ricous Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Ono už podle toho, že policajt má samonabíjecí kulovnici s optikou, lze usuzovat, že se něco děje... To je jako kdyby tě stavěla silniční kontrola a mířila na tebe pancéřovkou, taky by ti asi došlo, že vše není košer... Aspoň mě. Hele sorry, ale tohle je teda chujovina. Pokud by se náhodou někdo z těch mladých (a při tom šoku z bombového útoku v Oslu) ve zbraních vyznal, tak právě že se jedná o hodně specifickou zbraň ho mohlo utvrdit v tom, že je situace vážná a že se něco děje. Jinak jsem několikrát sloužil se škorpikem, v balistice a taktice, Glock na stehně, někdy i kukla a přilba - tahle plná zbroj byla hlavně kvůli psychologickému hledisku a ještě že jsem teda nepřišli do kontaktu s tebou, už bych tu asi nic nepsal...
Frantik Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Takže je lepší tu zasírat už "X" stránek vlákna kvůli něčemu, kde ke shodě nebo rozumnému závěru stejně nikdy nedojde ... víš co? Raději se budu zásadně plést. Tak to tady nezasírej. Ja jsem napsal asi 3 nebo 4 posty, což nepovazuju za zasirani. Podivej se na frekvenci "kovbojů" a shledas, ze je daleko vyssi. Ale jinak mas asi pravdu, je to zbytecne konfliktni debata. Taky uz tady koncim.
Mirek Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 ...u nás v ulici může dojít leda k hospodské rvačce. Tak až k ní dojde, nestřílej prosímtě po aktérech z okna, pravděpodobně budu poblíž, nebo se jí budu přímo účastnit
utrejch Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 nebuď vtipný, ty jsi byl jedním z prvních co tu začali prudit a rozpoutávat flame Spocitej si pocet mich prispevku a tvych ... o zbranich jsem pouze rekl, ze to do tohoto vlakna nepatri ... a tobe jsem rekl, ze mi prijde nechutne, kdyz nekdo na konto tragedie si zacne prihrivat svoji ideologickou polivcicku, na cemz trvam ...
adamo Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Není to úplně aktuální, ale na slovinsko-chorvatské hranici mě naštvalo, že jsem byl považován za zloděje. Slovinský celník jenom prohlásil "bmw" načež zavelel vypnout motor, doklady od auta a otevřít kapotu aby mohl zkontrolovat vin.
azeppelin Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Tak až k ní dojde, nestřílej prosímtě po aktérech z okna, pravděpodobně budu poblíž, nebo se jí budu přímo účastnit Hele Mirku, ty "bláhovkáři" jeden
224477 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Není to úplně aktuální, ale na slovinsko-chorvatské hranici mě naštvalo, že jsem byl považován za zloděje. Slovinský celník jenom prohlásil "bmw" načež zavelel vypnout motor, doklady od auta a otevřít kapotu aby mohl zkontrolovat vin. u nas bolo v mediach (ano..) ze na SI-HR hraniciach je akosi konstatne zabava, slovenske decka tam kontroluju na osobkach, ci nemaju drogy a pod.
ricous Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Není to úplně aktuální, ale na slovinsko-chorvatské hranici mě naštvalo, že jsem byl považován za zloděje. Slovinský celník jenom prohlásil "bmw" načež zavelel vypnout motor, doklady od auta a otevřít kapotu aby mohl zkontrolovat vin. Zdržení 5 minut? Nedělal bych z toho žádnou tragedii - navíc by majitele odcizeného BMW potěšilo, že na to na čáře nekašlou a kontrolujou...
sibirnaya Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 (upraveno) Kdyby v tom davu lidí, do kterých zmateně a nahodile pálil a kteří utíkali měl jeden dva lidé zbraň, tak je ten borec naprosto v prdeli. haha, aktualne pisou na novinkach... Jednou z jeho prvních obětí byl policista mimo službu, který měl zajišťovat bezpečnost, nevlastní bratr korunní princezny Mette Mait Trond Berntsen. Takze pindy o tom, ze kdyby tam byl nekdo ozbrojeny vzaly docela ryche za sve. Ostatne jak tu uz nekdo napsal, kdyby tam byl nekdo ozbrojeny, by zajistoval bezpecnost, schytal by to jako prvni... Upraveno 25. července 2011 uživatelem sibirnaya
azeppelin Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 haha, aktualne pisou na novinkach... Jednou z jeho prvních obětí byl policista mimo službu, který měl zajišťovat bezpečnost, nevlastní bratr korunní princezny Mette Mait Trond Berntsen. Takze pindy o tom, ze kdyby tam byl nekdo ozbrojeny vzaly docela ryche za sve. Ostatne jak tu uz nekdo napsal, kdyby tam byl nekdo ozbrojeny, by zajistoval bezpecnost, schytal by to jako prvni... Ne že by mě ta debata ještě bavila, ale že by byl ten policista ozbrojen věštíš z křišťálové koule? Pořadatelská služba má většinou tak teleskop.
