skalis Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Taky bez urazky - to je pekna blbost. Vzhledem k normalnimu rozdeleni a definice IQ 100 jako jeho stredu ma IQ kolem 80 zakonite min nez 1/2 lidi.Je třeba si uvědomit, že 70% populace mají IQ kolem 80. Bez urážky kohokoliv. Tak to prostě je.
little_w Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V tom odkaze se pise: "Protože inteligence má přibližně normální rozdělení, asi 70 % lidí má hodnotu IQ 85?115. IQ 115?130 má přibližně 13 % populace a nad 130 už jen necelé 2 % obyvatel Země. Podobné rozložení nalezneme i u nižších hodnot IQ (tedy 70?85 má asi 13 % populace a méně než 70 opět méně než 2 %) ? tyto hodnoty jsou pouze orientační, ve skutečnosti se mírně liší. " Jako orientacni informaci bych to bral. Tim "stredem" jsi myslel co, skalisi? To je prece jako s "prumernou mzdou". Jenom proto ze je prumerna, zdaleka neznamena, ze ji ma 50% lidi.
Bert Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Neplette Gausovu křivku s průměrem......
morbo Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Já sem slaboduchej, takže v tomhle věřím študovanejm lidem. ?Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.? Citace: prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc.
Klotzman Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Edit: Tak nic, Morbo byl rychlejší. Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem Klotzman
skalis Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 V pripade normalniho rozdeleni (Gaussova krivka) je stred to samy jako prumer. Problem s prumernou mzdou je ten, ze rozdeleni (distribuce) mezd NENI normalni (neni to Gaussova krivka), proto je pocet lidi pod prumerem vyssi nez nad nim. V pripade IQ je pocet lidi s IQ 80 - 100 stejny jako 100 - 120. Proto tech < 100 nemuze byt v principu vic nez 50% a pod 80 je to jeste citelne min. V tom odkaze se pise: "Protože inteligence má přibližně normální rozdělení, asi 70 % lidí má hodnotu IQ 85?115. IQ 115?130 má přibližně 13 % populace a nad 130 už jen necelé 2 % obyvatel Země. Podobné rozložení nalezneme i u nižších hodnot IQ (tedy 70?85 má asi 13 % populace a méně než 70 opět méně než 2 %) ? tyto hodnoty jsou pouze orientační, ve skutečnosti se mírně liší. " Jako orientacni informaci bych to bral. Tim "stredem" jsi myslel co, skalisi? To je prece jako s "prumernou mzdou". Jenom proto ze je prumerna, zdaleka neznamena, ze ji ma 50% lidi.
mikymik Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Neplette Gausovu křivku s průměrem...... Nehodí se to do pamětihodností?
j.e.n.i.k.82 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Včera mi někdo podřel služební auto u obchoďáku, takže jsem volal orgán a hodinu a půl na ně čekal. A dneska si blbec tím autem sám trefím vrata od garáže, takže je volám znovu. Ku..a :-(
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Včera mi někdo podřel služební auto u obchoďáku, takže jsem volal orgán a hodinu a půl na ně čekal. A dneska si blbec tím autem sám trefím vrata od garáže, takže je volám znovu. Ku..a :-(Jakože voláš švestky, že ti někdo proboural vrata??
VS Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Včera mi někdo podřel služební auto u obchoďáku, takže jsem volal orgán a hodinu a půl na ně čekal. A dneska si blbec tím autem sám trefím vrata od garáže, takže je volám znovu. Ku..a :-(A rozleštili to?
Kapo Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Takže ses sám napráskal policajtům a velmi rád jsi jim zaplatil pokutu?
Tondaa73 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Takže ses sám napráskal policajtům a velmi rád jsi jim zaplatil pokutu?Fórum gentlemanů, ne?
Z. Paul Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Myslím ze dřív bylo, nebo aspoň plno lidi si to mysli ze jakmile jde o sluzebak tak musíš volat PČR. Nás z tohoto omylu vyvedla PČR když mě naboural kamion.
Tondaa73 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Hledám mezi známými slevičku na koupi mobilu pro synovce, a ozval se kámoš, že má u Alzy slevu na kartu ITIC...po zadání do košíku dělá sleva celých 89.- káčé...twl to je ranec. ...tady by se někdo se slevičkou nenašel?
Zlý Jabko Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Já sem slaboduchej, takže v tomhle věřím študovanejm lidem. ?Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.? Citace: prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc.Cyrda jel vždycky bomby. Když jsem ještě pracoval v Motole, rád jsem lezl na přednášky mediků a náhodou jsem natrefil na jednu z těch jeho. Moc se s nima nemazlil, v prvních dvaceti minutách jim stačil sdělit, že půlka z nich tam nemá co dělat pro blbost či lenost a ta druhá se má smířit s tím, že někoho určitě zabijou.
KFL Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Jsem si předběžně naklikal daň z příjmu a dost mě to nas*alo .
Gustaf Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 To já si radši ani nepočítám... Bude překvápko
j.e.n.i.k.82 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky. Navíc to vyžaduje zaměstnavatel.Stejně tak ta vrata, která patří SVJ v bytovém domě. Překvapilo mě ale, že se to vzhledem k místu "nehody" za vraty garáže neřeší jako dopravní nehoda, ale škodní událost a přijeli na to borci z MOP a ne dopravka. Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem j.e.n.i.k.82
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky. Navíc to vyžaduje zaměstnavatel.Stejně tak ta vrata, která patří SVJ v bytovém domě. Překvapilo mě ale, že se to vzhledem k místu "nehody" za vraty garáže neřeší jako dopravní nehoda, ale škodní událost a přijeli na to borci z MOP a ne dopravka.MOP - to je nějaká zásahovka, jo? Měli kukly?
Doporučené příspěvky