little_w Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Co se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 (upraveno) Radši nic, zítřek bude celej na pikacu. Upraveno 3. ledna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Radši nic, zítřek bude celej na pikacu. Ale zase bude pátek... No nic, já mám ještě furt volno, ty ruský Vánoce mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Ale zase bude pátek... No nic, já mám ještě furt volno, ty ruský Vánoce mají něco do sebe. Závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak jsem si dnes vydělal-kombinace led a sousedka v zatáčce v protisměru není ono. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tobě už nestačí je mlátit, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak jsem si dnes vydělal-kombinace led a sousedka v zatáčce v protisměru není ono. Ach jo Tak bořit sněhuláky to ještě beru, ale živý lidi??? O_O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak pokial bola suseda v protismere, tak mozno sa jej potom dostalo aj "dohovorenia"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Hlavně se nikomu nic nestalo. Ani jsem ji nikam neposlal, byla ráda že jede.Nojo, tak mě asi čeká letos opravdu nákup auta, jak jsem plánoval. Sice to je pojízdný, ale opravovat se mi to už nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) kuncáku když tě vidím ..... jel sem tudle po tý tvojí nový estakádě skoro 60km/h ..... super ..... ale nějak jsem nepochopil těch posledních pět metrů dlažebních kostech před vyústěním na moskevskou ..... došel asfalt nebo prachy ? Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Hlavně se nikomu nic nestalo. Ani jsem ji nikam neposlal, byla ráda že jede.Nojo, tak mě asi čeká letos opravdu nákup auta, jak jsem plánoval.Sice to je pojízdný, ale opravovat se mi to už nechce. I kdyby se Ti chtělo, tak se Ti to nemůže vyplatit opravit a lakovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 kuncáku když tě vidím ..... jel sem tudle po tý tvojí nový estakádě skoro 60km/h ..... super ..... ale nějak jsem nepochopil těch posledních pět metrů dlažebních kostech před vyústěním na moskevskou ..... došel asfalt nebo prachy ?Je to provizorní. Letos či za rok se tam má dělat rekonstrukce všeho.Longu, máš pravdu, ale tohle auto je me první fungl nové. Vrátilo se ke mě a tam se rozumem neřídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Je to provizorní. Letos či za rok se tam má dělat rekonstrukce všeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) kuncák: Ta věc s autem je nepříjemná a mrzutá. Naštěstí je to snadno a levně opravitelné i doma, jestli ti na tom autě záleží. Díly budou na vrakáči v barvě, jen to přešroubovat a hotovo. Kapota s maskou, nárazník s výztuhou a mlhovka, pravé světlo, možná plast kolem chladiče. Víc netřeba. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 kuncák: Ta věc s autem je nepříjemná a mrzutá. Naštěstí je to snadno a levně opravitelné i doma, jestli ti na tom autě záleží. Díly budou na vrakáči v barvě, jen to přešroubovat a hotovo. Kapota s maskou, nárazník s výztuhou a mlhovka, pravé světlo, možná plast kolem chladiče. Víc netřeba.Jojo, už jsem vychladl a řeším to. Seženu věci v barvě, není problém.Mam spis jiné dilema, to auto už není na dnešní provoz a tak přemýšlím, zda fakt už nejít dal a zahodit sentiment, zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Dnes jsem byl nechat vyřadit auto z evidence a zrušit povinné ručení. Opět jsem se přesvědčil, jaký obrovský rozdíl je mezi chováním zaměstnanců ve státním a soukromém sektoru.Ženskou na úřadě nenaučili zdravit, do toho řešila jiný případ a ještě si vyřizovala soukromý hovor (!), samozřejmě bez omluvy.V pojišťovně to bylo něco úplně jiného, usměvavá a vstřícná slečna, za 5 minut bylo hotovo s maximální ochotou.Doufám, že podobné martyrium mě čeká až za dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jojo, už jsem vychladl a řeším to. Seženu věci v barvě, není problém.Mam spis jiné dilema, to auto už není na dnešní provoz a tak přemýšlím, zda fakt už nejít dal a zahodit sentiment, zbytečně.Na sentiment bych se uz vykaslal. To auto uz fakt neni do dnesni doby. Alespon mas duvod to vyresit hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Vím, že tě stvu, ale snažím se říkat vždy vše naplno, ať to každej ví. Nadávat mi můžeš vždy :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Na sentiment bych se uz vykaslal. To auto uz fakt neni do dnesni doby. Alespon mas duvod to vyresit hned.To ano, víc mi vadej ty řeči :-) Táta-nojo, holt umíš houno.Neteř-dám ti hodiny řízení jestli chceš,..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Prosím Tě... Po bitvě každej generál. Tak snad sis dneska ty nepříjemnosti vybral hned začátkem roku, včetně toho, o čems psal včera, že Tě čeká a bude to už jenom lepší. Těš se na nový auto, změna je život! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky