Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hlavně se nikomu nic nestalo. Ani jsem ji nikam neposlal, byla ráda že jede.

Nojo, tak mě asi čeká letos opravdu nákup auta, jak jsem plánoval.

Sice to je pojízdný, ale opravovat se mi to už nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kuncáku když tě vidím ..... jel sem tudle po tý tvojí nový estakádě skoro 60km/h ..... super ..... ale nějak jsem nepochopil těch posledních pět metrů dlažebních kostech před vyústěním na moskevskou ..... došel asfalt nebo prachy ?

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Hlavně se nikomu nic nestalo. Ani jsem ji nikam neposlal, byla ráda že jede.

Nojo, tak mě asi čeká letos opravdu nákup auta, jak jsem plánoval.

Sice to je pojízdný, ale opravovat se mi to už nechce.

I kdyby se Ti chtělo, tak se Ti to nemůže vyplatit opravit a lakovat!

Odkaz ke komentáři

kuncáku když tě vidím ..... jel sem tudle po tý tvojí nový estakádě skoro 60km/h ..... super ..... ale nějak jsem nepochopil těch posledních pět metrů dlažebních kostech před vyústěním na moskevskou ..... došel asfalt nebo prachy ?

Je to provizorní. Letos či za rok se tam má dělat rekonstrukce všeho.

Longu, máš pravdu, ale tohle auto je me první fungl nové. Vrátilo se ke mě a tam se rozumem neřídím.

Odkaz ke komentáři

kuncák: Ta věc s autem je nepříjemná a mrzutá. Naštěstí je to snadno a levně opravitelné i doma, jestli ti na tom autě záleží. Díly budou na vrakáči v barvě, jen to přešroubovat a hotovo. Kapota s maskou, nárazník s výztuhou a mlhovka, pravé světlo, možná plast kolem chladiče. Víc netřeba.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

kuncák: Ta věc s autem je nepříjemná a mrzutá. Naštěstí je to snadno a levně opravitelné i doma, jestli ti na tom autě záleží. Díly budou na vrakáči v barvě, jen to přešroubovat a hotovo. Kapota s maskou, nárazník s výztuhou a mlhovka, pravé světlo, možná plast kolem chladiče. Víc netřeba.

Jojo, už jsem vychladl a řeším to. Seženu věci v barvě, není problém.

Mam spis jiné dilema, to auto už není na dnešní provoz a tak přemýšlím, zda fakt už nejít dal a zahodit sentiment, zbytečně.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl nechat vyřadit auto z evidence a zrušit povinné ručení. Opět jsem se přesvědčil, jaký obrovský rozdíl je mezi chováním zaměstnanců ve státním a soukromém sektoru.

Ženskou na úřadě nenaučili zdravit, do toho řešila jiný případ a ještě si vyřizovala soukromý hovor (!), samozřejmě bez omluvy.

V pojišťovně to bylo něco úplně jiného, usměvavá a vstřícná slečna, za 5 minut bylo hotovo s maximální ochotou.

Doufám, že podobné martyrium mě čeká až za dlouho...

Odkaz ke komentáři

Jojo, už jsem vychladl a řeším to. Seženu věci v barvě, není problém.

Mam spis jiné dilema, to auto už není na dnešní provoz a tak přemýšlím, zda fakt už nejít dal a zahodit sentiment, zbytečně.

Na sentiment bych se uz vykaslal. To auto uz fakt neni do dnesni doby. Alespon mas duvod to vyresit hned.

Odkaz ke komentáři

Na sentiment bych se uz vykaslal. To auto uz fakt neni do dnesni doby. Alespon mas duvod to vyresit hned.

To ano, víc mi vadej ty řeči :-)

Táta-nojo, holt umíš houno.

Neteř-dám ti hodiny řízení jestli chceš,.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...