, mondeo2 napsal: ta debilní červená lavička a její cena....................zdroj je sice z blesku ale to nevadí tak na kraviny prachy jsou a na naše děti aby se zbíraly víčka.............. http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/519202/praha-6-poridila-umeleckou-lavicku-za-850-tisic-da-se-na-ni-sedet-vysvetluje.htmlUtrácí se za mnohem větší kraviny, tohle je umění a ne lavička. Argument s víčky bych na tomto fórum fakt nečekal. Ale jestli Te dokaze rozvasnit i takova kravina, tak bych byt Tebou zacal brat prasky na tlak :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Aha, tak umění říkáš.............tak to už chápu, to víš jsem z vesnice a tenhle druh umění k nám ještě nedorazil.víčka se Ti na fóru nelíbí ?Tlak mám v pořádku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshkuba Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 No tak jsem to riskl a z emisi Valil bez značky. Značka byla na myčce.nechytil mne, takze happyend. Následná STK 0 závad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 V 19. 1. 2018 v 15:50, mondeo2 napsal: Aha, tak umění říkáš.............tak to už chápu, to víš jsem z vesnice a tenhle druh umění k nám ještě nedorazil.víčka se Ti na fóru nelíbí ?Tlak mám v pořádku,Víčka mi spíš přijdou, že patří na komentář do novinky.cz . Tak umění se nemusí líbit každému a o tom to je, mi ta lavička taky nic moc neříká ale nakonec proč ne. Nějak nevidím smysl v tom to řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 V 19. 1. 2018 v 15:29, mondeo2 napsal: ta debilní červená lavička a její cena....................zdroj je sice z blesku ale to nevadí tak na kraviny prachy jsou a na naše děti aby se zbíraly víčka.............. http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/519202/praha-6-poridila-umeleckou-lavicku-za-850-tisic-da-se-na-ni-sedet-vysvetluje.htmlHele ta je kousek tak já zejtra vyzkouším jestli ten posez za 850 stoji za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Priznam se, ze me v posledni dobe pekne s..ou nasi remeslnici a to hodne. Od zari mame smlouvu na pripojeni nove nadrze na vodu k vodovodu v baraku a teprve v lednu po nekolika urgencich prijel bagrik aby zjistil, potom co se dvakrat prevratil, ze to nevykope, protoze je to ve skale ( na coz jsem je upozornil. Vlastni zkusenost, uz jsem v tom kopal sklep a septik- rucne ), ted tu mame treti den dva ukrajince, makaj, ale bagrem ( vetsim ) by to bylo za dva dny i s uklidem. Jeste neni hotovo, o uklidu a odvozu zeminy zatim ani nemluvim.No a do toho jsem si nechal u mistniho remeslnika nabrousit 4 retezy na pilu, ve stredu. Hotovo melo byt v patek, no a jeste stale hotovo neni, asi hodne prace.Mel jsem tu diru vykopat rucne uz v zari sam ( rodice to nechteli ) a retez si nabrousit sam ( chtel jsem to od profika, na jeden si troufnu, na ctyri poradne ne ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky