Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Z Francie chodí pokuty v dokonalé češtine, platba přes appku a QR kod je elegantní, z Německa jak kdy... někdy v němčině, někdy v lámané češtině. Spíš mi vadí,že do Německa pokuta 10 E a Sepaplatba 8,7 E. Holt když jedu rychleji, tak někdy zaplatím......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty vole, to sou charaktery

- nebylo to doporucene, tak neplat

- neni to cesky, tak neplat

- napis, ze jsi neridil, a neplat

Jak me par mesicu nazpet nastvalo praskacstvi v debate o nabonzovani ridice, co projel prazdnou krizovatku na cervenou, tak uplne stejne nemuzu vystat tohle vychcankonvstvi a ojebavani...

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, že dnes vydělávají pouze na pokutách, prevence žádná a policajta člověk nevidí jak je rok dlouhej. Pokutu bych ale zaplatit doporučil, protože je zápis v databázi a to znamená, že při jakékoli policejní nebo celní kontrole vás v databázi najdou. Třeba i na letišti budete muset tu pokutu uhradit s náležitými úroky. Krajní případ je domácí vězení a nebo veřejně prospěšné práce(ovšem neznám nikoho, kdo by jel do Rakouska zametat chodník, kvůli překročenému 1km/hod):)

Odkaz ke komentáři

Zaujimava diskusia :D Prislo to na slovensko, po slovensky :) A samozrejme zaplatim. Urobil som chybu, viem aj kde presne, zaplatim. Tak ako som prispel v Prahe do Ceskej kasicky 2300Kc a 3bodiky :D Holt, stane sa.

Odkaz ke komentáři

Naštvali mě v Le Premier, po šesti dnech od objednávky (poslední den dle jejich podmínek na zrušení) mi napsali, že zboží už nemají. K čemu teda je ten eshop, objednám zboží, které je skladem a po týdnu příjde email, jako že smolík a kup si jinde... a to jsem u nich za poslendí rok nechal x tisíc. A samozřejmě díky výprodeji jsou věechny zajímavý kousky už fuč, nebo jen ve špatné velikosti... teď abych šel shánět botu na zimu asi k Baťovi.

Odkaz ke komentáři

Z Francie chodí pokuty v dokonalé češtine, platba přes appku a QR kod je elegantní, z Německa jak kdy... někdy v němčině, někdy v lámané češtině. Spíš mi vadí,že do Německa pokuta 10 E a Sepaplatba 8,7 E. Holt když jedu rychleji, tak někdy zaplatím......

Nepoužívej přímou platbu v euro přes banku, ale přes portál europlatba a ušetříš. Netýká se samozřejmě jen úhrady pokut :)

Odkaz ke komentáři

Trochu si protirecis, kdyz pises ze postup byl 50x overen.... Je to pech tech 138, to se muze stat kazdymu, ale davat navod jak obchazet prestupky lhanim fakt neni uplne cool.

Tak já nevim, myslel sem že je to z toho jasný, píšu cca 50× ověřeno když to přijde mě, tohle přišlo na náhradní auto z firmy, šéf to automaticky zaplatí a já pak jemu. Jinak nic proti ničemu, když vás to baví sponzorovat a ještě z toho máte dobrej pocit tak pro mě i Vás jen dobře... Všichni vyhrávaj, a to je ideál ne?

Odkaz ke komentáři

Nepoužívej přímou platbu v euro přes banku, ale přes portál europlatba a ušetříš. Netýká se samozřejmě jen úhrady pokut :)

Díky, vyzkouším. Jsem si myslel, že bych se s policajtama v Německu domluvil, že by mi to posílali jednou ročně :-)

Odkaz ke komentáři

Tomu nerozumím, pokud jsi nebyl zastaven osobně. Princip SPRDELe je přeci obrat pocestný o zlaťáky, ale neztenčovat si bečící a platící stádo. Tedy nebodovat.

To bol iny pripad. Ma zastavili samozrejme v Prahe. Som siel 70 na 50.

Odkaz ke komentáři

Tomu nerozumím, pokud jsi nebyl zastaven osobně. Princip SPRDELe je přeci obrat pocestný o zlaťáky, ale neztenčovat si bečící a platící stádo. Tedy nebodovat.

To bys nevěřil kolik spravedlivejch nevychcanejch nečecháčkovců se po takový výzvě běží na úřad přiznat že řídili. :) A pak hrdinně prohlašujou, jak se k tomu postavili jako chlapi, přiznali chybu a nesou následky.

Btw, a jak je to v případě, že auto někomu půjčím (např. pokud mám na sebe několik aut), někdo z nich tam zaprasí, mi do datovky nic nepřijde (protože všechno co je nedoporučeně vyhazuju a nebo to pošťák nenajde). To mi při příští cestě do Rakouska prodaj auto v aukci? :) :)

Tak me napadlo (zejmena otazka na kuncáka, jelikož je znalý), co by se stalo, kdybych nepravdivě uvedl, že řídil kuncák? :D A hlavně by mě zajímalo, jak by reagoval (myslim na rakouskou výzvu, že ho někdo udal jako řidiče). :)

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

To bys nevěřil kolik spravedlivejch nevychcanejch nečecháčkovců se po takový výzvě běží na úřad přiznat že řídili. :) A pak hrdinně prohlašujou, jak se k tomu postavili jako chlapi, přiznali chybu a nesou následky.

Btw, a jak je to v případě, že auto někomu půjčím (např. pokud mám na sebe několik aut), někdo z nich tam zaprasí, mi do datovky nic nepřijde (protože všechno co je nedoporučeně vyhazuju a nebo to pošťák nenajde). To mi při příští cestě do Rakouska prodaj auto v aukci? :) :)

Tak me napadlo (zejmena otazka na kuncáka, jelikož je znalý), co by se stalo, kdybych nepravdivě uvedl, že řídil kuncák? :D A hlavně by mě zajímalo, jak by reagoval (myslim na rakouskou výzvu, že ho někdo udal jako řidiče). :)

Nasel bych si te a dal ti do..... :-). Dopln si sam :-).

Kamarade, to neni tak lehky, si myslim. Kdybys me uvedl, mel bych problem dolozit a dokazat, ze jsem neridil nebo nemohl ridit. Jinak, kdybys mel vic aut, tak by to melo byt jako u nas- nesdelis ridice, vinu ( pokutu ) platis ty. Posledni vetu mas zodpovezenou mou prvni :-).

Treba se pletu, ale v tomhle to mam zakoreneny takhle ( u nas se, zcela popravde, tomuhle vyhejbame- jak nekdo zacne fabulovat/ kouzlit u odpovedi s tim, kdo ridil a neni to uplne jasne, spis leti dospod ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...