Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minulý pátek jsem betonoval a při řezání cihly ztraceného bednění mi vletělo něco do oka. Nevzal jsem si brýle, blbec. Myslel jsem, že se to vyplaví, což se nestalo. V pondělí už jsem měl oko jak angorák a pálilo to jak čert. Musel jsem k doktorovi. Ten mě sice zdrbal, co jdu tak pozdě, ale vytáhl to. Apeloval na mě, ať dodržuju klidový režim. Mně ale otrnulo a včera mně napadlo, že půjdu aspoň odstranit bednění z pátečního betonování - práce tak na pět minut. Díky tomu že na to oko pořád pořádně nevidím, jsem si nevšiml trčícího hřebíku z desky a stoupl na něj. Zastavil se až o kost. Krve jak z vola, noha napuchlá jak balon a do toho to bolí jak prase. Takže teď pořád 100% nevidím na jedno oko a do toho nemůžu pořádně chodit. Na řízení auta můžu taky zapomenout, takže trčím doma a přemýšlím nad svým životem...

jestli ten hřebík byl rezavej tak už seš prakticky mrtvej

---------------------------------------------------------------------------------

letos v létě moc nepršelo ....... vlastně jenom jednou přišel takovej přívalovej deštík ........ noa napršelo mi do takovýho toho nůžkovýho párty stanu .......zhruba tak sud vody v tom byl

a já velkej hrdina místo toho abych to propích nožem a utek ...... sem se jal tu vodu vylejvat ..... jakože zespoda ...... konstrukce se zhroutila a já místo toho abych si nechal udělat díru do hlavy sem to vykryl rukou ...... máma mě obvazovala půl hodiny, pak mě půl hodiny sešívala lékařka a měsíc sem byl doma ..... naštěstí to byla levá, tak sem na záchod moh

z toho plyne poučení ..... nevylejvejte vodu ze stanu

Odesláno (upraveno)

Manzelstvsi je svazek chlapa a zensky. Uz z principu toho slova. A tyto pary pak tvori rodinu (i kdyz ne vzdy uspesne) - homo to tak mit nikdy nebudou, i kdyby se staveli na hlavu. Chteli registrovane partnerstvi a tak ho maj. Nechteli nic jineho a tak by to melo zustat. Registrovane partnerstvi je temer totozne, je tam pouze par rozdilu a s tim se musi smirit - narok na manzelstvi proste nema kazdej - nemaji ho pribuzni, taky deti, kamaradi a taky ne homo. Nevidim na tom nic spatnyho. Ja taky nemam narok vzit si meho nejlepsiho kamose, i kdyz si s nim dovedu predstavit zivot v hospode.

A nic proti homo - kazdej at si zije s kym chce a miluje koho chce. Moji toleranci maji. Ale nemuzou mit absolutni rovnost, respekt, úctu, apod. jen proto, že jsou homo (nebo jak se dnes moderne rika LGBT)

ad 1) je mi tě fakt líto

2) vysvětli mi v čem je problém že nebudou vstupovat do Registrovaného partnerství ale budou se moct oženit jako kdokoli jinej. A ještě ten trabl s adopcí bych potřeboval vysvětlit

PS: pak je tu ještě varianta že to je super ftip a já to neprohlíd.... ale myslim že ne

To : MJ.,

Frantík to krásně napsal a líto mé maličkosti Ti být nemusí.

A popravdě by jsi si měl přestat plést dvě slova. To prvé je tolerance a do druhé je úcta. Je to diametrální rozdíl a to je možná důvod toho, proč jsi odsoudil to co jsem napsal.

Jinak.

Můj prvý příspěvek byl míněn opravdu jako vtip, kdy jsem ty dvě " děvčata" přirovnal k něčemu co nejsou a zřejmě nikdy nebudou i když se o to budou snažit ( MPM)

Následující příspěvky, včetně tohoto jsou myšleny zcela vážně

Děkuji, konec hlášení

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Jsem přesvědčen, že když spolu dva lidi žijí v harmonickém svazku, tak by měli mít rovnocená práva a povinnosti, ať už jsou stejného, nebo různého pohlaví. Na adopci dětí nemá v současné době nárok nikdo, ani heterosexuální pár. Mají právo o ně pořádat a musí projít poměrně komplikovaným procesem posuzování, zda jsou, nebo nejsou vhodní. Nemám vůbec problém s tím, aby stejné právo měli i homosexuálové. Kdy vezmu děti, které už dnes vyrůstají v rodině tvořené homosexuálním párem, nikdy jsem nezaznamenal žádné negativní vlivy. Naopak vemte dítě, které roky vyrůstá u dvou maminek / tatínků a bere je jako svoje rodiče. Když pak náhodou biologický rodič z této dvojice zemře, dítě jde do děcáku přesto, že má druhého z milujících rodičů. To je přece strašné!

Setkávám se se spoustou lidí. Někteří z nich jsou homosexuálové, někteří jsou barevní. Nějak jsem nepřišel na nic, v čem by mi vadili. Vadí mi lidi agresivní a vadí mi lidi hloupí. Nejhorší je kombinace obojího.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

A popravdě by jsi si měl přestat plést dvě slova. To prvé je tolerance a do druhé je úcta. Je to diametrální rozdíl a to je možná důvod toho, proč jsi odsoudil to co jsem napsal.

Myslim že si ty slova nepletu. Já toleruju jinej názor, a když s nim nesouhlasim tak se ozvu, nedožaduju se zrušení tvého účtu nebo banu pro tebe  ;)

Manželství je úředně uznanej svazek dvou lidí, nevidim důvod proč by měl bejt jen pro hetero páry. Žádná degradace ve společnosti nenastane. A "tradiční" rodina? Nic takového neexistuje.

Odesláno (upraveno)

Mě dycky dostane ten argument s těma dětma a rodinou v jakýkoliv účelový podobě. Takže: Děti mít nemůžou (dobře ženská ano, ale ne s partnerkou) a tudíž nemůžou tvořit rodinu, s tim se nedá nic dělat stejně tak, jako s tou orientací. Rodina je pak od slova rodit?  Rodit, tak jako ostatní páry, nemůžou. K tomu musí bejt chlap a ženská. Nic proti nim nemám, ale prostě nejsou jako ostatní většina, s tím se nedá nic dělat, nad tou přírodou člověk prostě vyhrát nemůže. A nějaký podivný právní řešení, rovnosti, jděte s tim do háje. A tradiční rodina existuje, já v ní vyrostl a moje děti v ní zatím vyrůstají a doufám, že budou, samozřejmě stát se může cokoliv.

Jo a tradiční rodina je i ta, v níž se dva rozvedou, v Čechách je to obzvlášť tradiční záležitost.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Jen k tý adopci. Zamysleli jste se nad tím, kde se berou děti k adopci? Upřímně řečeno, bych klidně nechal adoptovat kohokoliv (i jednotlivce), pokud splní velmi přísná kritéria pro uložení do péče a následnou adopci. Shodou okolností znám osobně dva páry které si celým procesem prošly. Jde o dost důsledný a dlouho trvající proces. Navíc následná péče o dítě, které si prošlo ústavní péčí (a to i velmi krátkou) a má za sebou velmi nejistou historii je velmi náročný a zodpovědný úkol. Takže pokud je toho někdo schopný (a ano jsem v tomto pro VELMI důslednou kontrolu) tak zaplať bůh. Protože cesta z dětského domova je opravdu náročná.

Odesláno

Jen k tý adopci. Zamysleli jste se nad tím, kde se berou děti k adopci?

Podľa mňa ich nosí buď bocian, alebo čáp. Ale je fakt, že ak by všetky páry boli homosexuálne, detí v detských domovoch by bolo neveľa.

P.S. nemám v úmysle zhadzovať Tvoj príspevok, len ma tá otázka prebrala z driemot.

Odesláno

Slušnej kanál se tady zase rozjel. 

No jo, tyhle témata jsou takový, jak to napsat? Nepříjemný? Výbušný? Ale asi málokdo na to nemá žádnej názor a hodně lidí to asi i vytáčí, řekl bych spíše starších, co tak kolem sebe pozoruju.

Odesláno (upraveno)

A jak posuzuješ, co je harmonický svazek a co ne? Jinak oni mají rovnocenné práva a povinnosti. Ale nemůžou být manželé. Stejně jako si pedofil nemůže vzít pětiletou Ato přesto, že by s ní chtěl mít harmonický svazek. Nebo zoofilie chce mít harmonický svazek s ovečkou. I dítě by mohli vychovávat.

Extrém? Jo, ale já s tím nezačal...

A jak posuzuješ hloupost? Ten, kdo nemá názor jako ty? A agresivita? A co pasivní agresivita? A co na to Jan Tleskač?

Sorry, ale ještě použij frázi : kdyby to mělo zachránit jeden jediný život...

