Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

takle jsem zkousel naklicit pinie. semeno naklicilo,tak jsem ho zasadil (asi 5 ks) a vyrostla takov strapata rostlinka asi 10cm vysoka a pak zniceho nic vsechny uschly, tak nevim,kde byla chyba.

Odesláno

Dvě hodiny balíme zboží, vystavíme papíry, objednáme dopravu, dáme kafíčko a v tom zavolá vychechtanej zákazník, že celou objednávku ruší a přeje hezký víkend :furious: To je krach" Jsem naštvanej"

Odesláno

African: Až ti todle udělá ten Novozélanďan, bude to ještě lepší:)

Prašule jsou na účtě, takže to klidně udělat může :D Zboží na NZ je tak specifické, že kdyby ho odmítl, tak ho můžu odvézt akorát tak do sběrny, takže nejdříve money a pak výroba, takový je zákon :smile_anim:

Odesláno

Jo takhle, tak pohoda, na tohodle vola se vyflákni. Tady máš něco na zlepšení nálady, třetí tarif od shora:) http://www.akcniletenky.com/

Jejda, díkas moc, to je ale moc hezká cena :smile_anim: Lítáme okolo 14-16.000,- takže hodně dobrý" Letos přiletí brácha, a já letím až s prckem příští rok, ale dal jsem si to do oblíbených a budu to sledovat" Klukoj budou tři roky, tak se do toho už také opře, do té doby se s ním bojím, ale dopřeju mu letos Chorvatsko, ať konečně už také vidí velkou modrou :guitar:

Odesláno

To lítáte stejně za krásnou cenu, myslel bych si že nějak zásadně pod dvacet to seženeš těžko.. jojo, to je dobrá stránka. A zrovna todle je i celkem rozumnej tarif (odlet z PRG, návrat do VIE), většina dobrej cen bejvaj takový ty zajímavý kombinace (odlet z Dublinu s návratem do Říma a podobně:))

Odesláno

To lítáte stejně za krásnou cenu, myslel bych si že nějak zásadně pod dvacet to seženeš těžko.. jojo, to je dobrá stránka. A zrovna todle je i celkem rozumnej tarif (odlet z PRG, návrat do VIE), většina dobrej cen bejvaj takový ty zajímavý kombinace (odlet z Dublinu s návratem do Říma a podobně:))

Tak, tak, základ kupovat je hned jak jsou v prodeji, což je okolo 7 měsíců před odletem, pak už ta cena jen stoupá a samozřejmě, když si vzpomeneš měsíc před odletem, tak se horko těžko pod dvacet dostaneš" Je dobrý je i pojistit, nevíš co bude za půl roku, stejně jako moje láska minulej rok, která zjistila pár měsíců před odletem, že nás bude doma o jednoho více :D Takže peníze za letenku vrátily, no problem" Zavírám kancl, nebaví mě to tady, dnes volá samej debil, takže přeji hezký víkend, jdu do přírody :cheers:

Odesláno

Jak jinak než pošta :-D .... na to, že mi pošťáci v kladně nedoručujou balíky a rovnou mi házej do schránky papírek, ať si to vyzvednu na poště jsem si už zvykl. Ale že má můj balík status :"Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 11.01.2013 uložena na poště 272 04 - Kladno 4." a já nemám ve schránce ani lísteček, to je novinka ....

Odesláno

Jak jinak než pošta :-D .... na to, že mi pošťáci v kladně nedoručujou balíky a rovnou mi házej do schránky papírek, ať si to vyzvednu na poště jsem si už zvykl. Ale že má můj balík status :"Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 11.01.2013 uložena na poště 272 04 - Kladno 4." a já nemám ve schránce ani lísteček, to je novinka ....

me tohle delali taky,sou proste liny,co vic k tomu rict...pak to udelali jednou manzelce s nejakym balikem,co ocekavala,zavolala tam a dala jim takovej petrak,ze se to uz nestalo,to je cca rok stara historka a to postu vyuzivame celkem dost,musis na ne holt dupnout,kdyz ne po dobrym...

Odesláno

Jestli se nemůžeš dočkat, jako že asi ne, vem to číslo zásilky a ještě zítra si tam dojdi, přesně před týdnem jsem to udělal zrovna tak. Lísteček dala pošťačka do schránky v pondělí. Pro formu asi :smile_anim:

Odesláno

Zavírám kancl, nebaví mě to tady, dnes volá samej debil, takže přeji hezký víkend, jdu do přírody. Publikováno Dnes, 11:06

To je dobrej přístup !!! :cheers: :smile_anim:

Odesláno

Jestli se nemůžeš dočkat, jako že asi ne, vem to číslo zásilky a ještě zítra si tam dojdi, přesně před týdnem jsem to udělal zrovna tak. Lísteček dala pošťačka do schránky v pondělí. Pro formu asi :smile_anim:

No zítra ráno jdu odvolit tak si na tu poštu zajdu :)

Odesláno

Před týdnem jsem půjčil auto kamarádovi, protože svoje má v servisu. Žádná křeč, mám ještě Jeepa...

Včera cestou z práce mi prasklo ložisko u zadního kola a vytekl olej z nápravy. Musí se to opravit, ale žádná křeč, u těhle aut (a vzhledem k tomu co s nima vyvádíme) je to spotřebák... Tak volám večer tomu kamarádovi, jestli už má to svoje opravené, že bych potřeboval zpátky Lagůnu. Ok, dnes že mi jí okolo oběda doveze...

A v jednu v noci mi volá, že to do něj zezadu někdo napálil (samozřejmě v tom mým autě)... :suicide_anim:

Dvě nepojízdný auta během šesti hodin, to jsem ještě nezažil :sad01_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...