JaRooN Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Jo, a proto já vykopání základů řešil tak, že jsem si půjčil bagr a udělal jsem to sám - rychle, pořádně a relativně levně a řetězy nosím zásadně do Hechtu, protože tam mají maníka, který to umí a mám je hotové během 24 hodin
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Jo, jenze me by to s pujcenym bagrem trvalo stejne dlouho jako rucne :-)) a myslel jsem si, ze sverit neco "odbornikum" je lepsi nez to delat doma, po amatersku.Uz vim, ze jsem se spletl, zase.
JaRooN Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Zažil jsem před lety stavby pár domů kolem Prahy a hrůza. Jen pro ilustraci: jeden den nám dláždil barák Pepa. Druhý den už tam byl Honza. Ptám se: kde je Pepa? Šéf mu dal málo peněz, tak dnes už nepřišel do práce. Fajn a ty jsi obkladač? Ne, já jsem pekař, ale doma jsem to už dělal, tak to určitě zvládnu...A přesně tímto stylem dnes pracují "specializované" a vysoce "profesionální" firmy. Co si neuděláš sám, tím si nemůžeš být jistý...
honza71 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) ...... a myslel jsem si, ze sverit neco "odbornikum" je lepsi nez to delat doma, po amatersku.Uz vim, ze jsem se spletl, zase.Nespletl, jen je treba zadat praci odbornikum a ne "odbornikum".Ale jinak ti rozumim.Ja jsem pred par lety stavebnictvi opustil, byt jsem ted obor miloval. Duvodem byla unava z prace s tim "lidskym materialem", kterej sel konkretne za tech temer dvacet let (96-14) strasne k sipku Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem honza71
martar Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Vy toho naděláte. Já dneska například postavil celej barák, trojpodlažní. A kdyby mi nedošlo lepidlo, byla by i střecha na pravým křídle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Jj. V Klimkovicich to znam.Ja jel OK, ale za mnou se vyritil frajer a jeste me skocila cervena.Kdybych ji neprojel na cervenou, tak by to do me typek napalil.A ted otazka: Mel jsem to zaslapnout nebo ne???Sorry, ze se k tomu jeste vracim. Ale neexistuje neco jako ?Zabraneni dopravni nehode?? Tim, ze jsi slapl na plyn misto na brzdu jsi se vyhnul stretu..
horal Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Sorry, ze se k tomu jeste vracim. Ale neexistuje neco jako ?Zabraneni dopravni nehode?? Tim, ze jsi slapl na plyn misto na brzdu jsi se vyhnul stretu..Krajní nouze???, ale nejsem právník....
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Máš tam pěkný podlahy, Martine to sice má, ale schody maj špatný úhel a nemaj zábradlí a do horního patra radši nejsou vůbec...............
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 a to nemluvím, o možném pádu do prohlubně.................já bych to nezkolaudoval ani za Daytony
martar Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Vy jste hrozný hnidopichové. Schody jsou půjčený z jinýho domečku ale jestli se vyhecuju, bude dvouramenný schodiště ... nebo výtah. Bezpečnost není nutno řešit, obyvatelé domečku jsou pověstní svou nesmírnou odolností. Mnohokrát bylo ověřeno, že např. ze střetu s mým chodidlem v noci vyjdou vždy vítézně... nějakej pád z druhýho patra do haly je nerozhodí.
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 tak stím se dá souhlasit, nic tak člověka v noci neprobere jako našlápnutá figurka a pak ješte kostka od lega, ta je taky dost dobrá......
honza71 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Musis bejt doma king! To hlavni. Kdyz tata nebo mama udelaj neco vlastnima rukama, je to vzdycky pro decka vic nez Playstation nebo auticko na dalkovy. Jsi frajer, ale bydlet bych v tom taky nechtel Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem honza71
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 nojo záchod, kde je záchod a co teprve ...........
martar Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Veškeré nedostatky hladce překoná dětská představivost. A to že si s tím hrají (včera 4 hodiny před spaním, dneska od rána nonstop) je taková kolaudace užíváním
martigen Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 K tem remeslnikum nelze nic nez souhlasit. Obecne je velkej problem sehnat spolehlivyho delnika, udrzbare, truhlare, elektrikare apod a kdyz ano, maj vzdy na pul roku plno. To jen reflektuje ze vsichni lezou nejradsi na gympl a vejsku, ale pak si doma vymenej maximalne zarovku... Sam s tim hodne ted bojuju.
ivan_989 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Kontinualne ma stve ze sa v tomto vlakne informuje o umrtiach znamych osobnosti. Fakt vas nastve ked sa dozviete o umrti ? Necitite skor smutok, lutost a zial ?
M10 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Kontinualne ma stve ze sa v tomto vlakne informuje o umrtiach znamych osobnosti. Fakt vas nastve ked sa dozviete o umrti ? Necitite skor smutok, lutost a zial ?Ano, přesně...naprostý souhlas. Někoho to může štvát (je za tím většinou osobní újma až sobectví, že už nemůže mít to, co chce), ale většinou by mělo jít právě a jen o soustrast, že ano?Já to tedy mám posunuté úplně jinam, mně je dobře a mám radost. Nikoliv zlomyslnou radost...Radost, že dušička už ukončila pozemskou pouť a teď už je onomu jen a jen dobře. Zvláště to platí o těch, kteří před smrtí trpěli...teď už je nic nebolí a netrápí. Nemusíte se mnou ovšem souhlasit. Jsem si vědom, že tohle je dost složitá otázka a někdo může takovouto filozofii považovat za extrémní
Duke650 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Takže založíme nové vlákno "Poslední rozloučení s ... " nebo "Co mne dnes zarmoutilo" ? Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem Duke650
Doporučené příspěvky