YPO Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 2) Já mám zato, ze to není ok. Mohl to tam namalovat kdokoliv, pokud to nesplňuje předpisy = nemá to zákonný význammožná tam zrovna stálo auto, tak to smrkli na obrubník
dawe009 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 možná tam zrovna stálo auto, tak to smrkli na obrubník To je jako možný, ale to neznamená, že to pak má nějakej význam Hele to nemá cenu. Myslím, ze se shodneme, ze lidi, co parkují tak, že vadí provozu, jsou kikoti. Jestli pak někdo usoudí, ze dostal pokutu neprávem a bude hájit svá práva, nebo uzná, že to podělal a zaplatí, nebo cokoliv mezi tím, je každýho věc. Já od městaku dostal trikrat za sterac pokutu za parkování na mem soukromém pozemku. Teprve po dopisu, aby se raději starali o psi hovna naproti na pozemku mateřské školky, kam chodí nechat srát psy důchodci z širokého okolí a můj majetek na mem pozemku nachaji laskavě na pokoji, dali pokoj. Doufám, ze si nikdo nemysli, ze jsem jim měl zaplatit.
YPO Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Já od městaku dostal trikrat za sterac pokutu za parkování na mem soukromém pozemku. Teprve po dopisu, aby se raději starali o psi hovna naproti na pozemku mateřské školky, kam chodí nechat srát psy důchodci z širokého okolí a můj majetek na mem pozemku nachaji laskavě na pokoji, dali pokoj. Doufám, ze si nikdo nemysli, ze jsem jim měl zaplatit.tos jim to nandal .... já kdybych stál na svým pozemku a měl za oknem papír tak se do něj vysmrkám a du klidně spát
Návštěvník Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Hmm tak jsem zase jednou vynechal sobotu
guzmic Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Jak už se Ti polepšilo...zajdi si na jedno a vynecháš i neděli. :-)
Radek124 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 https://www.zakruta.cz/dopravni-znaceni/vodorovne-dopravni-znacky/v12c/zakaz-zastaveni/ ...připouštím že pro mě je takto hovadsky provedené načení na rantlu (mimo míst kde se parkuje částí auta na chodníku/krajnici) taky věc kterou vidím poprvé - a v kombinaci s bílým "prahem" vyznačeným přímo na asfaltu mi to od slovutného kuncákova odboru přijde jako záměrná past na parkujcí řidiče. Pokud by někdo seriózně chtěl aby se tam (už s ohledem na MHD) neparkovalo, místo snadno přehlédnutelné (a podezřele úzké) žluté izolepy měla ta plná bílá pokračovat dál, mohla tam být vodorovná/svislá značka atd. Tohle je tak diskutabilně provedené že na první záchyt by to mohlo být řešitelné domluvou - teda pokud dotyčnému za ty 4 kila prodrbaný čas na fízlárně stojí.
Návštěvník Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Jak už se Ti polepšilo...zajdi si na jedno a vynecháš i neděli. :-)Hm a to je nejhorší, že kocovinu jsem třeba 3 roky neměl. Zase jsem poskytl přístřeší nějakým 2 holkám a konečně se mi jich podařilo zbavit. Já jsem na tenhle životní styl už asi fakt starý. Asi poslechnu Maminku, která mi o prázdninách říkala, že by mě oženila.....
dawe009 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 tos jim to nandal .... já kdybych stál na svým pozemku a měl za oknem papír tak se do něj vysmrkám a du klidně spátTak to seš nejvíc nejhustější. Zase jednou jsem si chvilku myslel, že můžeš občas komunikovat trochu na úrovni.On ti totiž pak brzy přijde takovej papír, kde ti vyhrožují pokutama a předvedením. Ty si s ním samozřejmě utíráš další tělesné otvory, ale slušnému člověku to vadí.
YPO Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Tak to seš nejvíc nejhustější. Zase jednou jsem si chvilku myslel, že můžeš občas komunikovat trochu na úrovni.On ti totiž pak brzy přijde takovej papír, kde ti vyhrožují pokutama a předvedením. Ty si s ním samozřejmě utíráš další tělesné otvory, ale slušnému člověku to vadí.já ti nerozumím .... fakt ne .... píšeš, že si dostal pokutu respektive lístek za okno za parkování na svém pozemku ....... no tak ať mě předvedou a pak se mi omluvěj ..... nevím proč bych měl psát něco a někomu o nějakých hovnech v parku ..... ztrácet s tím čas ..... co to s tím má společnýho ? ..... naprosto mi uniká pointa
guzmic Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 ...Zase jsem poskytl přístřeší nějakým 2 holkám a konečně se mi jich podařilo zbavit. Já jsem na tenhle životní styl už asi fakt starý....Chlapec si užije bezva trojku a ještě nadává. :-D Buď rád, že jsi nezkusil dva kluky.
Návštěvník Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 No ono to zní dobře, ale ve výsledku tě nemá nikdo rád a ty nemáš nikoho rád a to je vlastně smutný. Foukl jsem teď 3,7, já ten alkohol tester neměl kupovat. Jdu to vyběhat a budu u toho přemýšlet nad svým životem, snad mě nejebne :-D
dawe009 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 já ti nerozumím .... fakt ne .... píšeš, že si dostal pokutu respektive lístek za okno za parkování na svém pozemku ....... no tak ať mě předvedou a pak se mi omluvěj ..... nevím proč bych měl psát něco a někomu o nějakých hovnech v parku ..... ztrácet s tím čas ..... co to s tím má společnýho ? ..... naprosto mi uniká pointaSamozřejmě že by mi nic neudělali. Nikdy jsem neviděl měšťáky někoho předvést. Nasral mě třetí dopis v jednom měsíci ve schránce, kde mi státní instituce vyhrožuje paragrafama. Tak jsem jim během pauzy na cigáro napsal, že jsou vocasi a daj mi laskavě pokoj. Pointa byla pouze ta, že jsou to ve velké míře dementi, co sami neví a často pouze zkouší. Byla to reakce na to, že jsou líní a jdou pouze po jistých věcech. Nejdou, otravují jak osina v zadku, místo aby se starali o pořádek v jejich rajónu, což má ze zákona být jejich primární funkce. Místo toho se zajímají téměř výhradně o parkování. Dík za pochopení a končím.
martar Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Z jinýho soudku. Koupil jsem si kvůli práci novej mobil. Jakože další, s jiným číslem, ale od stejnýho operátora. Mám ho od včerejška. Dneska jsem ho vzal na výlet (soukromej nechal doma), po cestě chci ukázat dětem rozdíl mezi květy pryskyřníku a blatouchu. Vlezu s tímhle mobilem poprvé na net, začnu ťukat do googlu BL... a okamžitě mi to nabídne Blancpain. Říkám si "notyvole" a zkusmo zadám CH... google nabídne chronomag a chrono24. Dám TI.. a automaticky se předvyplní timeandtidewatches. Tvl, novej mobil s novým číslem má nasdílenou historii vyhledávače mýho soukromýho telefonu a tabletu. Asi jsem hloupej fosil, ale tohle jsem nečekal
straspol Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 (upraveno) Radši v tomhle stavu neběhej, sejme Tě nejakej řidič autobusu, až bude objíždět blbě zaparkovaný auto... Upraveno 26. října 2019 uživatelem straspol
AndyAaron Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Hm a to je nejhorší, že kocovinu jsem třeba 3 roky neměl. Zase jsem poskytl přístřeší nějakým 2 holkám a konečně se mi jich podařilo zbavit. Já jsem na tenhle životní styl už asi fakt starý. Asi poslechnu Maminku, která mi o prázdninách říkala, že by mě oženila.....Jesteze uz nepijes
guzmic Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 No ono to zní dobře, ale ve výsledku tě nemá nikdo rád a ty nemáš nikoho rád a to je vlastně smutný. Foukl jsem teď 3,7, já ten alkohol tester neměl kupovat. Jdu to vyběhat a budu u toho přemýšlet nad svým životem, snad mě nejebne :-Dno tvl. 3,7 v osum večer...to jste kalili do oběda?
YPO Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Samozřejmě že by mi nic neudělali. Nikdy jsem neviděl měšťáky někoho předvést. Nasral mě třetí dopis v jednom měsíci ve schránce, kde mi státní instituce vyhrožuje paragrafama. Tak jsem jim během pauzy na cigáro napsal, že jsou vocasi a daj mi laskavě pokoj. Pointa byla pouze ta, že jsou to ve velké míře dementi, co sami neví a často pouze zkouší. Byla to reakce na to, že jsou líní a jdou pouze po jistých věcech. Nejdou, otravují jak osina v zadku, místo aby se starali o pořádek v jejich rajónu, což má ze zákona být jejich primární funkce. Místo toho se zajímají téměř výhradně o parkování. Dík za pochopení a končím.hele nemusíš mi nic vysvětlovat .... normálně si stoupni před zrcadlo a vysvětli to sám sobě ....... já si vo tom myslím svý i kdyby si napsal ještě 186 příspěvků
Návštěvník Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Tak blbé 3km a poblil jsem se jen jednou. A Andy od 22.srpna do 12.října jsem fakt nepil... No a v 10:30 jsme šli ještě na pivo, tak snad se to tentokrát obejde bez antibiotik. To už by si mě na Bulovce pamatovali, já jsem strašný krypl :-)
Franta Dobrota Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Odesláno 26. října 2019 Pamatuju dobu, kdy se v parlamentu debatovalo o zavedení městapa. Jak to prý budou ti hodní místní strážci pořádku, kteří budou pořád v ulicích a budou udržovat pořádek v té své ulici. Málem i babičky přes přechod převádět. A skutečnost? Podle ovoce poznáte je...Jediné co umí, je akorát buzerovat parkující řídiče, ale když je potřeba skutečně něco řešit, tak jsou zalezlí. Třeba když jim banda cigošů mlátí lidi přímo před služebnou, to umí tak maximálně sledovat na kamerách.
Doporučené příspěvky