XXXfazerXXX Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Naklicit jehlicnan, nota bene sekvoj, neni uplne easy, takze to beru spis jako prvni pokus a ne selhani Eště nauč živej plot Rozvíjej se poupátko a Gondíková tě pozve do Loskutáka.
Gustaf Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 takle jsem zkousel naklicit pinie. semeno naklicilo,tak jsem ho zasadil (asi 5 ks) a vyrostla takov strapata rostlinka asi 10cm vysoka a pak zniceho nic vsechny uschly, tak nevim,kde byla chyba.
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2013 Eště nauč živej plot Rozvíjej se poupátko a Gondíková tě pozve do Loskutáka.Posím upřesnit, co je to soukromý loskuták - jestli má cenu se snažit?
African Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Dvě hodiny balíme zboží, vystavíme papíry, objednáme dopravu, dáme kafíčko a v tom zavolá vychechtanej zákazník, že celou objednávku ruší a přeje hezký víkend To je krach" Jsem naštvanej"
Micey Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 African: Až ti todle udělá ten Novozélanďan, bude to ještě lepší
African Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 African: Až ti todle udělá ten Novozélanďan, bude to ještě lepší Prašule jsou na účtě, takže to klidně udělat může Zboží na NZ je tak specifické, že kdyby ho odmítl, tak ho můžu odvézt akorát tak do sběrny, takže nejdříve money a pak výroba, takový je zákon
Micey Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jo takhle, tak pohoda, na tohodle vola se vyflákni. Tady máš něco na zlepšení nálady, třetí tarif od shora:) http://www.akcniletenky.com/
African Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jo takhle, tak pohoda, na tohodle vola se vyflákni. Tady máš něco na zlepšení nálady, třetí tarif od shora:) http://www.akcniletenky.com/ Jejda, díkas moc, to je ale moc hezká cena Lítáme okolo 14-16.000,- takže hodně dobrý" Letos přiletí brácha, a já letím až s prckem příští rok, ale dal jsem si to do oblíbených a budu to sledovat" Klukoj budou tři roky, tak se do toho už také opře, do té doby se s ním bojím, ale dopřeju mu letos Chorvatsko, ať konečně už také vidí velkou modrou
Micey Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 To lítáte stejně za krásnou cenu, myslel bych si že nějak zásadně pod dvacet to seženeš těžko.. jojo, to je dobrá stránka. A zrovna todle je i celkem rozumnej tarif (odlet z PRG, návrat do VIE), většina dobrej cen bejvaj takový ty zajímavý kombinace (odlet z Dublinu s návratem do Říma a podobně)
African Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 To lítáte stejně za krásnou cenu, myslel bych si že nějak zásadně pod dvacet to seženeš těžko.. jojo, to je dobrá stránka. A zrovna todle je i celkem rozumnej tarif (odlet z PRG, návrat do VIE), většina dobrej cen bejvaj takový ty zajímavý kombinace (odlet z Dublinu s návratem do Říma a podobně) Tak, tak, základ kupovat je hned jak jsou v prodeji, což je okolo 7 měsíců před odletem, pak už ta cena jen stoupá a samozřejmě, když si vzpomeneš měsíc před odletem, tak se horko těžko pod dvacet dostaneš" Je dobrý je i pojistit, nevíš co bude za půl roku, stejně jako moje láska minulej rok, která zjistila pár měsíců před odletem, že nás bude doma o jednoho více Takže peníze za letenku vrátily, no problem" Zavírám kancl, nebaví mě to tady, dnes volá samej debil, takže přeji hezký víkend, jdu do přírody
Jakubisko Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Dnes jsem se naštval sám na sebe. A to proto, že jsem si nedokázal náležitě zorganizovat čas.
JimmyTulip Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jak jinak než pošta :-D .... na to, že mi pošťáci v kladně nedoručujou balíky a rovnou mi házej do schránky papírek, ať si to vyzvednu na poště jsem si už zvykl. Ale že má můj balík status :"Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 11.01.2013 uložena na poště 272 04 - Kladno 4." a já nemám ve schránce ani lísteček, to je novinka ....
villain83 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jak jinak než pošta :-D .... na to, že mi pošťáci v kladně nedoručujou balíky a rovnou mi házej do schránky papírek, ať si to vyzvednu na poště jsem si už zvykl. Ale že má můj balík status :"Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 11.01.2013 uložena na poště 272 04 - Kladno 4." a já nemám ve schránce ani lísteček, to je novinka .... me tohle delali taky,sou proste liny,co vic k tomu rict...pak to udelali jednou manzelce s nejakym balikem,co ocekavala,zavolala tam a dala jim takovej petrak,ze se to uz nestalo,to je cca rok stara historka a to postu vyuzivame celkem dost,musis na ne holt dupnout,kdyz ne po dobrym...
PNS Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jak jinak než pošta :-D .... na to, že mi pošťáci v kladně nedoručujou balíky a rovnou mi házej do schránky papírek, ať si to vyzvednu na poště jsem si už zvykl. Ale že má můj balík status :"Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 11.01.2013 uložena na poště 272 04 - Kladno 4." a já nemám ve schránce ani lísteček, to je novinka .... Jestli se nemůžeš dočkat, jako že asi ne, vem to číslo zásilky a ještě zítra si tam dojdi, přesně před týdnem jsem to udělal zrovna tak. Lísteček dala pošťačka do schránky v pondělí. Pro formu asi
Eman2208 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Zavírám kancl, nebaví mě to tady, dnes volá samej debil, takže přeji hezký víkend, jdu do přírody. Publikováno Dnes, 11:06 To je dobrej přístup !!!
Igicz Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Asi pul hodiny jsem rukama sterkoval pred autem. Zasek v kopci... Dalsi auto jedine 4x4.
JimmyTulip Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Jestli se nemůžeš dočkat, jako že asi ne, vem to číslo zásilky a ještě zítra si tam dojdi, přesně před týdnem jsem to udělal zrovna tak. Lísteček dala pošťačka do schránky v pondělí. Pro formu asi No zítra ráno jdu odvolit tak si na tu poštu zajdu
Harry Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 Před týdnem jsem půjčil auto kamarádovi, protože svoje má v servisu. Žádná křeč, mám ještě Jeepa... Včera cestou z práce mi prasklo ložisko u zadního kola a vytekl olej z nápravy. Musí se to opravit, ale žádná křeč, u těhle aut (a vzhledem k tomu co s nima vyvádíme) je to spotřebák... Tak volám večer tomu kamarádovi, jestli už má to svoje opravené, že bych potřeboval zpátky Lagůnu. Ok, dnes že mi jí okolo oběda doveze... A v jednu v noci mi volá, že to do něj zezadu někdo napálil (samozřejmě v tom mým autě)... Dvě nepojízdný auta během šesti hodin, to jsem ještě nezažil
Horhe Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2013 (upraveno) _ Upraveno 12. ledna 2013 uživatelem Horhe
Doporučené příspěvky