Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ze jsem si o hranu skleneneho stolu doje.bal vintage inga ... doufam, ze Valis udela zazrak

na jednu stranu je to na picu, na druhou stranu asopn zacinas mit jistotu, ze ti zustanou, ze to budou jedny z definitivnich hodinek.. i kdyz.. ja nosil LVcka, pak sem drbl celkem dost lunetu, tak sem se zaradoval, ze je mam na furt, a stejne si pak nasly noveho panicka, nastesti vcera jsem je vyskemral zpet a uz stejnou chybu neudelam :) jsme s tebou, bratre..
Odesláno

Mne jako relativne slusne placeneho zamestnance vytaci "vlada" s ubohou zbabelou taktikou zvysovani dani, namisto omezovani korupce a setreni..

Odesláno

Mne jako relativne slusne placeneho zamestnance vytaci "vlada" s ubohou zbabelou taktikou zvysovani dani, namisto omezovani korupce a setreni..

Jo, jo, souhlas" Včera jsem po delší době koupil noviny (nedočetl, podpálil), zkusil zkouknout celé zprávy (nedokoukal, přepnul), to je všechno prostě pouze pro silné nátury :crying_anim02: Já osobně musím vždycky z té naší malé zemičky na pár měsíců každý rok odjet, aby mě tady nejeblo :oneeyed02: Tak to jde praktikovat a jsem vcelku spokojený člověk"

Odesláno

Po vyneseni rozsudku jsem si naopak myslel, ze budou lidi jasat nadsenim. To opravdu nekdo predpokladal, ze soudce bude mit takove koule, aby vubec nejaky trest vyslovil?

Jinak samozrejme predpokladam, ze druhoinstancni soud Bartu osvobodi a Skarkovi to zkrouhne na podminku.

Odesláno

Po vyneseni rozsudku jsem si naopak myslel, ze budou lidi jasat nadsenim. To opravdu nekdo predpokladal, ze soudce bude mit takove koule, aby vubec nejaky trest vyslovil?

Jinak samozrejme predpokladam, ze druhoinstancni soud Bartu osvobodi a Skarkovi to zkrouhne na podminku.

Souhlas, potichoučku se to zamete pod kobereček. Jinak ale je to snad aspoň první pokus o něco, co zavání trestem za machinace v politice.

Odesláno

Souhlas, potichoučku se to zamete pod kobereček. Jinak ale je to snad aspoň první pokus o něco, co zavání trestem za machinace v politice.

Aby to zároveň nebyla informace, že se může dělat cokoliv (i odsoudit a prokázat vinu) a nemá to smysl :suicide_anim: , "všechno to jsou jen půjčky a špiclování je standard".
Odesláno

Me teda prekvapilo, ze Bartu odsoudili. Pritom Koci je krava na entou, co ma zaplej diktafon i na hajzlu, a Skarka predkladal falesny dukazy.

Vyhodnotit, ze to nebyla pujcka, protoze ani jeden nebyli v nouzi, mi prijde nesmyslny.

Korupce je jinde, hosi. Tohle neni proces k korupci, ale predhozena kost lidem.

Ted doufam, ze si doslapnou na Koci, za ty zvasty a lzi, co vykladala u soudu.

Odesláno

Me teda prekvapilo, ze Bartu odsoudili. Pritom Koci je krava na entou, co ma zaplej diktafon i na hajzlu, a Skarka predkladal falesny dukazy.

Vyhodnotit, ze to nebyla pujcka, protoze ani jeden nebyli v nouzi, mi prijde nesmyslny.

Korupce je jinde, hosi. Tohle neni proces k korupci, ale predhozena kost lidem.

Kdokoliv za to může a je vinen (a to někdo z VV jistě je), jako jedinou jistotu bych viděl vyházet všechny. :D
Odesláno

Já hlavně nechápu, že u nás může vůbec dojít k situaci, že 20-tianěco letá holka, která ještě nemůže umět ani dobře pí.chat, hýbe vysokou politikou. Poslal bych jí na ulici, možná by po letech mohla nějaké rozumné životní zkušenosti někde použít...
Odesláno

Já hlavně nechápu, že u nás může vůbec dojít k situaci, že 20-tianěco letá holka, která ještě nemůže umět ani dobře pí.chat, hýbe vysokou politikou. Poslal bych jí na ulici, možná by po letech mohla nějaké rozumné životní zkušenosti někde použít...

Pravo volit a byt volen je stanoveno od osumnacti, nevidim duvod ho komukoli upirat ...
Odesláno

Když je řeč o KOčích a spol. Teď jsem zhnuseně vypnul ČT1. V Az kvízu je nějaká "moc chytrá" náctka a úplně z toho bleju, jak sebevědomě vystupuje. Nemám toty lidi rád.

Odesláno

A ty tomu věříš, že ona je ta, kdo hýbe vysokou politikou? Prosím tě, ona na tom maximálně trhla nějákou tu kačku :D

Odesláno

A ty tomu věříš, že ona je ta, kdo hýbe vysokou politikou? Prosím tě, ona na tom maximálně trhla nějákou tu kačku :D

No nevěřím, jasně, blbě vyjádřeno, myslel jsem, fakt, že se tam vůbec dostane na takovou pozici.
Odesláno

Ste v zlom vlákne. Skôr by vás malo tešiť, že sa takéto aféry neutaja a nájdu sa odvážni ľudia, čo po tom idú. Neviem, či sa niečoho podobného dožijem na Slovensku.

Ty už ses dožil alespoň předčasných voleb ( ne, že by to něco změnilo ). Tady se to vždy nějak domluví, protože nikdo nechce odejít od koryta.

Jinak sprvně, pojďte kecat o hodinkách- politika je fakt svinstvo.

Odesláno

Ty už ses dožil alespoň předčasných voleb ( ne, že by to něco změnilo ). Tady se to vždy nějak domluví, protože nikdo nechce odejít od koryta.

Jinak sprvně, pojďte kecat o hodinkách- politika je fakt svinstvo.

Každý pes ví, že v misce jiného psa jsou lepší granule (byť stejné značky)... že v misce jiného psa je lepší voda (byť ze stejného kohoutku) a každý člověk ví, že jinde je to lepší ... Jo a ještě moje prababička říkávala "tohle by se dřív nestalo" :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...