Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky bez urazky - to je pekna blbost. Vzhledem k normalnimu rozdeleni a definice IQ 100 jako jeho stredu ma IQ kolem 80 zakonite min nez 1/2 lidi.

Je třeba si uvědomit, že 70% populace mají IQ kolem 80. Bez urážky kohokoliv. Tak to prostě je.

Odesláno

V tom odkaze se pise:

"Protože inteligence má přibližně normální rozdělení, asi 70 % lidí má hodnotu IQ 85?115. IQ 115?130 má přibližně 13 % populace a nad 130 už jen necelé 2 % obyvatel Země. Podobné rozložení nalezneme i u nižších hodnot IQ (tedy 70?85 má asi 13 % populace a méně než 70 opět méně než 2 %) ? tyto hodnoty jsou pouze orientační, ve skutečnosti se mírně liší. "

Jako orientacni informaci bych to bral. Tim "stredem" jsi myslel co, skalisi? To je prece jako s "prumernou mzdou". Jenom proto ze je prumerna, zdaleka neznamena, ze ji ma 50% lidi. 

Odesláno

Já sem slaboduchej, takže v tomhle věřím študovanejm lidem.

?Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.?

Citace: prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc.

Odesláno

V pripade normalniho rozdeleni (Gaussova krivka) je stred to samy jako prumer. Problem s prumernou mzdou je ten, ze rozdeleni (distribuce) mezd NENI normalni (neni to Gaussova krivka), proto je pocet lidi pod prumerem vyssi nez nad nim. V pripade IQ je pocet lidi s IQ 80 - 100 stejny jako 100 - 120. Proto tech < 100 nemuze byt v principu vic nez 50% a pod 80 je to jeste citelne min.

V tom odkaze se pise:

"Protože inteligence má přibližně normální rozdělení, asi 70 % lidí má hodnotu IQ 85?115. IQ 115?130 má přibližně 13 % populace a nad 130 už jen necelé 2 % obyvatel Země. Podobné rozložení nalezneme i u nižších hodnot IQ (tedy 70?85 má asi 13 % populace a méně než 70 opět méně než 2 %) ? tyto hodnoty jsou pouze orientační, ve skutečnosti se mírně liší. "

Jako orientacni informaci bych to bral. Tim "stredem" jsi myslel co, skalisi? To je prece jako s "prumernou mzdou". Jenom proto ze je prumerna, zdaleka neznamena, ze ji ma 50% lidi. 

Odesláno

Včera mi někdo podřel služební auto u obchoďáku, takže jsem volal orgán a hodinu a půl na ně čekal. A dneska si blbec tím autem sám trefím vrata od garáže, takže je volám znovu. Ku..a :-(

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Včera mi někdo podřel služební auto u obchoďáku, takže jsem volal orgán a hodinu a půl na ně čekal. A dneska si blbec tím autem sám trefím vrata od garáže, takže je volám znovu. Ku..a :-(

Jakože voláš švestky, že ti někdo proboural vrata??  :eek:

Odesláno

A rozleštili to?

Odesláno

Hledám mezi známými slevičku na koupi mobilu pro synovce, a ozval se kámoš, že má u Alzy slevu na kartu ITIC...po zadání do košíku dělá sleva celých 89.- káčé...twl to je ranec.

...tady by se někdo se slevičkou nenašel? :eek:  :lol2:

Odesláno

Já sem slaboduchej, takže v tomhle věřím študovanejm lidem.

?Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.?

Citace: prof. MUDr. Cyril Höschl, DrSc.

Cyrda jel vždycky bomby. Když jsem ještě pracoval v Motole, rád jsem lezl na přednášky mediků a náhodou jsem natrefil na jednu z těch jeho. Moc se s nima nemazlil, v prvních dvaceti minutách jim stačil sdělit, že půlka z nich tam nemá co dělat pro blbost či lenost a ta druhá se má smířit s tím, že někoho určitě zabijou.

Odesláno (upraveno)

Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky. Navíc to vyžaduje zaměstnavatel.

Stejně tak ta vrata, která patří SVJ v bytovém domě.

Překvapilo mě ale, že se to vzhledem k místu "nehody" za vraty garáže neřeší jako dopravní nehoda, ale škodní událost a přijeli na to borci z MOP a ne dopravka.

Upraveno uživatelem j.e.n.i.k.82
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pokud se jedná o poškození majetku třetí osoby, což v případě služebního auta na operák splňuješ, se přece PČR volá vždycky. Navíc to vyžaduje zaměstnavatel.

Stejně tak ta vrata, která patří SVJ v bytovém domě.

Překvapilo mě ale, že se to vzhledem k místu "nehody" za vraty garáže neřeší jako dopravní nehoda, ale škodní událost a přijeli na to borci z MOP a ne dopravka.

MOP - to je nějaká zásahovka, jo? Měli kukly?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...