AndyAaron Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 https://www.securitymagazin.cz/security/velka-britanie-neudeli-azyl-krestance-ktere-hrozi-v-pakistanu-smrt-pry-je-bezpecnostnim-rizikem-komentar-lumira-nemce-1404061903.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Nastvalo me to hned po ranu......Mas pls jeste nejaky jiny zdroj? Tyhle stranky teda pusobi hodne tendencne psane a buhvi, kde je vubec zase pravda. Moc bych tomu clanku neveril.
petr_cha Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Tak von se hrával hlavně po hospodách a s viržínkem v pysku. A deset deka salámu, to bylo tenkrát ňákýho salámu!Nejdriv se ho musis naucit...no a pak to na chmelu uz litalo.. :-)
railmaster Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Však Mariáš sa hrá skoro všade. Vo vlaku aj v krčme, odborové organizácie aj obce robia pravidelne turnaje. Len to asi neznie tak svetácky ako Poker a preto sa to veľmi neprezentuje.
honza71 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 (upraveno) Celou stredni jsem dojizdel denne vlakem pul hodky. A den co den jsme rano (vyjimkou byly pouze dny, kdy se psala nejaka pisemka) hrali Sedmu. Ty vozvejkany karty mam dodnes schovany S prechodem na vejsku doslo i k prechodu na Marias. Tech probdelejch noci a protocenejch desetniku na kolejich, to bylo neco. Pak prislo kurzovy sazeni a bylo po srande. Vsechny prachy sly na smazenej sejra, pivo a fotbal No a po nocich jsem se taky obcas musel ucit, kdyz uz mi pomalu teklo do bot ;-) Upraveno 18. listopadu 2018 uživatelem honza71
Hardslimer Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Tak von se hrával hlavně po hospodách a s viržínkem v pysku. A deset deka salámu, to bylo tenkrát ňákýho salámu!Presne. S kamaradem jsme pravidelne chodily hrat sachy do hospody. Koupili jsem si virzinka, dali pivko atd. Proste pohoda. A kdyz jsme dohrali, tak jsme se xkrat presunuli do nekuracke restaurace na dobrou bastu. Nekdy taky ne, ze......Ale bylo to o tom svobodnym rozhodnuti. Nikdo nikoho nenutil. Chces si vypit a zakourit si? Bez tam a tam. Chces se pobavit v nekurackem prostredi? Tak neni problem. Bez tam a tam. Jak uz jsem psal. Xkrat jsem se sel pobavit do restaurace, kde byl zakaz koureni. Nevadilo mi to.Ted uz sachy v hospode nehrajeme. Bez te pohody je to o nicem. Ale jsem rad, ze banda kouri venku pred hospodou, hlasiteji se bavi (coz je podle stavu nekterych jedincu pochopitelny) a celkove to dela dobry dojem na mladez a okoli..........
Hardslimer Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Kuwa.......sorry za pravopisne chyby.
Baldic Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Když jste mluvili o pokeru a šachu, tak mne už spoustu let mrzí, jak češi přestali hrát mariáš. Geniální hra, super adrenalin, dá se to povýšit na umění. Dřív se hrál mariáš všude na světě (Když se sešli tři češi). Dneska už to vůbec nikdo neumí.Sice to neni uplne totez jako nazivo s lidmi, ale:https://play.google.com/store/apps/details?id=xiix.eu.licitak
Pavelpu27 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Však Mariáš sa hrá skoro všade. Vo vlaku aj v krčme, odborové organizácie aj obce robia pravidelne turnaje. Len to asi neznie tak svetácky ako Poker a preto sa to veľmi neprezentuje.Právě že se už moc nehraje. Dřív to fakt uměli skoro všichni, dneska jen pár lidí.
Návštěvník Ondra Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Byl jsem donucen navstivit katedralu konzumu OC Chodov, navic v case obeda. Peklo v nafintene podobe.
honza71 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Byl jsem donucen navstivit katedralu konzumu OC Chodov, navic v case obeda. .......Aneb, co vsechno jeden neudela, aby si mohl vrznout, ze ?
PepaSFI Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Byl jsem donucen navstivit katedralu konzumu OC Chodov, navic v case obeda. Peklo v nafintene podobe.
Pavelpu27 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Měl jsem oblíbenou polokošili. Drahá jaxvině, ale stála za každou korunu. Vždycky jsem ji pral jen v ruce, nebo s jemným prádlem na 30. Dneska to moje drahá dala prát s obyč prádlem a ještě to prohnala sušičkou. Z XL je maximálně M-ko.
Maro Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Mas pls jeste nejaky jiny zdroj? Tyhle stranky teda pusobi hodne tendencne psane a buhvi, kde je vubec zase pravda. Moc bych tomu clanku neveril.Samozřejmě je to trochu jinak. UK skutečně nepřiznala automaticky azyl, jelikož se obávala útoku na svou ambasádu v Pákistánu, nikoliv proto, že by se bála útoků doma. Zároveň azyl nabídly jiné země. https://www.telegraph.co.uk/news/2018/11/11/asia-bibi-not-offered-uk-asylum-amid-concerns-unrest-attacks/
honza71 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Polokosile ? To jako kosile s kratkym rukavem ? Jestli jo, tak bud rad. V tom vypada kazdej jak blb
honza71 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Diky travex, tak to bych byl taky nasranej Polo trika miluju, jen mi nikdy nikdo nerekl, ze se tomu nadava polokosile
martar Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 (upraveno) Pavel asi nemysli polokosili s komplet zapinanim (v tom s tebou souhlasim, ta je desna), ale klasicky polo triko s limeckem... asi Edit: s krizkem po funuse Edit2: to mozna prekladal nejakej umelec a to "polo" tam proste zustalo, jen v krapet jinym vyznamu Upraveno 18. listopadu 2018 uživatelem martar
luka Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Polokošile a polotriko se používá promiskue.Samo sebou jde o polotriko.
Pavelpu27 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Ok, tak polo triko. Nosím je prakticky pořád a mám je moc rád.
Liqid Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Já tomu tedy říkám polokošile, páč to vzniklo z košile a proto je to polo shirt (košile na pólo). Tričko to být nemůže, protože límec nepatří na spodní vrstvu oblečení.
Doporučené příspěvky