P.S. Já se znám s dost buznama, ale nesouhlasím s adopcí ani buzna-manželství. Že si ženský lesby umí dítě (své - biologicky) zařídit, neznamená, že mají mít stejný právo jako normální rodina. A chlapi prostě děti rodit nemůžou. Ani když jim dáš právo rodit do Ústavy... To je přece taky strašné...

Edit: reakce na Pavla..

Upraveno uživatelem Boudy
Odesláno

No jo, tyhle témata jsou takový, jak to napsat? Nepříjemný? Výbušný? Ale asi málokdo na to nemá žádnej názor a hodně lidí to asi i vytáčí, řekl bych spíše starších, co tak kolem sebe pozoruju.

Já myslím, že to nebude věkem.

Odesláno (upraveno)

Javy v spolocnosti mozeme clenit do troch kategorii. 1-javy, ktore by sa mali podporovat. 2-javy, ktore sa mozu tolerovat.  3-take, ktore by sa mali potlacovat. Institut manzelstva a vyhody ktore z toho plynu je formou tej podpory. Pokial mi poviete ze z toho predsa ziadne vyhody niesu, tak potom neviem za co sa bukvice tak biju a pokial sa ma opytate do ktorej kategorie ich radim, tak ja osobne do druhej, ale chapem (a tolerujem) ze niekto iny to moze mat inak. Nech rozhodne demokraticka vacsina. V mnohych statoch to skusili a ukazalo sa povacsinou ze je to demokratickej vacsine ukradnute (nizka ucast).

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Javy v spolocnosti mozeme clenit do troch kategorii. 1-javy, ktore by sa mali podporovat. 2-javy, ktore sa mozu tolerovat.  3-take, ktore by sa mali potlacovat. Institut manzelstva a vyhody ktore z toho plynu je formou tej podpory. Pokial mi poviete ze z toho predsa ziadne vyhody niesu, tak potom neviem za co sa bukvice tak biju a pokial sa ma opytate do ktorej kategorie ich radim, tak ja osobne do druhej, ale chapem (a tolerujem) ze niekto iny to moze mat inak. Nech rozhodne demokraticka vacsina. V mnohych statoch to skusili a ukazalo sa povacsinou ze je to demokratickej vacsine ukradnute (nizka ucast).

No a pak jsou taky státy, kde to normálně odsouhlasili a - světe div se - vše funguje dále bez nejmenších problémů. 

Odesláno

Možná, že by ty děti daly přednost dvěma maminkám/tatínkům před životem v děcáku a následně silně ztíženému startu života po jeho opuštění. Zázemí a péče nesouvisí s pohlavím rodičů.

Odesláno

Možná, že by ty děti daly přednost dvěma maminkám/tatínkům před životem v děcáku a následně silně ztíženému startu života po jeho opuštění. Zázemí a péče nesouvisí s pohlavím rodičů.

Proboha, ne! To by mohlo ohrozit tradiční rodiny a všechny slušné, bílé, heterosexuální muže!

Odesláno (upraveno)

A jak posuzuješ, co je harmonický svazek a co ne? Jinak oni mají rovnocenné práva a povinnosti. Ale nemůžou být manželé. Stejně jako si pedofil nemůže vzít pětiletou Ato přesto, že by s ní chtěl mít harmonický svazek. Nebo zoofilie chce mít harmonický svazek s ovečkou. I dítě by mohli vychovávat.

Extrém? Jo, ale já s tím nezačal...

A jak posuzuješ hloupost? Ten, kdo nemá názor jako ty? A agresivita? A co pasivní agresivita? A co na to Jan Tleskač?

Sorry, ale ještě použij frázi : kdyby to mělo zachránit jeden jediný život...

P.S. Já se znám s dost buznama, ale nesouhlasím s adopcí ani buzna-manželství. Že si ženský lesby umí dítě (své - biologicky) zařídit, neznamená, že mají mít stejný právo jako normální rodina. A chlapi prostě děti rodit nemůžou. Ani když jim dáš právo rodit do Ústavy... To je přece taky strašné...

Edit: reakce na Pavla..

Jen bych použil namísto sousloví "normální rodina" sousloví "přirozená rodina", jinak to zas povede na debatu co je normální :-)

Já myslím, že to nebude věkem.

Tak určitě zdaleka ne jen tím, ale přeci jen třeba moje generace už byla vychovávaná jinak než generace mých rodičů, tím myslím toleranci a pochopení namísto tabuizace.

Ano, ale dávat to jako argument k tomu, aby mohli homosexuálové adoptovat děti prostě neberu.

Upraveno uživatelem geometr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...