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Jinak jsem několikrát sloužil se škorpikem, v balistice a taktice, Glock na stehně, někdy i kukla a přilba - tahle plná zbroj byla hlavně kvůli psychologickému hledisku a ještě že jsem teda nepřišli do kontaktu s tebou, už bych tu asi nic nepsal... Nojo, jenomže PČR, Celníci a tak mají škorpíka, Vz. 58, Steyr Aug, MP5... jako standartní výbavu a když s tím policajta uvidím, tak se asi divit nebudu...
ricous Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Nojo, jenomže PČR, Celníci a tak mají škorpíka, Vz. 58, Steyr Aug, MP5... jako standartní výbavu a když s tím policajta uvidím, tak se asi divit nebudu... A myslíš, že ta mládež mezi 14 a 18 měla čas si prohlížet, co to vůbec ten cajt má? I kdyby se v tom obrovskou náhodou někdo vyznal, tak je vždy jisté, že se nejedná o nějakou speciální složku s "nestandardní" výbavou? Navíc ty děti byly asi dost rozhozené událostmi v Oslu a u uniformovaného policisty hledaly ochranu a nepřemýšlely nad tím, že má nějakou "divnou flintu"...
Milis Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Nojo, jenomže PČR, Celníci a tak mají škorpíka, Vz. 58, Steyr Aug, MP5... jako standartní výbavu a když s tím policajta uvidím, tak se asi divit nebudu... Pro Kristovy vole Rány to si Tado furt musíš mlet tu svou? Jak vypadá nějakej Stejr Aug nebo MP5 vůbec netuším, nemyslím, že by to tušila třeba moje 19 dcera ty vole, to ste fakt takový hovada, že si budete obhajovat teórii, že se ty děti měly bránit?! Tohle je nadlouho můj poslední příspěvek v tomdle vlákně ale blil bych, hoši, blil. Jak si nějaký hovada dokážou z masakru udělat svoji honírnu.
bandicoot Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Nojo, jenomže PČR, Celníci a tak mají škorpíka, Vz. 58, Steyr Aug, MP5... jako standartní výbavu a když s tím policajta uvidím, tak se asi divit nebudu... to jsou dobrý teorie, bys v tom kalupu ani nepoznal, jestli nedrží cereální bagetu
Milis Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Dneska jsem od firmy Intel dostal náramkové hodinky. Jako nějakou výhru, dárek, vůbec nevim za co, ale to je fuk. Vzádu na dýnku měly napsáno NICKEL FREI a na subciferníkách měly nalepený ručičky. Až mě ta koza bude volat, jakou jsem měl z dárku radost, tak jí to řeknu.
vraby Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Dneska jsem od firmy Intel dostal náramkové hodinky. Jako nějakou výhru, dárek, vůbec nevim za co, ale to je fuk. Vzádu na dýnku měly napsáno NICKEL FREI a na subciferníkách měly nalepený ručičky. Až mě ta koza bude volat, jakou jsem měl z dárku radost, tak jí to řeknu. Konečně něco normálního Milisáku,snad už tu bude klid.Pánové nebo zajděte do hodspody pokecejte,rozbijte si huby a je to.Už tady toho snad bylo dost.Konec hlášení.
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Ricous, bandicoot: Jo, mate recht... Ja jen abych to co jsem psal uvedl trosku na pravou miru, neni to tak ze kdyz na ulici vidim policajta, ze bych preventivne mel ruku na bouchacce, na druhou stranu asi vsichni vime jam casto jsou policejni uniformy zneuzivany k pachani ruzne trestne cinnosti
Klokan Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 "Kdyby tam měl někdo zbraň ......" To je jen úvaha coby-kdyby, ale zůstává jeden léty ověřený fakt: Při útoku šílence platí: Případy, kdy se napadení zkoušeli bránit střelnou zbraní, skončily NĚKDY špatně. Případy, kdy to nezkusili, končily VŽDYCKY špatně. Na ostrově bylo 600 lidí, z toho asi 50 dospělých. Kdyby 5 z nich mělo u sebe zbraň, mrtvých mohlo být mnohem míň. A nebo taky ne, ale stále je to lepší než čumět jako ovce před porážkou. Při útocích 11/9 se chlapi v letadle které mířilo na Bílý dům taky bránili, i když věděli že nemají žádnou šanci a zemřou tak jako tak. Je to jen o tom, nedat svojí kůži lacino.
Donuts Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Ja tomu porad moc nerozumim, to jako opravdu ten chlap pres hodinu chodil po ostrove a strilel ty lidi jako ovce? Nikdo nekladl odpor? Pochopil bych kdyby mel automat a pokropil dav, ale tohle opravdu ne.
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Odesláno 25. července 2011 Donuts: Presne tak to bylo.
Doporučené příspěvky