Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Aj, ajaj. No snad to zabere a brzy to vysadíš. Ale dávej na to bacha, je to benzodiazepin, takže nebrat dlouho a hlavně po tom v žádném případě neřídit auto. Raději bych volil masáž, mě to minulý týden pomohlo. Jeden číňan mě trápil tak dlouho, až ta záda povolila a přestalo to bolet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj, ajaj. No snad to zabere a brzy to vysadíš. Ale dávej na to bacha, je to benzodiazepin, takže nebrat dlouho a hlavně po tom v žádném případě neřídit auto. Raději bych volil masáž, mě to minulý týden pomohlo. Jeden číňan mě trápil tak dlouho, až ta záda povolila a přestalo to bolet.

Dneska naposledy, na masaze chodim taky, utocim na vsech frontach
Odkaz ke komentáři

Myolastan je ještě v pohodě, hlavně ho nebrat na lačno :). Von když je sval nebo nějaký spojení v křeči/kouslý/seklý, masáž na to moc nepomůže. Navíc pokud už k něčemu takovýmu dojde, nesmí se cvičit, rehabilitovat, nic - dokud to nepřestane. Což znamená týden obstřiků nebo Myolastanu (nebo něčeho silnějšího) s analgetikem. Loni jsem takhle trávil skoro 2 měsíce, než mě záda pustily :(.

No hlavně se dej brzo do kupy :)

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Myolastan je ještě v pohodě, hlavně ho nebrat na lačno :). Von když je sval nebo nějaký spojení v křeči/kouslý/seklý, masáž na to moc nepomůže. Navíc pokud už k něčemu takovýmu dojde, nesmí se cvičit, rehabilitovat, nic - dokud to nepřestane. Což znamená týden obstřiků nebo Myolastanu (nebo něčeho silnějšího) s analgetikem. Loni jsem takhle trávil skoro 2 měsíce, než mě záda pustily :(.

No hlavně se dej brzo do kupy :)

Jeden z největších omylů či chcete-li mýtů šířený převážně doktory, kteří vědí h.v.o o lidském těle a jejichž znalosti končí u "dokonalé"

orientace v problematice na jaký problém brát jaký farmaceutický výrobek.

P.S. Sorry, že jsem se nechal unést a zase jednou něco napsal mimo hodinková vlákna. Já jen, že to mám prožitý

a pevně doufám, že už i definitivně odžitý, takže vím, že brát prášky není cesta. Ale respektuji, že svoji cestu si každý musí najít sám. Já v tom lítal (se zádama) tak deset let.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Jeden z největších omylů či chcete-li mýtů šířený převážně doktory, kteří vědí h.v.o o lidském těle a jejichž znalosti končí u "dokonalé"

orientace v problematice na jaký problém brát jaký farmaceutický výrobek.

Nepochybuju o tom, že ne všichni ví všechno. Na druhou stranu po mym 2-měsíčním intermezzu se zádama, kdy jsem nemohl sedět, ležet, chodit, prakticky nic, a v práci mi začali přezdívat hokejka, nemám důvod nevěřit tomu, co felčaři říkali. Nejdřív rozpustit spasma práškama (zvlášť když je v křeči sval v místě, kam se třeba masér nedostane) a pak rehabilitace a cvičení (což mi nezávisle na sobě řeklo 5 MUDrů a obě rehabilitační buchty). U mě to tak proběhlo, byť rozpouštěcí fáze trvala trochu dýl, protože to nechtělo za živýho boha pustit. Pak 10 sezení na rehabku, kde mě naučili naprosto stupidně jednoduchý cviky (o kterejch jsem myslel, že prostě nemůžou fungovat), a od tý doby mám klid (ťuk ťuk).

A už to tu nebudu zasí*at :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Myolastan.

tak to je dobrej shit. Bral sem ho na zada taky, ale pak sem asi 1 mesic zvracel,jak me ty vedlejsi ucinky roze*raly zaludek. Jinak pak taky probehla rehabka,nauceni jednoduchych cviku a zatim je vse ok.tuk,tuk. Taky jsem se kvuli bolesti zad nemohl vubec hejbat... Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Kdyz jsem mel skriplej trojklannej nerv, tak jsme s doktorkou tohle resili a skoncili jsme u cehosi, kde je tramal a paracetamol, kvuli vzniku zavislosti a ucinnosti, benzodiazepiny a priori odmitala. V pripade uziti samotnyho tramalu bolest vpodstate neustoupila, akorat 800mg me poslalo na takovej trip, ze mi to bylo ukradeny. S tim paracetamolem stacilo snad 200mg tramadolu a 100 paracetamolu a fungovalo to skvele. A nakonec rehabilitace ;)

Odkaz ke komentáři

Hořčík, pánové.....na křeče je dobrej hořčík. Já se zařekl, že už žádná chemie, tak "statečně" trpím. Po létech kortikoidů, injekcí a dalších srágor ( dodnes si myslím, že za mé potíže se slinivkou může právě tohle ) jedu na přírodních věcech. Sice mám psoriatickou artritidu + pár věcí do toho, ale tak nějak to držím + Strava, spánek.......a jak změním zaměstnání ( ještě únor musím vydržet, už stříhám metr ), tak se to snad urovná vše.

Odkaz ke komentáři

Hořčík, pánové.....na křeče je dobrej hořčík. Já se zařekl, že už žádná chemie, tak "statečně" trpím. Po létech kortikoidů, injekcí a dalších srágor ( dodnes si myslím, že za mé potíže se slinivkou může právě tohle ) jedu na přírodních věcech. Sice mám psoriatickou artritidu + pár věcí do toho, ale tak nějak to držím + Strava, spánek.......a jak změním zaměstnání ( ještě únor musím vydržet, už stříhám metr ), tak se to snad urovná vše.

a co presne s horcikem beres/jis?

Odkaz ke komentáři

Kdyz jsem mel skriplej trojklannej nerv, tak jsme s doktorkou tohle resili a skoncili jsme u cehosi, kde je tramal a paracetamol, kvuli vzniku zavislosti a ucinnosti, benzodiazepiny a priori odmitala. V pripade uziti samotnyho tramalu bolest vpodstate neustoupila, akorat 800mg me poslalo na takovej trip, ze mi to bylo ukradeny. S tim paracetamolem stacilo snad 200mg tramadolu a 100 paracetamolu a fungovalo to skvele. A nakonec rehabilitace ;)

Zrovna kombinace Paracetamol+Tramadol 325mg+37.5mg je jeden z mých současných projektů :) Měl by pomoct a kdyby ne co takhle stará dobrá Dolmina (Diclofenac)?
Odkaz ke komentáři

Nenastartoval jsem Octávečku, ale v -20 se asi není čemu divit :o Bohužel ani přes kabely, takže čekám na servisáky" Soused říkal, ať dám vařící vodu do konve a poleju celý motor, ale to se mi zdá nějáký na palici postavený :eek:

Odkaz ke komentáři

Nenastartoval jsem Octávečku, ale v -20 se asi není čemu divit :o Bohužel ani přes kabely, takže čekám na servisáky" Soused říkal, ať dám vařící vodu do konve a poleju celý motor, ale to se mi zdá nějáký na palici postavený :eek:

Soused si to pravděpodobně přečetl v Blesku. Tam totiž takovéhle "rady" byly. Třeba právě polévání motoru teplou vodou nebo třeba zahřívání fénem. Holt nejčtenější deník...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...