dawe009 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Shodou okolnosti tam ma kolegyne neter (na tom tabore; taky se, holka, svezla) a rikala, ze strasne milej chlapek, co takhle vozi decka na obed, cca kilak, nekde mimo provoz. Takze klasicka idnes... skandal z prdu. Přesně tohle jsem si nějak myslel. Oni většinou vedoucí na táboře nejsou vrazi malejch dětí, naopak se jim snaží udělat ten tábor fajn. Taky jsem takhle párkrát byl. Dva tejdny skoro nespíš, obětuješ vlastní dovolenou, máš strašnou zodpovědnost, děláš to jen za jídlo a střechu nad hlavou...a snažíš se, aby ty děcka něco zažily a užily si to.
dawe009 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Nebudes sa vyjadrovat, ale vyjadrujes sa.Nema to zmysel. Ked uz nevies pouzit argument, tak splechnes takyto informacny skvost k teme. Ako zvycajne. Bohuzial som sa opat raz po dlhom case neudrzal a nemohol nereagovat na tvoje vylevy, uz to lutujem. Budem trenovat lepsie. Tymto na tuto temu koncim, aj na radu jedneho mudreho cloveka odtialto, za co mu dakujem. To víš, tys použil tolik argumentů opřených o relevantní informace, že na mě už zbyly jenom výlevy.
skalis Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Taky jsem jako vedouci (uz mi bylo 18+) jezdil s batohama a kuframa na korbe stary avie (byla nahozena plachta, aby to neprovokovalo, a jelo se ) - cesty a la 20 km po silnicich 3. tridy. Riziko je vzdycky a v krajnim pripade muze vzniknout fakt velkej pruser (v tomto pripade napr. kolize s kamionem), ale nejhorsi ze vseho je smrt z vydeseni.
Lou Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Muj kamarad v detstvi jel na vlecce od traktoru a skriplo ku to pytlika. Tak bacha, neni to sranda.Nicmene, je okurkova sezona, neco se psat musi i tehdy...
stenly Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Ani bych se nedivil, že ho někdo naprášil. Největší nepřítel srandy je rozum.
Karlos Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Být dítětem v dnešní době musí být otrava a frustrující nuda. Nic se nesmí, a když už něco jo, tak jedině ve skafandru a pod dozorem, ven tě samotného nepustí, do školy i ze školy s rodiči autem, všichni jsou strachy bez sebe,... Takový život v kleci.
YPO Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Eskymaku mas moji podopru..... uz vidim dawe a spol jak naskakujou vesele do vozejku ze kteryho neni ani videt a tahne ho deravy mitsubishi jak z valky v bejrutu a vsichni si lebedej jak je to prima a kricej ? uz jed at to poradne drnca? ..... ti policajti jsou vlastne uplny debilove ze to resej .... kristepane ....
Chronař Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jasný přeci je, že děti přežily jen náhodou. V podobných případech mne vždycky děsí, kolik lidí okamžitě přispěje k utažení šroubů.
Chronař Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jojo, TV NOVA.Světe div se, přežití zázrakem tam nepadlo.Ani na NOVĚ to asi nepovažujou za problém Byla tam vidět i ta opuštěná silnice...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Taky jsem jezdil na tabory a cestovani na liazce s vecma nebo na V3S se senem nebyla vyjimka, spis naopak. V tomhle konkretnim pripade je trochu pruser ta dva roky prosla technicka a celkovy stav auta k tomu. Takze vlastne ani nevim na jake jsem tady strane
YPO Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 tvl ja mam pocit ze sem v lecebne choromyslnych..... frajer s proslou technickou nemajici opravneni na prevoz osob si nasadi na vozejk netusici haranty a vy se ho zastavate ? ..... tady je to fakt smutnej mejdan ..
McStinger Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Minule som išiel s kolegom z Prahy do Bratislavy. Fajn chlapík, aj s ním je sranda a tak. Šoféroval. Niekde tak pár desiatok km pred Brnom sme sa pustili do témy dodržiavania predpisov. Nestačil som sa diviť, čo z neho začalo plamennou rečou vychádzať. Ani som sa k slovu nedostal. V skratke, sprísniť všetky predpisy a zákony, ľudia to potrebujú, lebo inak jazdia a chovajú sa jak hovadá. Najlepšie by bolo, keby ak niekto vidí iného priestupok, hneď volal policajtov. Tak ako to je v civilizovaných krajinách. No a počas svojej plamennej reči išiel tachometrových 125, prevažne v rýchlom pruhu. Približujúce sa rýchlejšie autá ignoroval vždy aspoň kilometer. Ak si niekto bliknutím požiadal o uvoľnenie pruhu, komentoval to zmysle "chvíľu počkaj, len sa neposer" a ešte dopredbiehal dva kilometre vzdialený kamión. V Brne skoro v zápale rečí minul odobočku na BA, zadupol to a nejak sa predral cez brzdiace odbočujúce autá. Som sa spýtal, či už na neho mám volať policajtov, alebo ešte nie, tak sa len uchechtol, akože som dobrý bavič. Ale ako hovorím, inak fajn chlapík. No nič, to len tak. Ešte školský výlet v Barme:
Dokusan Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 tvl ja mam pocit ze sem v lecebne choromyslnych..... frajer s proslou technickou nemajici opravneni na prevoz osob si nasadi na vozejk netusici haranty a vy se ho zastavate ? ..... tady je to fakt smutnej mejdan ..+1, souhlas
stenly Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Asi se ho nikdo nezastává, jen melancholicky vzpomíná, jak to bylo prima, když jel na valníku někde na vesnici. To co napadlo pána a asi ne poprvé, jen tak někoho se všemi pěti pohromadě nenapadne. To i můj táta, který je v tomto ohledu velice kreativní se nad tím pozastavil. Nejhorší je na to asi ten hlavní tah, pokud je to teda pravda. Doví jaká je realita, televize a papír snese všechno:)
geometr Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Taky souhlasím s YPEm a eskimakem. Chlap, kterej naloží cizí děti do tohohle "dopravního prostředku" navíc za daných okolností, je magor. To jako vy, co se ho zastáváte, byste mu tam svoje děti naložili, aby měly jako zážitek z tábora, jo?
YPO Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 stenly i v hluboke minulosti jsi musel mit na prevoz osob na jakekoli korbe, privesu, navesu opravneni nebo dolozku ze ty lidi muzes vozit.... to nebyla bezna vec a pokud to ridic nemel a byl pruser tak by to odnesl stejne jako dnes ...... jo a trava byla driv zelenejsi ..... to je jasny
dawe009 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jj, protože když není státní schválení a nálepka (STK), je tvoje auto automaticky pohybující se nášlapná mina, která při dotyku okamžitě exploduje a zabije matky s kocarkama v okruhu 100 km. Vy tam nevidíte to poselství? Kdo jezdí bez STK je vrah malých dětí, bububu.Stalo se prd, podobných veci se stane denně tisíc, ale jak je to na idnes a na Nově, tak se z toho všichni poděláme a (pravděpodobně) úplně normálnímu slušnému člověku pojebem život..zavřít až zčerná, pokuty statisíce nejmíň, hlavně si u telky zanadávat na hajzla jednoho zvráceného.Nevím, asi jsem choromyslný, drblo mi z hodinek, ale já byt policajtem, tak ho seřvu jak psa, kopnu do zadku a nechám zmizet. A nebudu posilat videjko z dashcam novinářům, kteří z toho udělají kauzu.Okurka je svině. Jsem zvědav, co přijde zejtra. Traktorista přejede ježka? Láďa najde v Lidlu pomrdanč s broukem? YPO projede zastávku? Lidi, klid..
dawe009 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jo aha, takže když máš státní papír - oprávněni, doložku - tak se lidem na tvé korbě nemůže nic stát, kamion nenarazí, všechno je sluncem zalitý
YPO Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 no nevim ...... jestli si chtel nejak obhajit svoje predchozi plky tak se to moc nepovedlo ..... stacilo nspsat ? sorac se mi to neska moc nepvedlo ?
African Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jj, protože když není státní schválení a nálepka (STK), je tvoje auto automaticky pohybující se nášlapná mina, která při dotyku okamžitě exploduje a zabije matky s kocarkama v okruhu 100 km. Vy tam nevidíte to poselství? Kdo jezdí bez STK je vrah malých dětí, bububu.Stalo se prd, podobných veci se stane denně tisíc, ale jak je to na idnes a na Nově, tak se z toho všichni poděláme a (pravděpodobně) úplně normálnímu slušnému člověku pojebem život..zavřít až zčerná, pokuty statisíce nejmíň, hlavně si u telky zanadávat na hajzla jednoho zvráceného.Nevím, asi jsem choromyslný, drblo mi z hodinek, ale já byt policajtem, tak ho seřvu jak psa, kopnu do zadku a nechám zmizet. A nebudu posilat videjko z dashcam novinářům, kteří z toho udělají kauzu.Okurka je svině. Jsem zvědav, co přijde zejtra. Traktorista přejede ježka? Láďa najde v Lidlu pomrdanč s broukem? YPO projede zastávku? Lidi, klid..:-) Souhlasím, ale mě neberte nikterak vážně, protože víte moc dobře kde jsem vyrůstal...no a tam je prostě tento podivný druh převozu osob úplně normální.
Doporučené příspěvky