Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mas pls jeste nejaky jiny zdroj? Tyhle stranky teda pusobi hodne tendencne psane a buhvi, kde je vubec zase pravda. Moc bych tomu clanku neveril.
Odesláno (upraveno)

Celou stredni jsem dojizdel denne vlakem pul hodky. A den co den jsme rano (vyjimkou byly pouze dny, kdy se psala nejaka pisemka) hrali Sedmu. Ty vozvejkany karty mam dodnes schovany :)

S prechodem na vejsku doslo i k prechodu na Marias. Tech probdelejch noci a protocenejch desetniku na kolejich, to bylo neco. Pak prislo kurzovy sazeni a bylo po srande. Vsechny prachy sly na smazenej sejra, pivo a fotbal :D No a po nocich jsem se taky obcas musel ucit, kdyz uz mi pomalu teklo do bot ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Tak von se hrával hlavně po hospodách a s viržínkem v pysku. A deset deka salámu, to bylo tenkrát ňákýho salámu!

Presne. S kamaradem jsme pravidelne chodily hrat sachy do hospody. Koupili jsem si virzinka, dali pivko atd. Proste pohoda. A kdyz jsme dohrali, tak jsme se xkrat presunuli do nekuracke restaurace na dobrou bastu. Nekdy taky ne, ze......

Ale bylo to o tom svobodnym rozhodnuti. Nikdo nikoho nenutil. Chces si vypit a zakourit si? Bez tam a tam. Chces se pobavit v nekurackem prostredi? Tak neni problem. Bez tam a tam. Jak uz jsem psal. Xkrat jsem se sel pobavit do restaurace, kde byl zakaz koureni. Nevadilo mi to.

Ted uz sachy v hospode nehrajeme. Bez te pohody je to o nicem. Ale jsem rad, ze banda kouri venku pred hospodou, hlasiteji se bavi (coz je podle stavu nekterych jedincu pochopitelny) a celkove to dela dobry dojem na mladez a okoli..........

Odesláno

Však Mariáš sa hrá skoro všade. Vo vlaku aj v krčme, odborové organizácie aj obce robia pravidelne turnaje. Len to asi neznie tak svetácky ako Poker a preto sa to veľmi neprezentuje.

Právě že se už moc nehraje. Dřív to fakt uměli skoro všichni, dneska jen pár lidí.
Návštěvník Ondra
Odesláno

Byl jsem donucen navstivit katedralu konzumu OC Chodov, navic v case obeda. Peklo v nafintene podobe.

Odesláno

Měl jsem oblíbenou polokošili. Drahá jaxvině, ale stála za každou korunu. Vždycky jsem ji pral jen v ruce, nebo s jemným prádlem na 30. Dneska to moje drahá dala prát s obyč prádlem a ještě to prohnala sušičkou. Z XL je maximálně M-ko.

Odesláno

Mas pls jeste nejaky jiny zdroj? Tyhle stranky teda pusobi hodne tendencne psane a buhvi, kde je vubec zase pravda. Moc bych tomu clanku neveril.

Samozřejmě je to trochu jinak. UK skutečně nepřiznala automaticky azyl, jelikož se obávala útoku na svou ambasádu v Pákistánu, nikoliv proto, že by se bála útoků doma. Zároveň azyl nabídly jiné země.

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/11/11/asia-bibi-not-offered-uk-asylum-amid-concerns-unrest-attacks/

Odesláno (upraveno)

Pavel asi nemysli polokosili s komplet zapinanim (v tom s tebou souhlasim, ta je desna), ale klasicky polo triko s limeckem... asi

Edit: s krizkem po funuse :)

Edit2: to mozna prekladal nejakej umelec a to "polo" tam proste zustalo, jen v krapet jinym vyznamu :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Já tomu tedy říkám polokošile, páč to vzniklo z košile a proto je to polo shirt (košile na pólo).

Tričko to být nemůže, protože límec nepatří na spodní vrstvu oblečení.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...